- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timre
csendes tag
Régebben fent volt a supporton a cpu support list.
De már nem találom.A T2300 már 667Mhz-es. Lehetséges hogy viszi?
current BIOS V. 1.0D:
Solved problems:
- CPUID:10661 CPU XD function disappear in SETUP.
- FSC:M530 CPU shutdwon fail.
- DMI4: Change back Capacity to mWh.(FSC)
Known errors, problems and restrictions:
- none
Additional information:
- none
- Update CPU Speed 1.66G For T2300
- Update DRAM programming code for T2400/2700 Reboot fail isuue.
Known errors, problems and restrictions:
- none
Additional information:
- none -
dzso22
senior tag
Köszönöm ezek mind megvoltak kivéve a cpu.
Van egy t2350 de mivel 64bites Wi10 van a gépen nem tudom tesztelni csak ha újra nem telepítem 32bit-el
Amit még észrevettem hogy a régi akkuval nem kapcsol ki random,azzal szépen elmegy 20 percet. (annyit bír az akksi)
Az újjal ahogy merül annál sűrűbben kapcsol le 20%-nál már akár terhelés nélkül is.
A régi gyári akku volt, a mostani utángyártott.
Talán ez lenne a gond?
Mert ilyenről még nem hallottam. -
Caddigan
csendes tag
Sziasztok!
- Proci csere megtörtént, megy vele, BIOS nem finnyáskodott.
- Ventillátor csak néha búg fel, kicsit zavar, hogy nem folyamatos. Teljesítménnyel nincs gond, hűtőpad van alatta.
- VGA továbbra is bibis.
Illetve 179-es drivert felrakva megy, majd kékhalát dob, nem is indul újra.
Erre hivatkozik: nvlddmkm.sys
Leszed, Windows frissítés telepít, megint összeomlik. Sötét képernyővel indul, logó után.- VGA csere érdekelni, ilyen van benne, mit lehet még belerakni?
VGA G73M 256MB Type2 - elvileg egy 7600Go videókártyaKöszönettel: Caddigan
-
grgly
csendes tag
-
Norbeee01
tag
Köszönöm, simán fel ment rá, még VGA drivert is találtam hozzá, viszont 1.8 cerka procival és 1.5gb rammal olyan lassú mint a tetű sajnos, nem értem mi lehet a probléma
Anyámék régebbi asztali pc-jén 768mb rammal is sokkal gördülékenyebb (aero-tól elkezdve-úgy tudom a vga nem is támogatja-mindent lebutítottam, de így sem vagyok vele elégedett
maci25 ! Én valamilyen hardveres ütközésre gyanakszom,próbálj meg egy BIOS reset-et, vagy akár egy BIOS frissítést
-
Jimmy66
senior tag
-
veze
őstag
-
creation
senior tag
Azt már lecsatlakoztattam...
Kétlaki élet élés van. Nálam kell az antenna, mert a szomszédból van a netem, utca másik oldala+főfalak+közfalak+bútorok... Barátnőmnél nem kell, mert a router ott van a szobában, ott kell a belső antenna...
Namost akármit csinálok nem tudom visszakapcsolni azt. Ma reggel beugrott, hogy talán egy ubuntuval hátha szerencsével járok...
-
Nézegettem yt-n de az egyértelmű kulcsszavara olyanokat dobott ki hogy bill leszerelés. Szét tudom szednni csak félek hogy mikor leszedem a nagyját akkor előtte még be kéne nyúlni valahova hogy széthúzzak valamit ahelyett hogy szétszedéssel letépek vagy letörök valamit.
De az is lehet hogy hagyom az egészet. átmenetileg menni fog így is míg vesz egy normálisat.
Egyébként igen nálam a takarítás egyet jelent az újrapasztázással. -
-
-
Code: 47
tag
Csak az a fura, hogy egy másik gépen meg teljesen hibátlanul teszi a dolgát Win7 alatt... Most feltettem egy XP-t és ott szerencsére nincs hiba!
El akarom adni a gépet és azért szerettem volna 100%-os állapotba hozni!Azért elfogadom azt a drivert, mert sosem lehet tudni mikor jön jól!
Hátha kerül még hozzám hasonló gép!
alpcsaba@vipmail.hu-ra lehet küldeni!
Előre is köszönöm!
-
-
Code: 47
tag
Próbálnám a bios frissítést, de mivel kuka az akksi, azt írja, hogy egy min. 20%-os töltöttségi szintű kellene, különben nem lehet megcsinálni. "Leokézom" az ablakot és kilép, nem csinál semmit!
Én is valami ilyennel szemezek, de lehet, hogy berizikóznék egy 667-es FSB-set...hátha...A memóriákat próbáltam külön-külön mindkét slotban! A slotok és a modulok is jók! Csak sajnos nem tudom, hogy milyen sebességűek...lehet, hogy az egyik 533-as, a másik meg 667-es...
-
-
„A külső vga-ról csak annyit, hogy neked PCMCIA foglalat van a notidon, és a külső vga csati az lehet, csak Express card slothoz van, ami neked nem jó! Ennek minden képen néz utána vásárlás előtt.”
Épp ezért kérdeztem rá, mert csak Express Card-hoz találtam adaptert, PC Card-hoz nem.
”Ami a BIOS jelszót illeti, azt a gyártó nem állítja be, csak a felhasználó, vagy rendszergazda, így neked kéne tudni”
Ha ez így lenne, szerinted nem írtam volna be már rég? Használtan vettem, és akitől vettem, ő sem tudja a jelszót. Akkor szerinted én honnét tudnám?
Az elemes trükk úgy tudom a régebbi notiknál sem működik már.
Ami viszont 100%, az az, hogy létezik gyártónként úgynevezett mester jelszó, amit ha beírsz, tök mindegy, hogy amúgy mi a jelszó, elfogadja.
-
alapvetően a gép eléggé egyben van a gép, vagyis nem rozoga, ami mindenképpen biztató jel, mivel pár évig mindenképpen szeretném használni.
szóval számomra ezeket érdemes lenne megcsinálni.
meg amúgy is a mániám, hogy minden gépből a maxot próbálom kihozni.legalábbis ennél a notinál mindenképpen meg akarom próbálni.
ha PC Card-ra meg külső VGA, akkor csak annyi a teendő, hogy szerzek egy használt AGP kártyát, hozzá egy tápot, és egy megfelelő áramkört, +egy tápot.
annyira nem drága dolog, csak azt nem tudom, hogy ezt ezzel a foglalattal meg lehet-e valósítani.
Mindenesetre az S3 Unichrome-nál csak jobb lehet az eredmény -
szilchi
őstag
Ok,rendben
.Bár néhány helyen 4 Gb-ot láttam mint max. memória méret.De ezt egy korábbi FS Amilo notebookomnál is írták,aztán valójában annál is csak 2 Gb volt a maximum.De akkor nézek egy 2x1 Gb-os párost meg esetleg egy videót,hogy hogy tudom kiszedni a második ram modult.A VGA azt hiszem ennél is az.Tényleg nem egy acélos darab.
-
RBJ
addikt
ELMókokok vele mindjárt. az osd utility működik mert a tálcán a capslock, numlock icon megjelenik.
gyanítom az Fn billentyű nem megyen mert se hangot, fényerőt, semmit nem lehet vele állítani.
launchmanagerrel az agondom, hogy nem pi3560 hoz van. most uninstalláltam mindjárt kiderül, hogy mi merre. -
RBJ
addikt
telepítve van de mikor indulna hotkey.sys betötlési hibával elszáll.
ha jól emlékszem anno xp ment minden win 7 van kakilás.
Na akkor hány éves a gépem, tényleg nem tudom. linux on nincs ennyi nyűg állítom.
csak most van időm szórakozni.kezdem kapisgálni, hogy valami tulajdonságoknál be kell állítani a kompatibilitást.
-
RBJ
addikt
-
Stonerice
őstag
A wifi-t végül sikerült megcsinálni, feltettem az Xp re való power manager drivert(windows 7 -re), és most már működik a wifi bekapcs gomb.
Vettem új elemet , de így sem jegyzi meg beállításokat, és e-miatt csak másodjára kapcsol be a gép, mert valamiért vacilál a dvd olvasó miatt, ha elfelejti a beállításokat.Az alaplapon azok a kapcsolók mire valóak? van róla esetleg manual? Angolul mi lehet annak a kapcsolónak a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest