- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bkercso #80202 üzenetére
USB-izolátor hasznos Audio-GD-11-USB32-hez is? Neki saját tápja van. Ha igen ez is jó? [AudioQuest Jitterbug - USB tápszűrő]
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
A FIIO BTR5-ötöt kb. hány órát kell bejáratni? Most vagyok a második töltésnél.
-
Kékes525
félisten
Csak érdeklődnék, hogy melyik az a legolcsóbb erősítő, amivel már tökéletesen meglehet hajtani egy Sennheiser HD 700-as fejhallgatót?
-
Kékes525
félisten
Most melyik DAC-ot tartjátok legjobbnak max. 150 ezer forintos árig, ami a Sennheiser HD650-et és a HD700-at is jól meghajtja? Persze, ha van erre olcsóbb is, az még jobb lenne. A hangminőség fontos!
-
Kékes525
félisten
A BTR5 hangerejét felvihetem jelentősebb torzítás nélkül a maximumig (60-ig)? Ennél tovább nem engedi. Gondolom a torzítás elkerülése érdekében. Azért is akarom maximumig, mert Galaxy S9+ telefon a forrás (Bluetooth kapcsolattal) és úgy olvastam eléggé torzít magasabb hangerőn. RHA MA750i-füllhallgatóval hallgatom. PowerAMP-vel játszom le, beállítása: [kép]
-
Kékes525
félisten
Milyen fejhallgató erősítőt tudnátok javasolni Audio-Gd NFB-11 + 2x TXCO Upgrade DAC + Sennheiser HD 650 fejhallgatóhoz, hogy a lehető legjobb hang legyen? Meleg hangszínt kedvelem. Maximum 100 ezer forintig.
Másrészt tudnátok javasolni Samsung Galaxy S9+ -hoz fülhallgató erősítőt RHA MA750i-füllhallgatóval hallgatva? Egyáltalán érdemes, jobban szólna? Max. 50 ezer forintig.
-
Kékes525
félisten
válasz
andrasth #65785 üzenetére
"valamilyen automatikus némító lép működésbe."
A linkelt cikk írja:
"Hátrányok:
- a bekapcsológomb helye megszokást igényel
- pattanás a lejátszás indításakor (DSD/PCM váltás miatt)"Ez kattoghat (pattoghat) és ez miatt marad ki felolvasáskor az első két szó.
(#65786) emiki6
"Nem lehet, hogy esetleg a te eszközödben egy jumperrel lehet "kapcsolni" ezt a featuret?"
Lehet, de ilyenről nem tudok.
-
Kékes525
félisten
válasz
andrasth #65783 üzenetére
Nálam sajnos olyan nincs:
Valószínűleg nem egészen ugyanaz a modell. Amúgy zene lejátszás közben nincs probléma, semmilyen hang forrás esetén sem. Mindent tökéletesen játszik. Csak böngészés közben, ha egy web lapot megpróbálok felolvastatni. a felolvasó programtól függetlenül. Sok addonnal kipróbáltam. A mondatok eleje lemarad. Olyankor hallom is, hogy kattog.
-
Kékes525
félisten
válasz
andrasth #65779 üzenetére
Hol van? Melyikre gondolsz? Én sajnos nem találom: DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
-
Kékes525
félisten
válasz
bkercso #65777 üzenetére
A bekapcsolt állapotban való dugdosás is árthat, ha jól tudom.
A nagyról sajnos, mint írtam, nem jó minden az állandó kikapcsolásai miatt, amit füllel is hallok. Mondjuk ez a kisebbik baj, de ilyenkor lemarad a mondat első két szava felolvasáskor (felolvasó program használatánál). -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
A következő megoldására kérnék segítséget. Van két hangkártyám van: Külső Audio-GD-11-USB32 és egy alaplapi Realtek High Definiton Audio) mindkét hangkártyát használom. Az Audio GD-t zenére, míg az alaplapit szövegfelolvasásra. Sajnos az Audio gd szövegfelolvasásra alkalmatlan, mert minden egyes mondat után lekapcsol és amikor a következő mondatot olvassa, akkor az első két szó elmarad.
Olyan csatlakozást szeretnék, amire csatlakoztathatom a fejhallgatómat és kapcsolgatni tudom a két hangkártya outputját, hogy melyikről kapja a fejhallgató a jelet. Valami ilyesmire gondoltam:A kép csak azért van, hogy könnyebben lehessen kitalálni, hogy mit is szeretnék. Bocs, ha ez nehezíti.
-
Kékes525
félisten
Csak optikán van összekötve, a DAC bemenete optikára van állítva, de itt nem jelenik meg:
A csatlakozás biztos hogy stabil, mert kattant amikor bedugtam és él is a port, mert a vége világított. Lehet, hogy a kábelben rossz? Nem egy extra minőségű, Toshiba kábel.
Valahol olvastam, hogy a kábelt nem szabad 25 cm átmérőnél kisebb körbe összetekerni. Ez pedig biztos, hogy eredetileg sokkal kisebb körben volt. -
Kékes525
félisten
Bodz!
Érdekes, hogy nem tudom használni az Adio-gt-t DAC-om optikai csatlakoztatással. Pedig a javasolt driver elméletileg arra való. Kell még valamit csinálnom azon kívül, hogy a DAC-on USB-ről átkapcsolom a bemenetet optikaira? ASRock Z370 Extreme4 alaplapom van és ide tettem rá:
Azt látom, hogy a kábel vége világít.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63314 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63310 üzenetére
A natív DSD-t még nem sikerül működésre bírni. Az otputon pedig beállítottam.
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63306 üzenetére
"JRiver meg inkább az "érettebb fülekre" van jó hatással"
Ezt úgy érted, hogy melegebb a hangzása, mint a csöves erősítőkké? Nagyon szeretem a hanglemez rippeket a melegebb hangzás miatt. Tudnál valamilyen jobb beállítást javasolni hozzá, vagy oldalt, amin el lehet indulni?
-
Kékes525
félisten
válasz
Mickey73 #63293 üzenetére
Kipróbáltam az 1.3.15. Sajnos annál is jelentkezett a hiba, úgyhogy a beállításaimban lehet a hiba. Az is lehet, hogy valamelyik másik plugin zavarja. Vagy csak az, amit dgyuri0123 ír, a foobar2000-nek lelke van.
Újra telepítettem a foobar2000_v1.4_beta_15-t. Most jó. Lelke van...
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63298 üzenetére
Köszi az infót. Igen, már tapasztaltam, hogy DSD-re mennyire érzékeny a foobar2000. Melyik verzióját használod a foobarnak?
A jRivernek csak a media centere van? Nincs külön audió lejátszója?Már látom, átlehet kapcsolni csak audió módba. Régen próbálgattam. -
Kékes525
félisten
válasz
Mickey73 #63293 üzenetére
Már panaszkodtak DSD lejátszással kapcsolatban a bétára. Még nem volt időm, de felteszem a stabilt.
(#63294) dgyuri0123
Nem. Ha a fobar2000 egyáltalán nem lesz jó, akkor kipróbálom.
Amúgy ilyen hibát a régebbi WASAPI csinált. WASAPI output support Az újban javították a hibát, de valami miatt lehet, hogy nem tökéletesen.
"3.3 version highlights:
Worked around bugs in Microsoft's new USB Audio Class 2 driver. Playback timer now progresses correctly." -
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63283 üzenetére
Bocs, igazad van, már régen volt, amikor feltettem.
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #63277 üzenetére
Arra tettem, csak a nézegetéskor izgalmamban csináltam a screenshotot.
Érdemes lehetne USB to SPDIF átalakítót beszerezni? Persze még jobb lenne SPDIF-re áttenni...
-
Kékes525
félisten
Feltettem -többek között a zenehallgatás miatt is- a Windows 10-et (1803 verzió), viszont az audio-gd nfb-11 DAC-omhoz szükséges USB-32DSD drivert nem tudom installálni. Próbáltam a setup.exe és a különböző kompatibilitási módok állításával is, de nem sikerült. ASRock Z370 Extreme4 alaplapom van. Mit tudnátok javasolni?
-
Kékes525
félisten
Bocs, ha off vagyok, de nem tudom, hogy hol kérdezzem.
Mit jelent az, ha egy zenére azt mondják, hogy Declipped verzió?
-
Kékes525
félisten
Van erre ötletetek, vagy így utólag, ennyi infóból nem lehet kitalálni: [link]
-
Kékes525
félisten
Valami gubanc volt számítógépem hangjával, nagyon szaggatott, kikapcsoltam a DAC-ot, majd vissza, változatlan, újraindítottam a számítógépet, változatlan. Hogy "kiszűrjem" a Windows hibát az alaplapi hangkártyát visszakapcsoltam a BIOS-ban (azon is megakartam hallgatni) és láss csodát a DAC ismét jól működött. Mi lehetett a probléma? Tegnap este még tökéletes volt azóta nem csináltam a semmit, csak böngésztem. A rendszerem Windows 7 pro 64bit és Audio-GD NFB11 DAC. Lenne tippetek arra, hogy mi történhetett?
-
Kékes525
félisten
Audio-GD NFB11 DAC-om van és az azonos elosztón lévő asztali lámpa lekapcsolása gyakran lekapcsolja a hangot a DAC-ról. Gyári tápkábele van. Ezt a hibát egy minőségi tápkábel megszüntetné, vagy tegyem át egy másik elosztóra a lámpát? A DAC-nak árthat ez a hiba?
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #45455 üzenetére
Hogyan szűrőd ki a kamu falc-kat? Én erre a célra az auCDtect Task Manager-t használom. A True Audio Checker-nek biztosít egy barátságos felületet.
-
Kékes525
félisten
Igen, lehet, azonban a tiszta telepítés mindig jobb. Próbának megéri, mert bármikor visszaléphetsz az eredeti rendszeredhez, annak minden beállításával együtt, legalábbis elméletileg. Windows 10 frissítése lépésről lépésre
-
Kékes525
félisten
Csak USB-én próbáltam még. Nem hiszem hogy az alaplap az oka, inkább a Windows, mivel már a telepítés nagyon öreg és nagyon használt, nagyon sok installálás és uninstallálás volt az évek során. Tudom, hogy újra telepítés kell, de nincs lelkierőm a 10-eshez, nagyon rossz tapasztalatom van a 8-as sorozattal. Még egy kicsit görcsölök, aztán meglátom.
-
Kékes525
félisten
Bocs, lehet hogy hülyeséget kérdezek. Van egy Creative SB X-Fi XtremeMusic hangkártyám is a gépemben. Annak nincs olyan kimenetele, amit használhatnék?
-
Kékes525
félisten
Igen, tervezem. Nekem kizárólag csak a most már elég ritka laggolás, döccenés az ami problematikus, amúgy minden másban nagyon szép a hangja, megvagyok elégedve vele. Ezen szerinted segítene a Windows 10? A rátelepítés is jobb mint a Windows 7-em, vagy mindenféleképpen tiszta telepítés kell, hogy érezzem a különbséget?
(#44891) krichd1: Szerintem a beállításokban mindent megcsináltam, így a BIOS-t is. Sokat javított a problémámon, de teljesen nem oldotta meg. Legalább 5 éves a telepítésem és rendkívül sok programot próbáltam ki az idők során. Habár rendesen távolítottam el őket, így is maradhatott elég sok szemét benne. Ezeket megcsináltam és a Ghosterbustert is ráengedtem
-
Kékes525
félisten
válasz
ZeUS2140 #44872 üzenetére
+(#44875) .DLL
Köszi a tippeket.
Nem elsősorban a DAC USB bemenetelével van a baj, hanem a PC USB kimenetelein egy kicsit laggol a zene. Miután próbáltam optimalizálni a Windows 7-et, a latencia idő már megfelelő a LatencyMon szerint, de ritkán még meg-meg döccen a zene, persze már korántsem olyan mértékben mint az optimalizáció előtt volt.
(#44883) guppy: Lehet hogy van, nem tudom, de annyira nem értek hozzá, nincs tapasztalatom az ilyen jellegű szerelésekben. Optikai S/PDIF van, ami a képen látható. Ez látható fentebb a képen:
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #44868 üzenetére
+ (#44869) Tim82 :
Ezek jó minőségűek?
Hama Audio optikai kábel, ProClass ODT összekötőkábel, 1.5 m
kábel - LogiLink optikai audio kábel 2x toslink, 1,5 m., HQ
Megéri a felárat: ZAC TOSLINK 2m?
(#44868) dgyuri0123: Látom linkedet. Köszi.
+ (#44869) Tim82 : Köszi neked is!
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #44866 üzenetére
Konkrétan tudnál valamit ajánlani, mert én nem látok olyan optikai kábelt, ami illeszkedne bármelyik ki és bemenetembe. Nem igazán értek hozzá...
-
Kékes525
félisten
A számítógépemet (Asus P8Z68-V PRO/GEN3) szeretném a DAC-ommal (Audio-GD NFB11) összekapcsolni. Milyen lehetőségem van az USB-én kívül (Optical S/PDIF)?
Nem igazán látom, hogy az S/PDIF - digitális audiointerfészek itt leírt kábelek hogy alkalmazhatók a rendszerembe.
Az alaplapom:
DAC-om:
Tudnátok jó minőségű kábelt javasolni?
-
Kékes525
félisten
Letöröltem a Windows 7 pro 64bit rendszeremről a kb. 5év alatt összegyűlt devices maradványokat. Az 5 év alatt nagyon sok programot tettem fel kipróbálásra amit azután szabályosan uninstalláltam. Ennek ellenére -a rendszeres CCleaner pro és a Wise Registry Cleaner használata mellett- nagyon sok device maradvány gyült össze, ami mint később kiderült -főleg az USB portokon- nagyon zavarta az USB DAC-om rendes működősét, a hangminőséget. Ezek döntő többsége a rendszergazdai parancssorban kiadott set devmgr_show_nonpresent_devices=1 parancs hatására sem jelent meg az eszközkezelőben (devmgmt.msc) ezért hosszas keresgélés után ráakadtam a GhostBuster programra, ami mintegy 250 maradványt talált. A kezelése nagyon biztonságosnak tűnik, a mintegy 250 törlésre felajánlott programból csak 1 bizonyult feleslegesnek (a rendszerem újratelepítette, persze lehet hogy ebben sem tévedett, mert nem biztos hogy használja a rendszer) Érdemes mindenkinek ránézni, hogy mennyi fölös cucc van a rendszerbe, amit a takarító programok nem találnak meg. Néhány leírás róla:
Remove Hidden Devices by Calling on Ghostbuster,
Clean up leftover “ghost” devices from your PC with GhostBuster,
Remove old, unused, hidden device drivers in Windows with GhostBuster
-
Kékes525
félisten
Megjavították az Audio-gd NFB-11 DAC-omat. A némító relénél kontakt hiba volt, az egyik forrasztás engedett el. Most nagyon jól szól. A szervizes nagyon készséges volt, házhoz jött, vitte hozta a készüléket.
-
Kékes525
félisten
Apropó minőségibb USB kábel. Tudnátok egy jót mondani, ami itthon is kapható?
-
Kékes525
félisten
Megtaláltam a probléma okát erre: (#43950) Kékes525 "a foo_dsd_asio-ot nem tudom használni, mert az ASIO Driver beállítása között nincs az VIA ASIO Driver."
Egyszerű, be volt kapcsolva az ASIO-nál a 64-bites driver használata, viszont a VIA-nak csak 32-bitese van. Persze, hogy nem volt látható. Kivettem a pipát és rögtön megjelent a felsorolások között. -
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Nekem nem is a recsegéssel van a baj, hanem megdöccen, megakad, szaggat egyes albumoknál, pedig biztos hogy nem az album, a felvétel a hibás, mert akkor konzekvensen mindig az adott pozíciónál, időnél kellene jelentkezni, viszont ez a hiba véletlenszerű, független a lejátszás pozíciójától.
-
Kékes525
félisten
Köszi a tippet!
Ezek egy részére ügyelni szoktam (a BIOS-ban ki szoktam kapcsolni a nem használt részeket), illetve általában a legfrissebb van (BIOS, driver). A High Precision Event Timert viszont nem ismerem, nem tudom, hogy van e a BIOS-omban, meg fogom nézni.
Még egyszer köszi, lépésről lépésre utána nézek a dolgoknak.
-
Kékes525
félisten
válasz
#16820480 #43992 üzenetére
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem. Hogyan, mivel tudnám tovább javítani a rendszerem hangzását? Főleg a kisebb laggolások zavarnak. Vannak olyan albumok ahol néha megakad, megdöccen a zene. Hogy hol, mikor az véletlenszerű, ezért gondolom, hogy a Windows az oka. Ilyenkor sokszor látom, hogy akkor valamilyen folyamatot éppen elindít. Ezt az alaplapi hangkártyánál egész sűrűn tapasztaltam, de a Creative SB X-Fi XtremeMusic-nál már nem.
A rendszerem:
Windows 7 Pro 64bit, P8Z68-V PRO/GEN3 alaplap, QuadCore Intel Core i5-2500 processzor, 16GB memória, 128GB Samsung 830 series SSD, Audio-GD NFB11 DAC, Sennheiser hd 650 fejhallgató.
Az alaplapom I/O Ports:
1 x Bluetooth module(s)
1 x DVI
1 x D-Sub
1 x HDMI
1 x eSATA 3Gb/s
1 x LAN (RJ45) port(s)
2 x USB 3.0
6 x USB 2.0
1 x Optical S/PDIF out
6 x Audio jack(s)A DAC-ot most a hozzákapott USB kábellel kötöm a PC USB3-as portjára. Ez úgy tűnik nálam jobb, mint az USB2-es port.
Mivel, kezdő vagyok ezen a téren, az is érdekelne, hogy milyen beállításokkal lenne érdemes használni a DAC-ot, esetleg mire ügyeljek, figyeljek?
-
Kékes525
félisten
Hát, nem tudom, az ASIO-t, WASPI-t épp azért találták ki, hogy kikerüljék a Windowst, így elvileg nem szabadna belejátszania.
"valaminek csak kezelnie kell hangot, valamint bármilyen driver a Windows alatt fut" Az operációs rendszer szerintem abban lényeges, hogy a futó folyamatok ne szakítsák meg az audió folyamatot, ne döccenjen, ne akadjon meg a hang, ami az alaplapi kártyáknál elég gyakori. Ezért is hat a fidelizer, vagy amio szerintem jobb, habár nem elsősorban erre találták ki a JetBoost-er. -
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #43964 üzenetére
Azt hiszem most így jó. Reseteltem a foobar2000 minden lapját (Reset all) és visszamásoltam a theme.fth, mert a felületet sokáig tartott volna előröl felépíteni. Most minden megvan és mindent úgy játszik le ahogy kell. Egyenként végigmegyek az audio rész konfigjain és módosítom ahol kell, persze ellenőrzöm, hogy megmaradt e a megfelelő működés.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
schawo #43960 üzenetére
Hát ettől tartottam.
Megpróbálom először a legkisebb fájdalommal járót. A driverek, pluginok többszöri telepítésén már túl vagyok, először resetálom az egész foobar beállítást. A konfigurációs fájlok nagyon sok példányban megvannak.
Sajnos, ha rájön akkor a DSD fájlok PCM-ben történő lejátszáskakor is gubanc lép fel.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #43958 üzenetére
Nem tudom, hogy jól gondolom e: Ha itt DSD-re van állítva, akkor ugye teljesen mindegy a SACD lejátszásához, hogy az Output-nál mi van állítva, mivel az a PCM-el foglalkozik? Ha ezen a panel jól van beállítva, akkor az Output beállításától függetlenül le kellene játszania az ISO SACD-ket? Mivel itt a VIA ASIO Driver van beállítva, ennek működnie kellene, de most nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz
dgyuri0123 #43953 üzenetére
-
Kékes525
félisten
Én is így gondolom, de még sincs, annak ellenére, hogy ezt többször meg is tettem. Így is tudok DSD hallgatni, gondolom hogy DSD-ként játssza le, mert olyankor nem müködik az Equalizer, VU méter sem.
Ezt installáltam: ASIOProxyInstall-0.8.3.zip. Ez a legújabb, azt hiszem.
Szerintem valamelyik másik (hasonló) plugin zavarhatja, ami szintén a SACD lejátszásával kapcsolatos.
A DSDFileASIO-ra gyanakszom. Igazából nem tudom, hogy az mire jó pontosan.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Bodz javaslatára vettem egy Audio-GD NFB11 DAC-ot, ami a natív DSD64, illetve a DSD128 jelet is támogatja. Sennheiser hd 650-el hallgatom, nagyon jó. Ez az első, ami picit komolynak mondható (eddig Creative SB X-Fi XtremeMusic -ot használtam)
Segítséget szeretnék kérni a foobar2000 konfigurálásához. Nem igazán értem, a beállítást, mert nekem logikátlannak tűnik. Egyszer szól, egyszer nem az adott beállítással. Hallgatott források általában: CD(flac, ape), 24bit-96Khz(flac,ape), DSDIFF (dff), DSD (iso). A probléma a források váltása, PCM és DSD között jelentkezik. A logout cikket olvastam (DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?), az szerint jártam el, habár a foo_dsd_asio-ot nem tudom használni, mert az ASIO Driver beállítása között nincs az VIA ASIO Driver.
Holott itt látható:
Tudnátok segíteni?
-
Kékes525
félisten
válasz
fattyu #36345 üzenetére
Ez jó kérdés. Nem igazán tudom, hogy egy elfogadható minőség az milyen áron mozog. 50-100ezer ?
Esetleg USB DAC-hoz ilyen is jól jön? iFi iPurifier
-
Kékes525
félisten
Tudnátok csak mono és sztereó zene (beat, rock, blues, jazz, komoly) max. 24bit-192Khz, PCM és DSD (iso vagy DFF) lejátszása foobar2000-el valami külső DAC-ot ajánlani 50, illetve 100 ezer forintig? ASUS_P8Z68-V PRO_GEN3A alaplapom van. A füles, amit meg kellene hajtania Sennheiser HD 650 illetve Sennheiser RS 220. Egyáltalán ezekkel a fülesekkel ki lehet használni a 100 ezres határt?
Melyik a jobb:
1. ASUS Xonar Essence STU USB DAC és fejhallgató-erősítő
2. TC Electronic Impact Twin
50 ezer forint határig nincs tippem.
-
Kékes525
félisten
Van azért előnye. A zsinór egy kicsit kényelmetlen, másrészt internetes rádiókat szoktam otthon hallgatni rajta. A PC-ről, nem tudom elérni az egész lakást (panel, a falak szigetelnek), a telefont viszont olyan helyre tudom tenni ahonnét a füles mindenütt látja. Persze tudom, hogy erre is van megoldás.
Azért olyan nagy különbség nem lehet a kettő között az auido kábel miatt, mint nélküle. De majd meghallgatom. -
Kékes525
félisten
válasz
fattyu #34693 üzenetére
+
(#34692) .DLL:Köszi a válaszokat!
Tehát a kábellel is van valamekkora eltérés. Kérdés az hogy az eltérést kompenzálja e a Bluetooth előnye. Ezt pedig tudom, hogy nekem kell eldönteni, hogy megéri e. Samsung Galaxy S5-höz venném. Lesz majd lehetőségem az összehasonlításra, ha megérkezik a boltba a csak kábeles, most a bluetooth-os volt. Annyit egyértelműen hallatom, hogy bluetooth-os kábellel hallgatva szemben szól, mint bluetooth-on keresztül.
-
Kékes525
félisten
válasz
fattyu #34689 üzenetére
Bocs, a rossz topikért. Amúgy az összefoglalóban a Bluetooth használatra térnek ki. Én viszont mindkettőt audio kábellel való használatra értettem. A bluetooth-osat is lehet audio kábellel hallgatni, a Bluetooth nélkül. Gondolom úgy van megoldva, hogy kikerüli Bluetooth áramköreit. Ezért szerintem egyformának kell lenniük.
-
Kékes525
félisten
A Sony MDR-1R és MDR-1RBT fejhallgatók között azt hiszem csak a Bluetooth-ban van különbség.
Kérdésem az lenne, hogy a zene minősége egyforma e, ha audio kábelen hasonlítom össze a kettőt. Azaz a beépített Bluetooth ront e a zene minőségén, ha nem azt, hanem az audio kábelt használom? Ha hülyeséget kérdezek bocs, de annyira nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest