- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
korpicschess #40301 üzenetére
Lehet, hogy voltak belőle hibás darabok, és pont azokat fogtuk ki, engem is ufónak nézett mindenki, amiért nem vagyok elégedett az EX50-nel.
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz
Ati1979 #39875 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, illeszkedni illeszkedik, de sehogyse jó nekem.
A drágább kategóriából mi lehet az, ami jó lenne nekem?
Hogy lehet, hogy a 818-ak 1800-2000 ft-ért annyira jók voltak? Még csak nem is egyedi eset, a 10 év alatt legalább ötöt elhasználtam, a vezetékek borítását leszámítva mind egyforma volt (az utolsót 2008-ban vettem, mostanáig bírta).
Esetleg agybadugósból valami laposabb hangolású, kényelmesebb darab? -
Moleman
addikt
Sziasztok!
10 év Sony-hűség után azzal szembesültem, hogy az MDR-E818LP gyártását 1.5 éve abbahagyták, már sehol nem kapni.
A helyére keresnék valami hasonló karakterisztikájú fülest: könnyen kihajtható, nagyon részletes felbontású, alig EQ-zott (talán enyhe V karaktere lehetett az említett Sony-nak).
Egy éve a neten olvasható vélemények és a márkahűség hatására vettem egy MDR-EX50LP-t, de hatalmasat csalódtam benne, egyrészt kényelmetlen, másrészt szörnyű hangszíne van, brutális V kiemeléssel, fél percnél tovább hallgathatatlan, harmadrészt kifelé semmit nem szigetel, tehát már alacsony hangerőn is minden kihallatszik. Felbontásban és dinamikában is jócsán elmarad a 818-tól. Nem az agybadugósságával van a problémám, mert a SonyEricsson HPM-70-es headset fülesét 6 éve használom a telefonjaimmal és nagyon szeretem (jó a hangszíne és nagyon jól izolál).
Otthoni fejhallgatónak egy Shure SRH-440-et használok, az nagyon bevált, így vonzanak a Shure agybadugós monitorjai is, de most annyit nem tudok rászánni. A céltartomány 3-5 ezer forint.
Leginkább rock-ot hallgatok, néha otthoni gitározáshoz is használnám, mikor éppen lusta vagyok előkaparni a Shure-t.
A kínálatot átnézve arra jutottam, hogy már csak Sennheiserből van komolyabb választék. MX 375, esetleg MX 471, mik a vélemények, ellenjavallatok (a következő 2 hétben 20% kedvezmény lesz rájuk az edigitalban)?
Ha van olyan, kisebb fülűeknek is kényelmes agybadugós, ami megfelelne az elvárásoknak, azt is szívesen fogadom, de elsősorban sima fülest keresek.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest