- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
zsolesz777 #81372 üzenetére
Fú ne tudd meg hány évig kínoztam. 3 teljes szett után gyártott vezetéket elhordott, mire elfáradt teljesen a törésgátló is a bogyójánál és lecsúszott a vezetéken, de még mindig szólt mindkét fele.
Akkor vettem a másodikat.
Arról kiderült, hogy hamis akkor annak a törésgátlójával és vezetékével ment újra a régi majd még egy évet amikor kipukkadt az egyik oldala.
Akkor vettem egy Sennheisert hatalmas csalódás hang, nem szerettem. Először a tartójáról lehámlott a textilbőr aztán meg is tört a gyári kábele, hihetetlen gagyi érzet árad belőle szerintem.
Jó, mondom akkor veszek valami ettől drágábbat, mert ez nekem kevés.
Akkor vettem innen egy Xears-t, aminek jó is volt a hangja (Sennheiser után pláne), csak nagy/nehéz volt a bogyója és kényelmetlen emiatt meg olyan bután is néztem ki. Lógott az a nagy fika a fülemből. De (nekem) drága is volt meg egyébként sem volt szívem szétgányolni a patika állapotú fülest csak a driver miatt, ezért továbbadtam hibátlanul itt az aprón.
El is vitték és mivel minden újnak ilyen nagy fém töltényhüvelye lett akkoriban, ezért nem találtam semmit és akkor kezdtem keresni valami jó drivert inkább az AKG bogyójába. Gondoltam, ha már úgy is szétgányolni akarom akkor veszek valami eleve megtört vezetékűt fillérekért.
És akkor megláttam ezt a mostani Beyer Byron 3k-ért az Ebay-en alkatrészként. Na, mondom ez mégdrágább, mint a Xears volt, hát csak jó lesz, de nem tuti. Ennél a Xears hangképe jobban tetszett, viszont az AKG bogyójában van, így legalább kényelmes és 3k-ból megúsztam.Az az AKG bogyó (lehet hogy már idealizálom is az emlékeket) valahogy ügyesen megtart egy szerethető hangképet miközben elhallgat dolgokat a zenéből. Nem profi, de mégis szerethető. Nincs az az érzésed, hogy ez bizonyos frekin van benne egy lyuk. Ez a Byron ez lyukas, vacakolhatsz az EQ-val. Ugyan van az a frekitartomány amiben többet tud, de a jó felbontásával, a több részletével is inkább csak a saját gyengeségére mutat rá, nem tudja előnyére fordítani. Igazából nem tetszik, csak már ott vagyok, hogy pcsába az egésszel, ilyen lett, nem érdekel. Most ez van, szól amíg szól.
-
bot1978
senior tag
válasz
zsolesz777 #81370 üzenetére
Sennheiser cx sorozat hasonló, de hangban és tartósságban is sokkal gagyibb, mint az AKG, viszont kb. harmadáron van olyan 5k körül. Tipikus eldobós, fél max 1 év, de az első pillanatban sem szól úgy, mint az AKG, ezért mondanám, hogy vegyél azt, de én vettem Ebay-ről egy másodikat (elsőt itthon vettem anno és imádtam) és hamis volt. Köze sem volt hangminőségben az eredetihez és a nikkel lekopott a bogyójáról, pedig dobozos volt. Máshol meg kifutott. Szóval szerintem eredetit már nem lehet kapni sehol k324p-ből. Ami van az átverés.
-
contaxg
veterán
válasz
zsolesz777 #52979 üzenetére
Ez OK, de ami hamisítvány az is kínai
Megjegyzem,tényleg jobb az E30.... -
szentkuti11
addikt
válasz
zsolesz777 #52979 üzenetére
A SoundMAGIC-kel szerintem mindenképpen jobban jársz, bár kérdés, hogy mi a forrásod és milyen zenéket hallgatsz. Érdemes lehet még megfontolni a SoundMAGIC E30-at is.
-
contaxg
veterán
válasz
zsolesz777 #52976 üzenetére
Nekem jobban tetszik a Sony törésgátlója meg komolyabb cég talán, mint egy ilyen dzsunka kft.
-
törölt tag
válasz
zsolesz777 #52938 üzenetére
Szerintem ha lenne ilyen, akkor már bőszen hirdetné magát a hardveraprón. Amúgy (főleg Sonyból) az ilyen ár alatti cuccok jó eséllyel hamisítványok is.
-
contaxg
veterán
válasz
zsolesz777 #52911 üzenetére
Az e10 inkább bulis, fun hangzást kedvelőknek való. Az E30 jobb lehet...egyébként meg ennyiért valamelyik "nagyobb" Vsonic-ot vedd meg szerintem...
-
bucsher
őstag
válasz
zsolesz777 #52911 üzenetére
Nem bumfordi az E10.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
zsolesz777 #31067 üzenetére
Melyiket mennyiért vennéd?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest