- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
- Leírták normálisan a gyártó honlapján, hogy a gép csak 64 bites rendszereket támogatja. Az említett program hiba meg abból adódott, hogy egy 64 bites rendszerekre szánt driver lett feltelepítve egy 32 bites rendszerre. Ezek után nem meglepő, hogy nem működik megfelelően. Szerintem ez nem a gyártó hibája.
- Hagy ne kelljen bemásolnom a pár hete írt privát üzenetedet, amit nekem írtál a gép megvásárlása után. Erős lenne a kontraszt szerintem a mostanival...
-
outsiders
aktív tag
nem érted? vegyél hangfalat ha jobb hangot akarsz, ne egy 130ezres noti hangszóróját becsméreld. Acert meg hagyjuk már........ Ne márkákkal dobálózz, hanem konkrét típussal. Strapabíró asus? Na ne röhögtess már
Inkább a Dellt írtad volna helyette, Asus egy darab üzleti gépet nem tudott még kidobni, csak átalakítgatott egy másik szériát. Honnan a fenéből veszed, hogy nekem nincsen viszonyítási alapom? Rengeteg noti megfordult már a kezemben, és olyan gépet veszek amire szükségem van, és az most egy desktop-kiváltó. És szvsz jó kijelzője van, te csak kifogtad a rossz darabot. És attól nem leszel istenkirály, h minden márkából volt már géped, nem lesz viszonyítási alapod, ha egy adott típusból általánosítasz egy márkát, ez max a te fogyatékosságod, h így gondolod..................
-
zolo77
csendes tag
A pi 3560 előtt egy Asus K50 AB notim volt,semmivel sem volt szebb hangja,pedig annak Altec-Lansing hangszórói vannak.Ár\teljesítmény arányban pedig sokkal jobb az Amilo.
Egy kicsit féltem a Fujitsutól de nagyon megvagyok elégedve vele.(azért gari kiterjesztést veszek hozzá) -
HZoli87
veterán
És ez mióta 200 ezer Ft, vagy több? Hülyeségeket nem kellene írni, még jó hogy jobb egy ennyivel drágább gép hangja.
- Már csak azt nem értem, ha ennyire értesz a gépekhez, akkor mért vetted meg a mostanit?
- Abból meg ne vonj le általánosítást, hogy te kifogtál egy hibás kijlezős gépet (,mert ez más márka, más típusával is lehet így járni), mert ahogy látod vagy olvasod, a többieknél nincs ilyen gond. Erre meg azt tudom írni, átvétel előtt ki kell csomagolni a gépet, és meggyőződni annak hibamentességéről. -
outsiders
aktív tag
hát szerintem pedig nem gyenge a hangja, én tegnap óta használom egy HP 6715B helyett és cseppet sem gyengébb annál, pedig a HP-k igen szépen szólnak. Ha pedig kell a jobb hangzás, akkor köss rá hangszórót.........Nagyon halk és nem melegszik, billentyűzete nagyon bejön, egyedüli hibájaként talán a scroll hiányát a touchpadon tudnám felróni, amúgy tökéletes. Ez a vga pedig nagyon durva 130k-ért
és nem tudom mi alapon zárod ki a dual channelt 3gb-nál, ha fogalmad sincs róla...... Megnéztem és márpedig dualban megy.....................
-
steve24
aktív tag
sziasztok
mi a véleményetek erröl a gépröl? Fujitsu Siemens Amilo A1650G? nem volt még notim igy nem értek hozzá. nekem netezésre kell meg kissebb hálozati játékok futtatására pl counter strike 1.6 stb. szerintetek alkalmas?elvileg ez:
Fujitsu Siemens Amilo A1650G
CPU: Athlon 3200+
Ram: 1 Gb ddr
Vga: Ati mobility Xpress 200M (128 mb memóriát a ramból használ)
HDD: 60 Gb
Kijelzö: 16:9
Billentyüzet: magyar
Akksi : másfél-két óra -
törölt tag
Szevasz! A tapasztalatom a Laptop TFT-ről vagyis az Amilo Pi 1536-os notebookomról, jobb alsó sarkától 4 cm-re egy hüvelykújjnyi világosabb réteg képződött. TFT tisztítás miatt keletkezett. Az volt a hiba h. ráfújtam a TFT-re, és nem úgy kellett volna, hanem egy TFT mikroszálas amire ráfújok egy kis TFT tiszítót, majd vizszintes irányban elkenem, majd ezután száraz TFT mikroszálassal a TFT tisztító okozta vegyületet körkörösen letörlöm, ameddig azt az eredmény nem kapom mitha új lenne a TFT. Eredmény->egykis hajszálkarc sincs újlenyomat sincs...úgyhogy tök jó technika. Na mind1 visszatérve hogyan javult meg a TFT-m. Már azt hittem szervívbe visszavágom, mivel rájöttem h. hibásan oldották meg a TFT szigetelését az némely Amilo-nál köztük az enyémnél is. Ezért nem fújom rá, hanem mikroszálasra fújom. Aztán felvettem maximumra a TFT fényerősséget és 6 órás Quake 2-es LAN játék során egyre kisebb és kisebb lett a folt a 7. órában teljesen eltünt. Már tök jó a Notebookom márcsak a rendszerindítási lassúságot kell megoldanom mondjuk van 50 futó alkalmazásom, de szerintem bírnia kell, de nemsokára itt a fizu és kap a notebook 7200 RPM-es winyót, mert már minden lehetőséget végigzongoráztam a rendszerbetöltési dologgal.
-
GeryPc
senior tag
amilo pa 1538
512 van benne csak ddr2 533mhz-es hát mondjuk én erre nem feltétlenül gyanakodnék első sorban,legalábbis mondom olyan mintha megfagyna az egész de csak az egér nem mozog, ctrl alt del-re reagál meg be tudom zárni az ablakokat de aztán lehet hogy igazad van,mondjuk ezzel a típussal sok baj van úgy hallottamjah és xp home edition van rajta eredeti ami hozzá volt
-
törölt tag
Egy 1536-ra próbálok felküzdeni a gyári vista helyett egy XP-t. Minden felment, kivéve a hang. Felraktam egy comó drivert, amire az eszözkezelő nem talál hibát, még sincs hang. Tudna vki segíteni?
Orvos a beteghez: Van 1 jó hírem és egy rossz. A rossz hogy találtunk egy foltot a tüdején, a jó hogy kijavíthatjuk Photo Shoppal.
----------->
http://www.motorola.com/softmodem/public_download/Universal/Windows_SM56_6.12.07_DFV.zip3. Az utolsó lépés, hogy legyen hangja a Amilo Pi 1536-os Notebooknak a következő
----------->
Eszközkezelőben a Rendszereszközöknél egy sárga felkiáltó jelet kell látnod azt a hardvert kiválaszod és illesztőprogram frissítésére (Telepítse a szoftvert beavatkozás nélkül) nyomsz.Neked a Rendszer felállás nem lassú?
-
törölt tag
Re!mekkora kész. Ha a Windows Vistának bekapcsoljátok a Energiagazdálkodásnál a telepcentrikus opciot (középső) akkor a gép teljesítménye minden téren a felére esik. érdemes a teljesítménycentrikusra rakni vagy alapon hagyni és nem babrálni. ( Ez csak notiknál fontos )
Windows XP Professional SP2 operációs rendszeren nem megy, Windows Vistán tökéletesen müködik... Windows XP-t szeretnék használni, de már látom jobb lesz nemsokára a Vista...
-
Slipknot24
csendes tag
az az igazság hogy a hivatalos szerviz azz csak disznek van mondjuk,esteleg kisebb olcsobb dolgokat ami pár száz forint kicserélik de ami drágább cucc mintha a fogukat huznák ugy állnak hozzá a dolgokhoz!amugy elnézést ha valakit ezzel a kijelentéssel megbántottam!nekem volt egy pc-m ami mindig lekapcsolt beadtam szervizbe azt annyi volt a vizsgálat hogy ment csak üresben két napig!Nah ennyit a hivatalos szervizekröl!
-
HUNTER-mobil
tag
Kinek adtad oda a gépet és melyik szervízben? Már nem tudom kérdés nélkül megállni ezt a kínlódást amit csinálsz azzal a szerencsétlen xi1526-al! Cseréltetsd ki benne az alaplapod és a thermal modult, meg ami még esetleg szarul működik, és jó lesz, de csak annál akinél mondtam!!
-
HUNTER-mobil
tag
Értelek...végülis sokféleképpen fel lehet fogni a dolgokat...szubjektív jellegű a dolog, de nem tudja használni az ember arra amire való...sőt, még fórumozásra sem...érdekes.
Attól meg, hogy nem vagy képes megtalálni egy embert név szerint, nem hiszem hogy én vagyok a f@sz.... -
HUNTER-mobil
tag
Hát akkor az a gép el van átkozva....dobd ki a zárt ablakon.
Az enyémmel semmi gond, hűvös, a venti ritkán bekapcsol 20mp-re, de az is halkan, még játéknál sem melegszik túl, faszául megy rajta minden játék is, a wifi ha egy hétig van bekapcsolva, akkor egy hétig veszi a jelet, még a városban(Nyíregy) is a hotspot-okon is tökéletes. Minden kezelőeszköz-optikai meghajtó-gombok-billentyűzet tök hibátlanul működik. Én imádom a gépemet. -
Sándor -P20-
senior tag
Naszal most látom,hogy az Automatic Clock Control ugyan támogatott, de a Enhanced SpeedStep Technológia nem... (By Everest)
Szal valóban almás a dolog....Hogy miért ezt vettem? Mert arra a mire kell, ez is bőven sok. Szal miért adjak ki több 10E-vel többet valamiért amire nincs szükségem....
Ha komolyabb meló van, arra aott a vizes asztali, ez meg hordozható.
Szal most már csak arra leszek kíváncsi, mennyire lesz megbízható a cuccos... -
Syl
nagyúr
temár eltudtad adni a 2x512mb notiramodat?
Perszehogynem. A kutyának nem kell. Mondjuk ez érthető, hisz akinek 256 vagy 512 memóriája van a gépében, az tuti sima DDR, akinek meg már DDR2 a laptop memóriája, annak 99%-ban 1 gigája van. Sebaj, köszgezem a falra a bad sectoros 120 gigás 2,5" WD mellé
-
HUNTER-mobil
tag
A 8600 az majdnem ugyanolyan, mint egy 7600-as, csak dx10-es változatban, de erről is olvashattál már többször.
Az meg, hogy nem indul el, meg alapbeállításokon, nem létezik, a cod4 a te kártyáddal 1440x900-ban is kell hogy menjen, legalább közepes grafikával, nekem max grafikával megy ilyen felbontáson 35-45 FPS-el....
A pro street-ről meg ne is beszéljünk, annak meg aztán simán kell mennie minden maxon.
Ott valami nagyon nem stimmel.
Csinálj már 3dmark2005 és 2006 teszteket! Kíváncsi vagyok rá! -
Slipknot24
csendes tag
hali!kiprobiztam a ventiket,meg amiröl beszéltünk és jobb neki ha mindkettö stivja alevegöt alola!sokkal hidegebb mint amikor fujta rá a levegöt a venti!nekem ez jött be,sztem igaza volt a gyártonak elszivni jobb a meleget mint ráfujni a levegöt és ugy visszakever neki a melegböl!bár lehet másnak más jobban bejön ebböl a dologbol!
-
Osynho
addikt
-
Skyer
senior tag
Nyomd le ezt pajtikám: Feltéva ha Xp-d van. Ha vistád van arra is tudok drivert. Ja és az ati undorítósága miatt felkell raknod a net frameworkot is vagy másnéven (dotnetfx)
-
-
HUNTER-mobil
tag
Nekem külső hűtés nélkül a legnagyobb terhelésnél(mondjuk crysis vagy rendszer stabteszt, bármi) sem megy fel semmi 74 fok fölé.
A te gépednek lehet hogy hibás a thermal modul-ja, külföldi oldalakon lehetett olyat olvasni, hogy xi1526-nál ha nagy melegedés lép fel, akkor ki kell cserélni a thermal modult, és jó lesz. -
HUNTER-mobil
tag
USB turbózó??? Na ez volt a hónap vicce
Ez úgy működik, hogy az usb kimenő feszültsége, tehát ami a gép usb portján, a pozitív és negatív pólusok közt van, az +5V DC stabilan. Ennek az áramát egy ún. áramgenerátor szabályozza az alaplapon, tehát van egy maximum Amper(milliamper) áramerősség, ami folyhat az usb (+) és (-) pólusai közt. Ha egy fogyasztót vagy fogyasztókat, jelen esetben a ventit(ket), amik 12V-osak gyárilag(gyári áramfelvétel 12V mellett kb. 0.1-0,35A között szokott lenni teljesítménytől függően) rákapcsolsz egy 5V-os tápegységre, akkor az áramfelvétele is jóval kevesebb lesz, viszont nem biztos, hogy elég neki az usb maximális kimeneti árama. Ilyenkor próbálna a szerencsétlen elindulni, de nem tud. Nekem elindult 3 venti is párhuzamosan kötve az usb portra, úgyhogy sztem a te ventid vagy sok áramot venne fel, vagy csak szar.
Olyan, hogy usb turbózás, olyan nincsen. A legjobb, ha egy külső hálózati adapterről hajtod meg őket, akkor semmi gáz nem lehet. -
Slipknot24
csendes tag
-
Slipknot24
csendes tag
háát én egy külön traforol adom neki a naftát,bár sajna fel kell áldoznod egyet mert el kell vágni a kábelokat!A ventiken meg van egy piros és fekete kábel!Én nekem voltak felesben és levágtam a csatijukat nekik és csak egy csokival kötöttem össze öket!Mondjuk az adapternél nem tom melyik jelenti nálad a a polusokat de csak két lehetöség van!ha egyik modon nem mükszik akkor mükszik a másik modon!Mondjuk egy kapcsit majd közbe kell igtatnom hogy lehessen kapcsolni a ventiket!usb-n nálam sem mentek a ventik,kevés a nafta azért pörög lassan!
-
Slipknot24
csendes tag
persze leirom neked!én kisventit raktam alá 3-at!Elvileg tesom mondta azok számitogépes vga hütök!Azok a picikék!Sztem tod melyikek!Szinte nincs is hangjuk!De ahogy irtad én is gondolkodom egy 12 cm-esen!szoval 3-kis venti!Lemértem a laptop-ot én mondjuk nem müanyagot hanem sima fát vágtam alá!Dekopirral kivágtam a ventik helyét!A lábakat ugy szerkesztettem meg hogy döntve legyen az egyész szögben!én hálozati adapterrel kötöttem össze öket mivel az usb nem birja a 12v-ot!Legalább is nálam nem ment ugy!De hallottam valaki ugy csinálta!Arra azért figyelj ne lakkozott fa legyen mert az visszaveri a höt!
-
Slipknot24
csendes tag
De ezt a hütöt én raktam mondjuk össze és nem gyári!Mondjuk még kicsit dizájnolni kéne
persze hátul az oldalánál van kivágva gyárilag és ott vane gy hütöborda!Ott szokta kifujni a levegöt!Mondjuk a ventik miatt igy is alig alig kapcsol be a ventije!de akkor ezek szerint meg kell forditanom öket ugy jobb lesz!
-
HUNTER-mobil
tag
Nem ott megy a heat pipe, és nem is vicc, anélkül megsülne a géped
A heat pipe-k (hővezető csövek) a gép aljában vannak, amit a csuklódnál érzel meleget, az a vga kártya ALJÁTÓL származik, átmelegíti az alaplapot, majd az egész gépet a kéztámaszig, a gép jobb oldalától mérve kb 10-11cm-re van a gpu közepe, ez termeli a legtöbb hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest