- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Innen már 3an, vagy 4en is rendeltek a fórumról IE8at.
Szerk.:
Úgy nézem, hogy itt feljebb ment az ára. Tegnap rendelt még valaki egy IE8at a fórumról és akkor 49ezer volt.
Ennyiért már lehet máshonnan is. (árgép szerint Aqua-nál is ennyi, de nálam most nem akar bejönni a weblapjuk.) -
bigmasterg
addikt
-_-"
Nem, a fejhallgatós topicban. -
bigmasterg
addikt
válasz
szakibá... #19637 üzenetére
Olvastam.
Filmet ugyan láttam amikor kijött, de az nagyon nem tetszett. -
bigmasterg
addikt
Semmi, csak hülye kérdésre, hülye választ kaptál.
(De bakker, senki sem olvasta a Galaxis útikalauz-t ?
)
Csak sem az "igen", sem a "nem" válasz nem lett volna helyes.
Sokan megkérdőjelezik a járatás létezését/ értelmét is.
Ha úgy vesszük, hogy igen, létezik, jót tesz a járatás, én akkor sem vagyok a zajokkal történő járatásnak a híve. Ha simán zenével hallgatod, akkor is ugyan az megy végbe.
Mivel ez egy szubjektív téma, nincs olyan, hogy X meg Y óra járatás kell egy fülhallgatónak.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mikor mondjuk egy melegített vasdarabra, hogy süt? amikor 80 fokos, vagy 90? -
bigmasterg
addikt
Ortodinamikus yamaha.
-
bigmasterg
addikt
Ilyenkor legalább használjátok a KLANGFUZZIS kupont ?
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #19498 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
Na ilyen fülhallgatót sem láttam még.
Made for iPod with 30-Pin Connector -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #19095 üzenetére
K1000nél nem teljesen értem a dolgot.
Amikor kapható volt, nem nagyon próbálták rendes erősítőről és forrásról ?Gyári leírásban is ott van, hogy végfokra kell kötni.
Ja, pont fordítva, azért nem is vették meg, mivel macerás a hajtása.ON:
Yuin pk1 ?
Ugye, hogy létezik jó hangú earbud is ? -
bigmasterg
addikt
" mindenki azt hall amit akar."
Na ebben teljesen igazad van, csak kérdés, hogy ki, mit akar hallani.
( esetleg olyat is, ami nincs ott, vagy olyat sem 'hajlandó' meghallani, ami tényleg ott van.)Régebben probaltam flac vs.mp3-at, de holnaptol ujul a rendszerem, igy már hátha elég lesz hozzá .Jovoheten ki fogom probalni.
Igy fog kinezni:
Alces3 - pc - halide - mytek stereo96 dac -xlr - cec hd53n - akg k1000/ Senn HD800De mindentol.fuggetlenul szivesebben szerzek be flac-ben zeneket, mivel valószinuleg jobb minosegu lesz, mint a ki tudja milyen bitrataju mp3.
(ossze-vissza ekezetert bocs, telorol.ment)
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #18938 üzenetére
Ez a topic még "vonatkozóbb".
Ha fiio-ról van szó, lejátszóban meg tényleg a másik. -
bigmasterg
addikt
válasz
PofaJenö #18872 üzenetére
Ez de rosszul jött ki. Eddig nálam teljesen tökéletes volt, nem is érződött, hogy instabil lenne a cső.
Nem lehet visszapattintani ?
Egy nagyon pici ragasztóval megpróbálhatod megragasztani, ha nem sikerülne, akkor akár visszavételről is lehet szó.
De szerintem simán javítható a dolog. -
bigmasterg
addikt
Az XR120 pro II igen hamar elment.
Már ma, helyben át is vették.(#18861) fi:zi'k :
Azért remélem a füledre nem húzod a sapkát. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #18841 üzenetére
Meg is hirdettem mind a hármat.
Már csak az lesz érdekes kérdés, hogyha mind elmegy, akkor utána 40ezer körül vegyek IEM-et, vagy inkább egy Senn HD25öt (esetleg Beyer DT1350-et) -
bigmasterg
addikt
válasz
Shufny #18550 üzenetére
Illesztékekkel volt bajom.
Nagyon vékony csöve van, ami a xears nagyon vastag csöve után érdekes volt.
Egyik gyári sem igazán passzolt a fülembe, végül a glider közepéből kiszedtem a kemény műanyag csövet (egyik oldalon véletlenül jött ki, így jöttem rá, hogy az kiműthető belőle) és arra raktam sony hybridet. Eddig így a legjobb.
Vékony hangja van és elég világos, de nem rossz.
Így elsőre, magasakban jobb mint az xr120pro, viszont mélyekben az XRjobb, illetve több van neki. -
bigmasterg
addikt
Etymotic mc5 milyen ?
kb mivel egy kategoria ?Epp kulfoldon vagyok, nem nagyon tudok most utana olvasni, de sikerult egyet viszonylag jo aron venni. (meg meg sem hallgattam)
-
bigmasterg
addikt
"Minden füles színez, ahogy megyünk felfelé az árban egyre kevésbé. Ez azzal jár, hogy a márkák közötti különbség csökken, ergo az ár fog dominálni. "
Na ez nem igaz, legalább is fejhallgatóknál nem.
A legdrágábbaknál is van amelyik analitikusabbra van hangolva, és akad olyan is, ami inkább színezősebb, 'fun' karakterű. -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
Ez szinte mindennel így van, hogy a régebbi, rosszabbra visszalépését sokkal jobban megérzi az ember, mint a jobbra, előrelépést. (és nem csak a hifi területén)
Hifiben nekem pl. dac-nál volt az, hogy jó, kicsit szebben szól, de nem annyival jobb, majd hosszabb használat után, a régit kipróbálva koppant az áll.
Szerk.:
Nagyon OFF:
Ezen a képen, csak szerintem nagy, az egy négyzetméterre eső, elektrosztatikus hangfalak száma ? -
bigmasterg
addikt
válasz
kiki22 #18309 üzenetére
Szóval úgy néz ki, hogy elég macerás custom iem-et itthon szerezni.
Az AKG K3003 könnyebben beszerezhető lesz.Jó választás lehet a Sony MDR-EX1000, ami olcsóbb és itthon is kapható.
Itt van róla egy teszt. (csak a képek miatt)
De a helyedben akkor már lehet megvárnám az akg-t.
Bár ha ennyit költenék, akkor már csak megpróbálnék valahogy megoldani egy Customot.
Pl.: Westone, és [link].Azért érdekesek ezek az "ar nemszamit" kijelentések, vagy tényleg €1000-os kereted van rá ?
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
Értem. Az én értelmezésem szerinte valahogy így néznek ki a custom iem-ek.
Amit linkeltél, ott meg ilyen volt írva:
"Universal fit kit with silicone and foam tips for custom fit and maximum isolation."Szóval univerzális "fit kit" (szivacsok, harangok) van hozzá.
A mondat második felében a "for custom fit" -nél a fit nem főnév. Azaz nem illesztéket, hanem illeszkedést jelent.
Azt jelenti, hogy a szivacs 'harangok/illesztékek' az egyéni/tökéletes illeszkedéshez és maximális szigeteléshez.
Szóval itt a sima szivacs végek-re utal, melyek jobban illeszkednek, jobban kitöltik az ember fülét, mint a gumi harangok. -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
audi100td #17553 üzenetére
Ha onnan akarsz rendelni, akkor a KLANGFUZZIS kódot nehogy elfelejtsd használni.
Úgy néz ki, hogy 30, nem 25€ lesz vele minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest