- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ártani, nem használ.
Én általában egy hetet hagyom állni valami tabletről vagy régi mp3 lejátszóról normál hangerőn random zenével. Bizonyos fülesek még 200 óra után is változnak.
Nem tudom elképzelni, hogy az ilyen célirányos bemelegítő hangok mit tudnak a normál zenéhez képest, pláne, hogy csak a ragasztónak és a műanyagoknak kell lazulniuk, ami tudtommal csak amplitudó függő, de ebben lehet, hogy tévedek. -
monti0222w
addikt
Annyit tudok mondani hogy anno mikor nézegettem, hallgatoztam az E50-t és az E80-t az E50 éreztem jobban basszusban erősebbnek. A muzikalitása miatt az E80-t vettem meg végülis.
Azt javaslom, ha van időd akkor hallgasd meg őket valahol, azt hiszem a Muzixnál van erre lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest