- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Krix
őstag
Én a héten vettem egy 3 hónapos Seagate 15k rpm-es 36G-s vinyót 20 ezerért. Ez már az újabb FDB motoros széria és alig van hangja.
Az itt hírdetett hdd-k is FDB motorosak, így ezek már nem visítanak mint a régiek. UP a spéci cuccnak.
V.Rossi: 45k-ért viszem az egyiket.
[Szerkesztve] -
V.Rossi
csendes tag
Hát elég elszomorító a helyzet.Árakkal már nagyjából tisztába vagyok mit érhetnek használtan.Megpróbálok valami reálisabbat kitalálni!
-
mh197
őstag
Akkor asszem nem teszek a gépembe scsi winyót. Volt régen egy 4 Gb -os körüli scsi winyóm, az iszonyatosan sivított, de gondoltam hátha az újabbak nem. Na mind1, akinek a sebesség fontos, annak biztos jól jön, de nálam a víz mellé igencsak sok dB lenne akkor.
Egyébként most, hogy így mondod, tényleg nem hallottam még én sem döglött scsi winyóról. Érdekes.
Ja, ha esetleg vki arra vetemedne, hogy érdekelné egy fekete előlapos scsi cd olvasó, ha jól tévedek 32x-es, akkor majd jelezze priviben felém, mert van egy példányom. Típus : Plextor px-32tsi . Ja, és 68 pines csatija van.
Amúgy létezik pci-e csatis scsi kártya, ami egyszerű ember számára megfizethető, vagyis egy gagyi példány? Vagy esetleg más kártya/egység, mondjuk usb csatolású, vagy bármi, amivel tudnám működtetni a gépemben ezt a scsi cd -t? A pci slot-ok (2db) sajna már fullon vannak a lapomon. Esetleg vmi átalakító, vagy barkács megoldás? Előre is köszönök minden segítséget, és elnézést, hogy egy apró-s topicban érdeklődöm, de olyan szépen összegyűltek itt a scsi-hoz értő emberek. Még egyszer sorry -
-
mh197
őstag
Ezeknek a 15k-s scsi winyóknak mekkora hangja van, pl egy sima 160Gb-os 7200-es winyóhoz képest? Élettartama?
-
sz0k3e_
aktív tag
a reális ára vagy amennyiért megveszik?
mert a kettőnek köze nincs egymáshoz, kraftxld-nek elhiheted.
láttam már sok scsi meg servercuccokkal teli topikját, és hát télleg elég elkeserítő, hogy nagyon áron alul se lehet eladni. ez van sajna, szvsz ez nem jo biznic
azért up, hátha mégiscsak valami összejön. -
Fercsa
senior tag
válasz
Printszkrín #35 üzenetére
jah
baj? -
Fercsa
senior tag
latom jo faradt voltam tegnap este
up a cumonak. -
V.Rossi
csendes tag
Na mind1!Aztmondom srácok Jó8 mindenkinek!Holnap majd kicsit jobban belemegyünk abba hogy mennyi is ennek az egésznek a reális ára!
-
V.Rossi
csendes tag
válasz
Printszkrín #24 üzenetére
Hát köszönöm a linket,de az a baj,hogy ilyen nevetésges áron érdemesebb megtartani.Morfondírozok 1 sort ezen a dolgon hogy most mi legyen a sorsa.
De annyiért biztos hogy nem adom el,amennyiket itt mondanak!
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
Printszkrín #24 üzenetére
De szaboze-nek 10K-s motyói voltak
-
Printszkrín
senior tag
Kávé függő vagyok.
Egyébként hogy könnyebbe árazd át a vinyókat, belinkelek egy régi topikot. [link]
Kb innen érdekes a téma.
Ha megnézed az árak alakulását, láthatod, hogy a realitás talaján mozog minden,
és pörgött is rendesen a vinyóeladás.
Akkoriban 2db 73 igásat vettem, + egy 36 gigásat. -
kraftxld
félisten
Ha valakinek raid kártya kell hozzá, van egy Mylex Extremeraid 2000-em, batteryvel 30K-ért.
-
-
V.Rossi
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #14 üzenetére
Annak aki szervereket tart,biztos van valami előnyös oldala is,különben nem forgalmaznának ilyeneket.Nemigazán értem a hozzászólásod értelmét.Ugyanis vásárolni nem akarsz,viszont okoskodni annál többet amint látom
A statisztikák helyett próbáljunk a logikával gondolkodni:kell/nem.
Ezen opciók eldöntése után próbáljunk matematikával:mennyi pénzem is van!!
Ennyire egyszerű ez a helyzet! -
mh197
őstag
Nagyon tuti kis cuccok. Gondolom ebből is lehetne raid0-t csinálni megfelelő vezérlővel (ami nem olcsó), vagy nem?
Azt azért megnézném mit tud
Az árra majd én is kíváncsi leszek, lövésem sincs róla miért lehet egy ilyet eladni, de hátha egyszer nagysokára lesz majd egy ilyen a gépemben -
Fercsa
senior tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
en is
de en meg annyival is bandzsabb voltam ,h egy darabra ertettem
azert tunt realisabbnak a 37k
na inkabb megyek szunyalni.. -
V.Rossi
csendes tag
Igényre tudok adni hozzá 1 ilyen kártyát 30K-ba.
[link] -
V.Rossi
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
hát én is nagyon
-
Printszkrín
senior tag
Kiváncsi vagyok milesz a vége!
Én is egy nullával kevesebbet láttam és már ugrottam is. -
V.Rossi
csendes tag
Hát ez nem otthoni felhasználásra való cuccos.Ez nem holmi raptor vinyó srácok.Szerverbe való.Aki tudja mik ezek,tudja az árát is.2 hónapot voltak használva,emelett fél évések 5 év bolti garral,számlával.új ára 100K felett van 1 ilyen vinyónak.Aki nemhiszi,adok linket neki 1 árlistáról amiben szerepel!
-
kraftxld
félisten
Up-olok, nem ugatok
-
V.Rossi
csendes tag
MODEL MAS3735NP
Ultra 320 SCSI/68 pin/LVD
2 DB van belőle!
4,5 év GARANCIA!!!Papírt adom róla!
Kérésre tudok adni hozzá kártyát és kábelt is!(Természetesen megfelőle felárral!)
Vinyók indítási ára legyen mondjuk 2 db 170000FT!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest