- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
HZoli87 #12303 üzenetére
Hellóka!
Van egy L7320-as laptom, amin nem tudom beállítani a wifit.
Egy linksys router van, amit bekonfiguráltam, tablet, okosteló fogja a wifit. Tehát ezzel nincs gond.Viszont a gépen már régóta próbálom, de sehogy sem sikerül.
Hálózati kapcsolatoknál van a 'Helyi kapcsolat' és egy 'Vezeték nélküli hálózat kapcsolat 3'.
Hiába frissítem a listát nem ad be semmit.Próbáltam ezt a desktopupdate-t, vmit kiírt, feldobott az oldalra, leszedtem a wifi driverjét, feltettem de hiába.
Eszközkezelőben az Atheros AR5005G wirelles network adapter driver verziószáma, annyi mint, amennyit az oldalon írt, ahonnan leszedtem a drivert.Ezt a leírást, olvastam az 5. ponttól, beállítottam úgy, de megint hiába.
Van valami ötleted?
-
Tobi2323
csendes tag
válasz
HZoli87 #12319 üzenetére
Írok a fuji oldalára ,de még nem kaptam megerősítést.
Elvileg akkor meg jónak kellene lennie ha 1x2 GB 800 MHZ-set rakok bele ,de úgyis karcol a hangszóró.Kíváncsi vagyok mit fognak írni.
Amúgy igen, hétfőn memória mérés lesz meg egy pár kísérlet a főnökömmel! (szereti a kihívásokat)
Majd meg írom az eredményt
Azt nem értem,hogy az everest nekem nem írja ki ,hogy "Maximális memória mennyiség" mennyi lehet.
a "Támogatot memória típusok" és a "Revízió" között kellene lennie,de nincs. Esetleg valaki erről ???
Köszönöm mindenkinek!!!!! -
-
sz_abika
addikt
válasz
HZoli87 #11589 üzenetére
Én ehhez viszonyítottam:
650/1420/900-on jaratom, 3dmark06 7400 pont, elejen 47fps helyett 53mal szaguld
. feljebb meg nem probaltam, egyszer ezen megnezem hogy viselkedik. gpu nem melegszik jelentosen, 60fokot meg nem lattam.
Tudom, hogy nem 5%, de sehol sem mondtam
Amúgy meg a BIOS frissítve, egy dologra tuti jó volt...olyan hagosan bugott a hűtő, ami gyanítom 100%-on volt..na így még sose hallottam pörögni, úgyhogy kalibrálni kéne a celsius/fordulat arányon -
sz_abika
addikt
válasz
HZoli87 #11587 üzenetére
5mhz-el fut gyorsabban mint a srácé, de mégis ekkora a különbség hűtésben.
Igazából nem is az a baj, hogy 81 fokos a VGA, mert azt mondom, hogy tuninggal ez okés, de az egész gép átmelegszik és az 55 fokos HDD semmiképpen sem egészséges..
1.05-ös a BIOS, ránézek erre az 08as-ra, köszi a tippet.
-
ko9
addikt
válasz
HZoli87 #11541 üzenetére
Szóval, én eredményeim:
Memória: 2+1GB Hynix 800
Memória olvasás: 5728 MB/s
Memória írás: 4219 MB/s
Memória másolás: 4526 MB/s
Memória késleltetés: 81,2ns
Cache & Memory Benchmark: KÉPJa és egy HD Sentinel kép. Tényleg felmegy 42 fokra, nem is gondoltam volna :S
Amúgy gondoltam arra is, hogy procit cserélek, de nem találtam Hardveraprón jobbat annál mint ami most benne van
-
ko9
addikt
válasz
HZoli87 #11537 üzenetére
Megköszönném
Mondjuk, hogy egy elérhető progi legyen, az Aida64-nek van Memória olvasás/irás/másolás/késleltetés tesztjeSőőt van Cache és Memory Benchmarkja is. Ezeket lefuttatva egy képet elfogadnék, hogy mennyivel gyorsabbak, mert ha nem annyira, akkor másodlagosnak hagyom. Viszont az elgondolkoztató, hogy lehet el tudom adni annyiért a 3GB memóriámat, mint amennyiért megveszem a 2x2GBot
Szerk.: WD-nél a 11Mb-os minimum hogy sikerült?
-
ko9
addikt
válasz
HZoli87 #11533 üzenetére
A Scorpion Blue pont a Scorpion Black ECO változata, mivel lassabb, kevesebbet eszik, és ergo kevesebb hőt termel. Holnap használom majd egy laza 5-6órát és megnézem, hogy hány fokos lesz.
Én pont most kaptam szét az enyémet (nem emlékeztem milyen vinyó van benne, le van merülve, a töltőm meg a suliba maradt...) és megláttam, hogy milyen poros a ventim
Legalább kitakaritom.Más: Most van rá egy kis pénzem. Kérdés mit tegyek:
- vinyócsere (WD7500BKVT - WD Scorpion Black 7200RPM 750GB)
vagy
-RAM csere: 2x2GB-os Samsung 800Mhz-esre, hogy menjenek dualban.Melyik hozna nagyobb gyorsulást?
Köszönöm előre is!
Üdv: Gyula
-
Acse
csendes tag
válasz
HZoli87 #11473 üzenetére
Hát nem, de legalább létezik ilyen, még akkor is ha ritka, és ha azt nézed a 2x4 Gb kerül 45 be, darabja 22, az nem olyan húzós. Úgy is csak egyszer kell megvennem, az után már benne lesz a maximum amit bele lehet dobni, plusz szeretnék bele majd egy T9900-at, az most legolcsóbb helyen olyan 70 ezer, viszont a mostani T4300 nál 4 szer jobb. Force Unleashed 2 kicsit levett grafikával repeszt rajta, ha ezeket bele nyomom, szerintem még a nemsokára megjelenő Ghost Recon - Future Soldier is max grafikán fog hasítani
-
pro70
senior tag
válasz
HZoli87 #11461 üzenetére
Mivel ezt a karit nem az "Én" notimba találták ki megértem.....Acer 57** szériájú notiba való.....lényeg hogy akitől vettem, adott hozzá drivert és azt mondta ne is próbálkozzak másmilyennel.........ettől függetlenül ma letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrissebbet..........most 65 fokos és 4.9/5.9-re pontozta Win7...korábban ez is 4.7/4.8 volt...
-
fazr
senior tag
-
Rolli
aktív tag
válasz
HZoli87 #11363 üzenetére
Az a bajom,hogy írtam a képviseletnek,és azt írták vissza,hogy csak a 3 szerelt cpu-t lehet beletenni,de ez egy baromság.
A pesti fuji szervíz meg azt mondta,hogy bele kell próbálni 10.000 huf-ért megcsinálják,mert elvileg bir mindent az alaplap
Most akkor ilyenkor hogy vegyen bele procit az ember? -
Thome
veterán
válasz
HZoli87 #11354 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! (Nagyon gyors voltál!
)
Sajnos a képkockák számát nem tudom állítani, és csak 24fps-el dolgozik (az elvileg 30 helyett), viszont itt legalább 1 perc felvétel nem 200 mega, hanem 2,5. Amelyet ugyan tömörítenék, ha a másikkal venném fel a cuccot, ideiglenesen akkoris elzabálna rengeteg helyet.Köszönöm, sokat segítettél!
Üdv,
Thome -
péjé
őstag
válasz
HZoli87 #11123 üzenetére
arra gondoltam ezzel hogy a win7 simán bármilyen drivert megtalált a dell laptopjaimhoz és az asztalihoz is, az FS gépemnél ez nem ment elsőre. a támogató honlapon található segédprogi 0 problémát jelez és nekem kell leszedegetni a hiányzó v nem működő drivereket és ahogy elnéztem a kommenteket nem csak nálam van ilyen. ettől függetlenül minden negatív huhogás ellenére elégedett vagyok a géppel(SA3650), jó választás volt.
-
Acse
csendes tag
válasz
HZoli87 #10928 üzenetére
Hát persze....az enyémben (Pi 2512) intel proci van, és úgy látom mindegyik Pi ben intel van. Az Sa sorozatokba tettek AMD procikat ha jól tudom, de véleményem szerint AMD procis notebookot venni öngyilkosság. Ha nincs rajta megfelelő hűtés, (ami nagy zajt csap) akkor vége van....ropogósra sül, mint pl. apám MSI-je AMD procival, egyszerűen nem tud mit kezdeni vele, mert folyton megfagy a túlmelegedéstől. Asztali gépeknél nem nagy gond az AMD túlmelegedése, egyszerűen csak veszünk rá egy erősebb hűtőt, de notiknál a túl magas hőmérséklet előbb vagy utóbb tönkreteszi az alaplapot, szép lassan megolvasztgatja, és akkor finító...Hallottam olyan pletykákat, hogy az AMD-nél most már ráálltak a hő problémára ami azóta gond az AMD-kkel, mióta léteznek, de nem tudom mikor lesz belőle kézzel fogható dolog....addig is, én tartom az 5 méter távolságot az AMD procival felszerelt notebookoktól
-
sagvary
aktív tag
válasz
HZoli87 #10042 üzenetére
A Fujitsu notik kb. 2 éve teljesen jók, az Amilo mini is abszolút stabilra sikerült, azzal se volt semmi gond. A Fujitsu Siemens Esprimo U9200 se akar elromlani az is korrekt gép!
Nem hazabeszélek, de mindkettő a maga szintjén problémamentes. Persze ezek a notik nem alkalmasak komoly játékra, főleg a netbook, de nem is arra készült. -
eurolac
senior tag
válasz
HZoli87 #10847 üzenetére
Szóval: a legalsó opcióval nem lehet mappákat kiválasztani, ott fix felsorolás van. Maradtam ennél a lehetőségnél, csak annyit tettem, hogy - ahogyan írtad - a tömörített állományt az asztalra csomagoltam ki. (az a temp könyvtár a C meghajtón volt, gyárilag oda csomagolódtak ki a driverek sorban!. De innen valami miatt nem olvasta be, vagyis nem tudta, de az asztalról (ahogy tanácsoltad) ugyanazt már beolvasta. Mondjuk ezt sem értem, hogy a C-ről mappából miért nem működött, az asztalról meg igen!
Nagyon szépen köszönöm az ötletet és, hogy fáradoztál ezen a meleg napon!!
További jó fórumozást kívánok Neked!! Üdv!(a "Melyik a legjobb vírusirtó?" topickban majd találkozunk.
)
-
eurolac
senior tag
válasz
HZoli87 #10840 üzenetére
Esetleg még egy ötlet, csak nem tudom a választ: az látható a gyári telepítő cd-n, hogy van egy figyelmeztetés a driver megnevezése alatt, hogy manuális telepítést igényel??- talán. Ez mit jelenthet?
Ezeket az állományokat be kell manuálisan valahová tenni?? A system32/drivers mappába próbáltuk, de semmi. -
eurolac
senior tag
-
-
eurolac
senior tag
válasz
HZoli87 #10835 üzenetére
Szia! Köszönöm, hogy visszajeleztél. Megpróbálok betenni két képet, amin láthatod a problémát. Hátha akkor tudsz majd segíteni. (ha nem jön össze nem dől össze a világ)
Tehát a gyári CD-ről a gyári driver fent van kicsomagolva a C meghajtón abban a mappában, ahol a többi alap driver is kicsomagolódott. Ezeket az állományokat kellene valahová betenni?? Mert ez nem települ magától sehová. -
akyyy
senior tag
válasz
HZoli87 #10817 üzenetére
jah igen nem vettem észre. nagy nehezen áttettem, és működik
közsönöm a segítséget.
de ha már igy belejöttem, mit lehet még esetleg átteni? a wifit nem lehetne, ugyanis a másikba bluetoothos. meg van kártyaolvasó is benne ugye, de azt nem tudnám hova kötni.
monjduk a legleslegjobb az lenne a a másik gép müködne, de hát a VGA szar. figyelni kell hátha van belevaló pont olyan eladó valahol.
-
-
Valdez
őstag
válasz
HZoli87 #10732 üzenetére
Nem először telepítek drivert, most is így csináltam
Az legelső driverrel jó volt, az új driverrel (buhera) jó volt, ezzel most nem jó.
Esetleg arra tudok gondolni hogy ez a driver nem szereti a legújabb physx drivert (az előző kettő szerette).Megpróbálok ismét újratenni mindent, ha így se lesz jó akkor passzolok a következő driverig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest