- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
fisi
senior tag
Amúgy b..szott friss ez az oldal mint itt is látható...
Azt mondja hogy
professzionális széria s5500
-
fisi
senior tag
válasz
kola1234 #195 üzenetére
Hát nekem s5600am van de azért tudok segíteni nagyrészt hasonló a két kütyü.
HP375 után valhalla lesz ne aggódj!
2500 mAh- s akkukkal kb. ha jól emlékszem kb 4- 500 kép közt kell neki lőnie.
Nagy sebességű kari nem árt de igazából csak ha sok soroztafotót csinálsz akkor érdekes. Ezt neked kell tudni.fisi
-
-
fisi
senior tag
válasz
Szten Márs #170 üzenetére
Szten Márs !
Egyem azt a technikai számolgatós mindenedet!!!
Úgy értem- és ez most nem a tököm tudja milyen távolság meg ccd stb. hanem nézek egy képet full felbontásban, és a canon a finom részleteket is elég szépen adja vissza. Persze leht hogy amit én mélységélesség hiányának hiszek az végül is a fuji agresszív zajszűrése??!
Tegnap csináltam állványról 8- 10 mp- s záridővel képeket. Jók lettek de mi a nyavalya a sötétebb részeken a sok sok fehér pötty?? Ilyet a Canonnál nem tapasztaltam anno...
Szten véleményt kérek!!! -
fisi
senior tag
Sziasztok!
a franc essen bele ez a topic ilyen hosszú??
A googlen amikor elsőre belenéztem csak ez első oldal aljáig jutottam...Jó kicsi az a tovább nyíl
Nos hát ennek a topicnak a hatására az S5600 mellett döntöttem.
Tapasztalatok:
Mivel előtte egy Canon A70-em volt a képminőség borzalom. De legalább is meg kell szokni- a Canon léptékekkel jobb képeket készít sztem, mind mélységélességre mind zajra nézve. Színekre a Fuji jobb, természetesebbek a színei.
Mivel anno már az A 70 is tudta a P S A M módokat és az 1/2000- 15 s záridőket egyértelmű volt hogy az 5700 kezdett kiesni a pixisből..
A vaku egy siralomház szintén az A 70 sokkal bikábbat tudott vakuzni plusz állítható volt manuálban- ezt lehet ellensúlyozni a nagyobb ISO -val- itt viszont a fuji JÓVAl zajmentesebb képeket kreál mint a canon. Ismétlem ezt az ISO 200- tól felfelé levő képekre értem. Az alatt a Canon léptékekkel jobb képet csinál.
Kurtára hiányzik a panoráma mód a gépből!!!!!!!!
A többi szolgáltatása nagyon jó- ergonómia csillagos 5-ös. Összességében nem bánom a cserét illetve igen- mert akart a franc gépet venni de a beste A70 meghala ccd-ileg.R.I.P.
RAW mód állat- ingyenes és jó kis progi ehhez pl az s7 raw nevű progi.
Szvsz a végére annyi kívánkozik, hogy ha valaki tud még az sztem is inkább 5600- ost vegyen, bár megvallom hogy az 5700-as képei se rosszak, kicst jobban hasonlítanak a Canonra feldolgozásilag. Ízlés kérdése....
Ja és hogy ha ennyire jó volt a canon miért nem az lett megint??
A válasz eccerű. Az új A sorozat alja amit még árban elfogadhatónak tartok- A 550 A 560 szintén ilyen árban vannak de nem tudják a manuál módot (csak A 560 de az se tom mennyire full manuál) illetve, ez ennyi pénzért már csak többet tud mint egy kis kompakt.
Viszont nem tok majd mocis felvonuláson a nyeregből fotózni a Fujival, mert nem fér a tanktáska felső fakkjába- illetve egy kézzel nem hinném hogy megkockáztatom a lődözést olya 50- 60 km/h körül...
U.I.: a gépet 57 999 ért vettem de ebbe belealkudtam az egy gigás XD-t, sajna ettől már nem volt olcsóbban a pár héttel ezelőtti akciós gépeket elkapkodták mint a cukrot- igaz kinek ne érte volna meg néhol 42- 43 ezerért??
no ennyi lett volna- üdvözlettel: fisi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest