- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lsilent
tag
Üdv!
Szvsz. Vegyél bele 40.ért 1 procit, igy valószinűleg sikerül majd kihajtani a gput. Ami megadja majd magát, és újabb 15-25e forintot költheszt majd ugyanarra a gépre.
A legtöbb noti nem játékra való. Egyszerűen nem megfelelő a hűtése. Pláne ha még az ágyon vagy ölben játszunk vele, még inkább megfojtva a hűtést. Aztán most, hogy a gpu már közel jár 80-90 fokhoz, ragadjuk meg lehetőleg az egyik sarkánál a gépet, és határozott mozdulattal emeljük föl, és dobjuk csak arrébb.
Majd másnap, csodálkozzunk el rajta, hogy ejnye ez a fránya gép, tegnap még semmi baja nem volt. Ma pedig nem ad képet.Ez természetesen nem neked szólt. Csak elmondtam a gondolataimat a kérdésről.
További szép napot.
-
ko9
addikt
Hát akkor szerencséd volt tényleg. Mikor eljött a Notebook vásárlás ideje, elkezdtem neten nézelődni a laposok iránt, én is a notebookcheck-el kezdtem... Mikor megláttam a Pi3560 tesztjét, tudtam nekem ez kell
Nézegettem a magyar webárúházak kínálatát, nem nagyon volt még akkor, felhívtuk a Fujitsu-t azt ígérték napokon belűl lesz. Vártam egy hetet, következő hétfőn újra szétnéztem, és láttam a laptop.hu-n, hogy miest megérkezett egyből akcióba rakták azt a konfigot ahogy nekem van. Rendeltük, szerdán már nálam is voltAmúgy belekötnék abba, hogy a Fujitsu egybe megvette a Siemenset, ugyanis a mobilos részét a BenQ vette meg (ugye a nagysikerű BenQ-Siemens telefonok
), háztartási gépeket meg még mindig gyárt a cég. Ja meg a nagyvállalati telefonos rendszereket, meg a vezetéknélküli (mobilos) rendszereket (nem jut eszembe a megfelelő szó) is gyártanak (Nokia - Siemens). Csak a tisztánlátás végett
-
hoffman_
nagyúr
-
fazr
senior tag
Utolsó mondatodba kicsit belekötök: aki szkeptikus az nem vesz Acer notit
Amúgy húgomnak Pi3560 van (nem volt vele gond, de biztonság kedvéért nemrég lett bővítve a gari 3 évre), nekem meg egy újabb A530 és teljesen meg vagyok elégedve mindkettővel
Fuji nagyon sokat fejlődött, nagyon gyors szerviz (szerencsére még nem kellett kipróbálnom - koppkopp), 3 év garancia (olcsón bővíthető 5 évre) és nagyon jó minőségűek az olcsóbb kategóriás gépek is.
Én 140e Ft-ért vettem az A530-at 2 hónapja és lett volna pénzem drágábbra is, de nem találtam jobbat 230k alatt.
-
fazr
senior tag
Legjobb 120GB-os SSD-k 55k körül vannak és rendszer szempontjából (4k-s olvasás) kb 30-40× gyorsabb (igaz ennyire azért nem lehet durván érezni), kevesebbet fogyaszt és hangtalan.
Ettől függetlenül szerintem még nem igazán éri meg még az árát, én tudok várni pár másodperccel többet ilyen többletköltségért -
HZoli87
veterán
-
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Régi Amilok hangosak is (lehet hogy nem minden modell), 3 évig használtam egy Pa1510-es modellt, szörnyű volt, AMD CPU rendesen fűtött benne. Az új verzióknál már jobban odafigyeltek a hűtésre és ez meg is látszik. Pi3560 nagyon jó hűtéssel rendelkezik és halk is, családban van egy Toshiba A300-as gép (alig több, mint 1 éves), és ennél sokkal jobban zavaró, hogy gyakran váltogatja a ventilátor a fordulatszámát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest