Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Heló.
Ez egy kicsit off lesz. Keresnék autós tartót és töltőt N560-hoz, írjon akinek esetleg akad, megvenném. Esetleg nem tudja valaki, hogy van-e olyan kábel, amivel usb-s eszközt lehet rádugni a gépre (USB host), mert a bőlcsőhöz van, de az a töltő is egyben és nem azt akarom hurcolászni, jó lenne egy kábel ami nálam van és tudnám host módban használni.
Amúgy tudom ajánlani a GPS Tuner nevű progit, ami (viszonylag) gyorsan talál műholdakat (mert a hideg start tényleg hosszú, bár nem annnyira, mint egyesek írják...), csak az a baj, hogy fizetős. -
Chrys_
addikt
válasz
runner 125 #46 üzenetére
A javítást megtalálod a hivatalos oldalon:
[Fu-Si PDA Support] -
Chrys_
addikt
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
A harmadik hsz-em nem tudtam már hozzáfűzni az elsőhöz, mert a MOD-lehetőség eltűnt. A 2. pedig válasz volt.
A 4. törlése jogos, bár OFF volt... -
-
Chrys_
addikt
válasz
runner 125 #18 üzenetére
Nekem is volt valami ilyesmi. Ha az E2C-t vagy mit használtad (az eredetit a gépen),akkor az a baj. Ennek le kell töltened a javított verzióját, azzal már megy. De sok helyen leírták, ajánlatos ezt a progit EL SEM INDÍTANI, mert utánna már ki nem szeded a rendszerből
A WM6 átiratok már nem is tartalmazzák ezt a cuccot. Szerintem azokra már free fel sem teszed, mert az update az free, de egy új install (ezt jelentené a WM6-nál) már fizetős.
Még valami a ROM-Update -hez!
Ha nem angol nyelvű az alap, akkor a ROM file-t meg kell nyitni egy HEX-Editor -ral és át kell írni 3 karaktert. Erről is van leírás egy csomó helyen. Pl. Az enyém német volt, ezért a GER-t ki kellett cserélnem ENG-re és így ment.
Azért előbb csináljatok egy biztonsági mentést arról a file-rólChrys
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Chrys_
addikt
[N560_WM6]
A P.u.p.s 004 a megfelelő, nekem is az van fent. Ami kell(het) még hozzá, az lent van (a .cab file-ok). Nem kell rögtön felrakni őket, csak ha szükségesnek érzed a progikat. Néhány ezek közül már a 004-ben integrálva van.
MOD: ja és ez angol!Az oldal orosz, használjátok a [Babelfish-t]
[N560 angol fórum]
Asszem itt valahol leírják, hogyan mentheted le az eredeti ROM-ot! Kell egy kis DOS-os programcsomag hozzá. Nekem megvan, de nem tudom, honnan szedtem le. A ROM-ot lementettem (eredetileg német), de vissza még nem állítottam.
Ezt keressétek: itsutilsbin-20070705.zipÉn nem raktam fel a GPS Firmware-t (asszem GPSFIX a file neve), nekem így sincs gondom az iGO-val. Talán valamelyik másik navi-progi miatt kellhet. Ami hasznos lehet még, az a Sirftech program (NMEA-SIRF átkapcsolás. Bővebben: google).
Ajánlatos még:
Broadcomm Bluetooth Stack
Spb Pocket Plus (Task Manager és Starter egyben, nagyon jól konfigolható)
Spb Backup
Total Commander megfelelő verziója (tudsz külön progi nélkül registry-t is szerkeszteni)
Hungarian Language Support for Windows Mobile 6 (magyarítás; nem eszi a rendszert annyira, mint a másik elterjedt verzió. Nem freeware)
És a legfontosabb: PocketUFOÉs ez FREE!
Általában véve nekem nincs bajom a sebességgel, de én is olvastam már pro és kontra hsz-eket.
Valaki kérdezte fenntebb a WLAN-t: most csak laptopom van, ráadásul céges install, szóval nem kötök hozzá semmit, nem tudom kipróbálni. Korábban a nagy gépemen (amíg tönkre nem ment a szemét) kipróbáltam, de csak a LAN-ig jutottam, netre már nem volt időm. De a gépet tökéletesen látta!
Viel Erfolg!
Segítettem.
-
Kormi76
aktív tag
Jaja, a PDAmanian én is olvasgatok, csak mondom hátha van itt valaki aki nem jár arra... Mondjuk szerintem egy próbát megér mindenképpen, mert vissza lehet térni WM5-re gond nélkül (?). Viszont, amit én leszűrtem az az, hogy a GPS Patch-et semmi képp nem szabad feltenni, mert állítólag csak ront a helyzeten, főleg WM6 alatt, és visszacsinálni meg nem lehet.
-
Kormi76
aktív tag
Heló!
Remélhetőleg nemsokára egy N560-as csodamasina tulaja leszek én is. Érdekelne a tapasztalatotok a WM5-ről WM6-ra frissítés ügyében (a kedves orosz barátaink által készített ROM-ra gondolok) GPS, sebbesség stb.?Up a topiknak, mert nagyon gyengélkedik....
Üdv: Kormi
-
Als
tag
szia,
Kösz a választ.
Óriási kérésem volna Tőled: sajnos nem találom a használati utasítást.
Megtennéd, hogy megkeresed a tiédben, hogy melyik gombok kombinációja a megoldás?
Kösz
Als -
Als
tag
Sziasztok!
Van egy N560-as gépen. Kezd hülyeségeket csinálni: lassul, a háttérvilágítást kikacsolás után nem kapcsolja vissza, stb.
Szeretném full resetelni, hogy minden eltűnjön róla. Ez megoldható, hogy tiszta lappal újrainduljon minden?
KöszAls
-
zenész88
tag
Hol lehet venni? és a telpités nehéz? Mert azt irták egy másik helyen hogy lekell cserélni a romot németről angolra!
-
rumos14
nagyúr
válasz
parandroid #25 üzenetére
5 EUR
fákk. én 3k-ért vettem ilyen brando széthúzhatós-jojós fajtát hogy legyen a m.helyen is.
-
válasz
parandroid #25 üzenetére
Bocs, abból indultam ki, h. ez is PDA...
(Mondjuk, a Siemens-feléből gondolhattam volna, h. van v.mi turpisság a dologban...
)
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Ehhez nem. FS speckó csatit hazsnál.
Amúgy a "Hálózati adapter: USB Sync kábel" az kell, hogy legyen. AZ N560-ashoz is olyan kábelt adtak, aminek az egyik fele a konektorba ment, a másik fele meg elágazott, és egyrészt a gépbe, másrészt USB portra lehet kötni. Természetesen működött úgy is, ha konnektorba nem volt dugva.
Szerk: Utánakeresve a dolognak létezik külön is, németek 5 EUR-ért adják: [link].
Ez pedig a gyári kábele: [link]. Az gépbe menő speckó csatlakozó fölötti kerek bemenet a töltőadapteré, az USB rész mellett pedig van még egy USB host is.
p
-
-
zenész88
tag
válasz
parandroid #22 üzenetére
Doboz tartalma: FSC Loox N500
Hálózati adapter: USB Sync kábel
Tok
Quick Start Guide és leirások, szoftver
CD
Extra: SiRFstar III beépitett GPS vevőCsak az a gond hogy én használtan vettem vagyis cseréltem telefonra!
-
zenész88
tag
Hello! Ma vettem egy használt Pocket loox N500-as PDA-at! És az a gondom vele hogy német nyelv van benne, ami nem valami jó! Van rá 2 év gari és a számlán ugy van hogy
PDA FSC pocket LOOX N500 + ajándék magyaritás ezt nekem a szervizbe a gari álltal megcsinálják magyarra? köszi. -
runner 125
nagyúr
Chrys! Egyetlen kis gondom a géppel /pill a wi-fi...valamiért(biztos én vagyok hüe) nem sikerül létrehoznom a dolgot..
(pontosabban a kapcsolat létrejön..de a valamiért nem akarja megnyitni a netet..
)
Esetleges pontos beállítást tudnál/tok adni?- Feltéve Te használod
Köszönöm!ui: Az én 4gb-s SD-m a leglassabb-50x-es..lehet hallani ezek felől olyan pletykát, h a sebesség miatt beszaggatnak a filmek,zenék-nah ez nem így van!
Tökéletesen viszi!
-
Chrys_
addikt
runner 125-nek igaza van.
Én is kb. fél éve használom a cuccot, és nagyon tetszik. A VGA felbontás pedig kötelező4GB-os nem SDHC kártyával használom, teljesen hibátlanul működik, kipróbáltam adattal teljesen feltöltött kártyával is. Én egy MemoryStar 133x-est vettem hozzá, de vannak gyorsabb kártyák is, 150x-esről is olvastam már, de nem használja ki a készülék már az enyém sebességét sem. Az SDHC kezeléshez van driver, de nem hivatalos, és tényleg agyonvágja a WIFI-t (én is csak olvastam).
Sajnos ki kell mondani, bármi, ami van hozzá (software), nem hivatalos, mert a Siemens befejezte a PDA-k támogatását (hivatalos infó szerint: 2007 dec.31-én). A garanciális problémákat természetesen kezelik. Orosz programozók viszont ezt nem fogadták el és már a WM6-ot is hozzáigazították a készülékhez! Az enyémen gyönyörűen fut!
A GPS-ről sokféle hír olvasható, hogy ilyen szar meg olyan jó. Egy biztos: ha kivárod azt a 3-4 perc időt, amíg GPS-Fix -et talál, utána nem lesz vele gond.
Egy negatívuma van számomra: a csatlakozófelület. A hülye Siemens-nek mindig valami extra kell... pedig lehetett volna mini-USB helyette vagy esetleg mellette -
wrezox
tag
válasz
runner 125 #15 üzenetére
Köszönöm!
Tudom nem ide való a kérdés, meg már máshol is feltettem, [... *]
[* Alapelvek!!!
]
-
wrezox
tag
Valaki tud a C550-höz magyarosítást?
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #10 üzenetére
1. ha van még kari, engem is érdekelne
2. a hc tudás a wifi-t lövi ki. így nem vonzó számomra. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Immár fél éve birtoklok egy N560-at..Nagyon megvagyok vele elégedve.
Köztudott h nem "tegnapi kivitel"-De a kategóriájában a legjobb! Ezt bizonyítja a 640x480 pixel felbontású 265E színű kijelző(ami még most is nagyon kevés PDA-ban található meg),a 624mHz-es Intel proci,illetve a gyönyörő design. Mellesleg nagyon jól tartja az árát!
Kb 2 hónap keresés után bukkantam egy nem SDHC rendszerű karira. (Kingmax)-ez is tökéletesen működik.napi szinten törlök /másolok.
50x-es..filmek (AVI,Divx..) soha nem szaggatnak be..-azaz ha találtok 50x-es(ez a leglassabb) 4gb-s SD-t megkell venni!
Egyébként olvastam valahol h van orvosság az HC rendszerű karira is..(vmi "progi") csak h akkor az IGO megzavarodik tőle..-ne vegyétek készpénzre..de mint ha így olvastam volna.
Üdv! -
wrezox
tag
Én tudok, ha érdekel akkor írj pü!
-
wrezox
tag
Ha tudnátok priviben dobni egy linket, ahol tudok venni nem hc-t. 4gb-osat, megköszönném!
-
wrezox
tag
Bővítési lehetőségek: MMC, SD, SDIO
Akkor milyen való bele? -
wrezox
tag
4GB-os SD kártya belemegy egy ilyen gépbe?
-
Rettentő nehéz lett volna a paramétereket is beletenni az első hozzászólásba?!
Fujitsu-Siemens Pocket Loox C550 és Fujitsu-Siemens Pocket Loox N560.
(Linkek javítva.)
-
wrezox
tag
Sziasztok! Várom a tapasztalatokat véleményeket a FuSi gépekről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest