- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
Ha a Launch managert újratelepítetted, és nem tökéletes, akkor jöhet a kompatibilitási próba, amit állítgatni akartál.
jobb klikk a progi indító ikonjára, tulajdonságok, kompatibilitás, és ott már meglátod mit kell állítani. Ha eredetileg xp-hez való, akkor sp3-at válassz, úgy mennie kell. -
gt007
tag
Néztem ezt a scriptet, Én is megtaláltam.
Végül is annyit kell vele csinálni, hogy a jegyzettömbbe bemásolod, majd elmented "valami.Vbs" fájlként.
Ha kész, akkor be kell másolni a startmenü/indítópult mappába.
Ezek után újraindítás, és elvileg bekapcsol induláskor.
Launch manager telepítva van? -
Diablo18
senior tag
nem tudom nekem is 3 gb ddr3 al van
de bőven jó rajta a 64 bites win7
és amivel én használom
film
no meg néha játék az is online
lol
meg hun
esetleg diablo 2v stb bőven elég
bár be volt lassulva de vettem bele 1 wd black scorpio hdd t
mert az ki múlt benne sajnos a régiés ezzel most elég jó
-
killer2
tag
Hasonló tippjeim voltak nekem is, bár én konkrétan GPU hibára gyanakszom. Lehet, hogy szétkapom aztán megnézem alaposan, hátha csak valami cserélhető alkatrész szállt el. Egyszerűbb kicserélni valami biztosítékot, mint egy forrasztott GPU-t.
Szervizben vajon mennyiért csinálnák meg? Bár manapság ilyen cuccot lehet, hogy olcsóbb lenne használtan venni, mint szervizben javíttatni. -
Acse
csendes tag
Én erre azt mondom, most hogy bejöttek az SSD-k, és lement a pendrive-ok ára, én szépen el is fogom felejteni az optikai meghajtókat....a jövő a flash-é Hiába kitalálták nemrég a blueray lemezeket, ha kiszámolod, nem éri meg...Az optikai dolgok lassúbbak, sokkal könnyebben korrodálódnak, tönkre mennek, mint egy pendrive, vagy egy SSD. 4 ezerért már lehet kapni Kingston 8 gigás pendrive-ot....ha veszel mondjuk egy bluerayt, igaz, hogy 24 giga, de az ára ugyan annyi, újraírni nem tudod, sokkal hamarabb tönkre megy, karcolódik, aztán mehet a kukába.
A HDD-k és a CD-k illetve DVD-k szerintem 5 éven belül szépen el fognak tűnni, mint anno a floppy lemezek...szinte észre sem vette az ember, de eltűntek. Az új notim mióta megvan, kb augusztus óta egyetlen CD-t sem írtam vele....minek? Vettem egy 1 terás WD-t 64M cache-el, 7200 rpm el 22-ért, azt is ha kiszámolod kb 400db DVD-re férne annyi adat, azt ha megszorzod 50 forintal akkor egyből ugyan ott vagy árban, de a franc se fog 400 DVD között keresni egyet, hogy na vajon melyikre írtam azt ami most kellene
-
HZoli87
veterán
LG gyártja, keresőbe beírod, akkor talán lesz hozzá frissítés.
- Persze az sem mindegy, hogy milyen íróprogramot használsz. Neroból az új verziók többet foglalnak, mint az OS, utolsó rendes verzió a 7-es volt, de az már nem támogatja teljesen az új Windowst. Én magam Ashampoot használok, 75 MB és mindent tud, nem rontott el még egy lemezt sem. Persze ez az én véleményem mindenki azt használ, amit akar, szeret vagy ismer.
-
HZoli87
veterán
Röviden összefoglalva:
letöltöd a 1.08-as Bios Flasht (64 bit) -> Elindítod, megadod hogy hova csomagolja ki -> Megnyitod a mappát, ahova kicsomagolta, majd rendszergazdai jogosultsággal futtatod a Winflash.exe fájlt -> Elindul a program, ahol alul kattintasz a Flash gombra -> Elkezdődik a frissítés (kb.:30 sec) -> Végén újraindítás, és kész is.Valdez: laptop és a router a lakás két ellenkező sarkában van, ez kb.: 20-25 métert jelent, ennyit (kép1 - kép2, gyakorlatilag kitudom még így is használni a 80 megás netet) tud átvinni ilyen távolságra.
-
RBJ
addikt
Kérdésem lenne.
mivel konzolos vagyok /xbox/ nincs tapasztalatom pc s játékokkal.
felraktam a crysis t amilo pi 3560 ra t6600 3 gram .
milyen beállításokat bír el. a képernyő felbontást mindig hozzá kell igazitani a tényleges felbontáshoz? az élsímitást mennyire vegyem fel?
bocsi a hulye kérdésekért. -
HZoli87
veterán
Nekem is kivan kapcsolva, sőt még az Nvidia is feleslegesen indul.
- Avira és Sidebar indul csak nálam.
- Valaki használ PowerDVD-ét akinek Pi3560-as gépe van? Sajnos nekem törölnöm kellett, mert ha elindítottam, utána a VGA nem veszi vissza az órajelét 2D-és értékekre. Ezt használtam: 9.0.2320a, ez a lehető legújabb. Most helyette Corel WinDVD-ét kell használnom, ez jól működik és van benne Nvidia PureVideo HD gyorsítás is.
-
RBJ
addikt
na gyorsan ki is lőttem a feldatkvel a osd t meg az autostart bol. nekem ne foglalja a memóriát. csináltam parancsikont és start menube beraktam majd ha kell.
nem szeretem mikor ezer dolog indul el a gépen.
csak négy dolog van avira , comodo , nvidia , rocketdock
ennyi indul nálam nem is kell több. -
HZoli87
veterán
Na, ez nálam is így van, megnyugtató hogy nem az én gépemmel van a baj. Mindegy, ezután csak kihúzogatom majd az USB-t, ha végzett a feladatával.
- Driver lemez még a WIN7-es verzióhoz sem volt, de az kiíratta velem legalább az első indításkor magát.
- Everest szerint 40-50 fok között vannak az alkatrészek, mindig 50-nél indul be, és 45-ig hűti vissza a VGA-t, ez a legmelegebb a gépben.
-
zoolii
tag
Hello!
Manual-t (még magyar nyelvűt is!) itt találsz:
http://ts.fujitsu.com/support/manuals.html
Nálam a hőmérséklet alapjáraton 43 és 50 fok között van.
Fn + F11 pedig asszem a procihűtőt veszi kisebb teljesítményre vagy kikapcsolja, hogy halkabb legyen a gép asszem.
De erről a manual-ok között olvashatsz pontosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest