Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz
peter.tamas #52249 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a Piston bárkinek is kevés legyen MÉLYBEN..holott én is kb csak house-hardstyle-dnb-trance-stb zenéket hallgatok.
Azt el tudom hinni, hogy nem úgy hajtják meg a hordozható eszközök, asszem 16ohm-os 12 helyett és 93db az érzékenysége, míg más füleseknél ez általában magasabb. Berillium driver, stb, nem igazán értek hozzá, de azt tapasztaltam én is, hogy nagyon kicsivel nehezebb hajtani mint egy VSonicGR02BE-t vagy az említett régi cx300-at. Emiatt halkabb lehet!! De hangminőségben egyértelmű hátrányban van mindkettő a pistonhoz, eljárt az idő felettük, ennyi.
Egyszerűen best buy jelenleg, vagy nem jó a fülilleszték méretben/karakterben amit használsz (sony hybriddel nekem tökéletes, gyárival túró), vagy az eszköz gyenge, akármi. Nekem egy full átlag samsung telefon szépen meghajtja (cm + poweramp). 5000Ft-ért van mély bőven, van sub-bass, van távirányító. Közép kicsit ködös, de ez nem az az ár ahol ezt hibának lehet felróni.
Lényeg: közel sem biztos, hogy új fülhallgató a megoldás. Persze ahány ember annyi ízlés, de +1 a Pistonnak.
-
válasz
Az earpods is bőven elég hangos, ha az kevés, akkor vmi a hallásoddal van gond (direkt kipróbáltam most, 70% fölött túl hangos volt)
Amúgy meg az earpods nem rossz earbud hangra, csak szörnyű az izolációja (természetesen mindent a saját ár-kategóriájában kell nézni, egy Westone W40-50-60-al nem veszi fel a versenyt, mint ahogy a Piston se, nagyon messze van tőülk)
Jah és vegyél Westone W50-et, mellé vmi normális lejátszót mondjuk egy AK120 II-t
(#52254) Ati1979 kevés lesz bennük a basszus neki, talán a 846-ban nem. De inkább a W50, az való a mélyorientált zenékhez
-
contaxg
veterán
válasz
Nekem van egy woodoo a polcon. Hanyingerem van, fizikailag rosszuul vagyok tole annyira melytonusu
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest