- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A linkelt topikban kérdezz, ez zárva.
-
spyduck
nagyúr
Használd ezt a topikot: [link]
Másrészről pedig rakj fel egy EVEREST-et és nézd meg a windows eszközök között a hardver azonosító számát majd google--> hardverazonosító száma windows 7 driver download
szerk: Nekem is van ilyen notim, én még az XP-hez is nagyon nehezen tudtam BT drivert szerezni.
-
Bli92
tag
Üdv mindenkinek.
Sajnálom ha esetleg nem kellett volna új témát nyitnom de nem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
A gépemen (a téma címében említett noti) Win7 fut. A hozzá kapott eredeti lemezen található Bluetooth szoftver és driver nem kompatibilis az oprendszerrel, és sehol sem találok megfelelő "eszközöket".
Ha esetleg valaki tudna nekem megoldást eme problémára (azon kívül hogy tegyem fel az XP-t) akkor kérem jelezzen.Köszönöm:
Balázs
Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest