- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
sz_abika #12081 üzenetére
Zaggtól kaptam ilyen habot megnézem, hátha jó hozzá. Mondjuk tuti nem lenne elég, de majd holnap berobogok egy laptopos bótba, és rákérdek, köszi a tippet
Sajnos nekem nem a szárazanyaggal van gond, eléggé zsíralapú ami rajtavan. Ez így tényleg mindig mindenhol minden időben használva van
De elég jól bírja a kis masina
-
-
brumi1024
veterán
válasz
sz_abika #10967 üzenetére
Gariba vidd be a sercohoz. Sokkal jobban jársz mert jól dolgoznak és nekem 2 munkanap volt a javítás. Ami negatívum, h ráaknak egy szervizmatricát a javítás után az egyik csavarra amit ha leszedsz az garivesztéssel jár. Énmeg hdd akartam benne cserélni ugyh megkérdeztem mennyibe kerül a csere ha viszek saját hdd-t. Ingyen van. Minden bővítés ingyen van ha te viszel alkatrészt.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
sz_abika #10367 üzenetére
Diablo 2-vel nem volt gondom 64biten sem. Ha a kulcsod regisztrálod a Blizzard Store oldalán és onnan szeded le D2-t, akkor nem lesz vele gond.
cigam:A kamera tökéletesen működik. Attól, hogy gagyi a képe, még nem mondanám, hogy hibás. Ennyi erővel vihetnéd a kijelzőt is cserére.
-
KubanitoS
veterán
válasz
sz_abika #10359 üzenetére
Hidd el saját tapasztalatból mondom, hogy a 32bites és a 64bites Windows 7 között működés szempontjából semmiféle különbséget nem fogsz észrevenni. A 64bites Win 7 atomstabil az én 3560-asomon és az asztali gépemen is, szóval csak javasolni tudom. Játékokkal semmi gond nem volt még, de ha érdekel megemlítem, hogy jó pár éve az előző gépemen 64 bites XP volt, de volt tapasztalatom 64-es Vistával is és soha semmiféle gondom nem volt, ami abból adódott volna, hogy megmertem lépni a 64bites operációs rendszerekre való áttérést.
Mellesleg cigam kérdése teljesen jogos. Minek kellett olyan gépet vásárolnod, amely csak 64 bites operációs rendszereket támogat, ha te nem akarsz olyat telepíteni rá?
-
brumi1024
veterán
válasz
sz_abika #10359 üzenetére
Megpróbálhatod a 32-est, annyi különbség van csak ami neked lényeges lehet, hogy a 32-es összesen 4 Gb ramot kezel le (amiben a videokártya ramja is bennevan, tehát a te esetedben 1gb videoram és 3 gb rendszermemória lesz a maximális mennyiség amit lát). Tehát ha a 3gigás verziójú pi 3560-od van felrakhatod a 32 bitest, bár a driverek nem arra vannak a fuji honlapon. Én nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest