- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ijesztőek a paraméterei. Valamit nagyon oda kell pakolni a képminőséghez, hogy használható gép legyen mert a beállítási lehetőségek és néhány egyéb fizikai paraméter terén irtózatosan le lett butítva. Sajna a paraméterek nem arra utalnak, hogy baromira odapakolnának a képminőségnek és nem is tudom elképzelni, hogy ilyen tulajdonságokkal hogyan lehet egyáltalán használhatót kihozni belőle. UZ mókusvillantó. Ez lesz szerintem. De legalább árban is. Istenigazából az az S betű zavar a típusjelzés elején. Nem az S szériába kéne tartoznia hanem mondjuk az F-be és mindjárt agyon lehetne dícsérni.
-
Hydra SR
addikt
Kis kiegészítés: manuális zoomot szerintem manuális fókusz helyett írtad, amire meg azt mondanám, hogy annak már az elődöknél is csak egyetlen értelmes felhasználási területét láttam: a fókuszálás késleltetésének megspórolása. Amikor viszont az kellett akkor nagyon jól jött.
Könnyebb...ez jó? Könnyebb berázni kézből. Zsebben meg még mindig nem fér el, döntsék el, mit akarnak kihozni belőle.
Na még egy kis kiegészítés a Fuji leírása alapján:
-videofelvétel közben zoomolás lehetősége (hát ez nem a fotóamatőrök vágyálma, a büdös életben nem videóztam fényképezőgéppel csak kipróbáltam egyszer de hát legyen)
-F13,6-ig rekeszelhető. Hosszú záridős képekhez jól jöhetne, ha nem csökkent volna le durván a maximális záridő.
-a DualShot vaku nem az amire gondoltam, így kevésbé hasznos de azért jó, hogy van. Azt hittem, hogy 2 vakus képet készít automata sorozatban. Pedig ebből az egyik lesz csak vakus.
-záridő 1/1000-től 4 másodpercig terjed. Hatalmas visszalépés mindkettő.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest