Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A GPS az Global Positioning System, azaz egy helymeghatározó rendszer. Annyit tud, hogy megnézi neked, hol vannak az állandó pozíciójelet adó műholdak, és ez alapján meghatározza a saját helyét. De hogy időjárásinformációkat honnét a bánatból szedne, azt el nem tudom képzelni.
Internetkapcsolat nélkül nem lesz friss időjárásinfód.
p
-
parandroid
félisten
Jelentősen megnövelt e-pénisz.
Amúgy keress rá, mivel tud többet a 6-os WinMo az 5-öshöz képest. Én mindkettőt SPB-vel használtam, úgyhogy sok különbséget nem láttam köztük... Az is igaz, hogy az N560-at nem frissítettem 6-osra, az Omnián viszont már eleve az volt. SDHC támogatás egyébként az újabb 5-ös firmware-ekben is van, ha jól rémlik.
p
-
parandroid
félisten
válasz
runner 125 #539 üzenetére
Nem tudom, nekem N560-am volt kétszer is, mindkettőhöz ilyen volt, bölcső viszont egyikhez sem járt.
p
-
parandroid
félisten
Nincs már előttem a dolog, mert egy ideje eladtam a gépet, de a gyári kábel 3 felé ágazik el: hálózati töltő, adatkábel, USB host. Mindezt egyszer beledugod a PDA-ba, onnét pedig háromfelé ágazik a vezetékhalmaz. Gondolom a firmware frissítést erre a kábelre tervezték, ha nincs ilyened, akkor lehet, hogy nem fog menni a dolog. Viszont ilyet bármilyen N5xx tulajtól tudsz kölcsönbe kapni, ha valamiért a tiéd hiányozna.
p
-
parandroid
félisten
None-ra semmiképpen ne tedd. Az nem külső GPS, hanem a hardveres port, a másik meg a szoftveres. Nálam COM4 a szoftveres és COM8 a hardveres, és ugyanezek vannak beállítva az IGO-ban is, a baud rate pedig 115200, igen. Bocs, magyarosítva volt gyárilag ez a vacak, és én sem mindig tudom, hogy mi micsoda, le kéne majd restelnem, és visszarakni angolra...
p
-
parandroid
félisten
Próbáld meg a GPS beállítások hardver fülén a buszsebességet feljebb állítani. Ezt alapból a használati utasítás pár tízezres nagyságrenden ajánlja, nekem 115200-on működik jól, előtte ugyanaz volt a gond, mint nálad.
Ami érdekes lehet még, hogy a GPS hardverport és a GPS programport azonos legyen a PDA beállításai között és a navigációs szoftverben.
p
-
parandroid
félisten
Két hetes gép, még némelyik védőfólia is rajta volt, a toknak meg gyári bőrszaga van: [link].
Ráadásul kaptam hozzá grátisz 1GB-os kártyát és kijelzővédő fóliát.
Egy éve az enyémet autós szettel még 90e-ért adtam el, és azonnal vitték, nem kellett néhány napnál tovább árulnom. Ehhez most 8e-ért vettem autós kiegészítőket.
Igazából nem is akartam venni PDA-t adiig, amíg néhány napja meg nem láttam egy ilyet ugyanennyiért hirdetni az aprók között, de azt elvitték az orrom elől. Aztán rá két napra megjelent egy másik hirdetés.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #103 üzenetére
Perpill.
Tegnap megvettem hozzá az autós kiegészítőket, ma délelőtt pedig feltettem rá az alapokat: friss térképek, mort, tcpmp, spb cuccok, és ZUMA! Már el is felejtettem mekkora élmény videót lejátszani vele. Azért a VGA kijelző páratlan élmény.
Még keresnem kell rá egy opera mobile-t, és valami smb klienst, aztán visszaolvasok itt a topikban, hogy még mit.
p
-
parandroid
félisten
Visszatértem a klubba. Némi tévelygés után megvettem a második N560-amat is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Ehhez nem. FS speckó csatit hazsnál.
Amúgy a "Hálózati adapter: USB Sync kábel" az kell, hogy legyen. AZ N560-ashoz is olyan kábelt adtak, aminek az egyik fele a konektorba ment, a másik fele meg elágazott, és egyrészt a gépbe, másrészt USB portra lehet kötni. Természetesen működött úgy is, ha konnektorba nem volt dugva.
Szerk: Utánakeresve a dolognak létezik külön is, németek 5 EUR-ért adják: [link].
Ez pedig a gyári kábele: [link]. Az gépbe menő speckó csatlakozó fölötti kerek bemenet a töltőadapteré, az USB rész mellett pedig van még egy USB host is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest