- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Fogysz egy kenyeret megkened margarinnal és ráteszel egy kb 4mm es füstölt sajtszeletet bevágod a grillsütőbe. (nálam 4-5 perc de ez sütőfüggő) A sajtnak szépen rá kell olvadni és a kenyérnek megpirulni a közepe meg a margarintól friss puha marad.
Míg sül a kenyér fogod és vesel egy olajos tonhalkonzervet (olivas a legfinomabb de legdragabb is) kinyitod és leöntöd róla az olajat és kicsit ki is nyomogatod belőle. majd ráöntesz majonézt (annyit amennyit szépen felvesz és kicsit már kezd olyan krémes lenni) közbe felszeletelsz hasgymát, paradicsomot és csemegeuborkát apróra. Ezt is melléteszed majd villával szépen összekevered és megtörögeted.
Közbe mikor kész a kenyér ezt ráteszed és kész a meleg kenyér a hideg tonhalsalátával kellemes érzést ad
Szerintem az íze is nagyon finom. -
rien
senior tag
Szerintem nagyon finom hideg változatból:
friss zsömle: mindkét oldala megkenve margarinnal, túrista vagy csemeg szalámi, főtt tojás karikák + csemege uborka szeletelve + piros arany
Melegszendvics:
1. kenyér margarinnal megkenve, rá szalámi vagy sonka + sok sajt ----->megsütni, rá piros arany + tv paprika
2. hagymát puhára sütsz olajban, hozzáteszel egy löncshús konzervet, jól szétnyomkodod, bele egy kis örölt paprika, bors, esetleg némi ketchup vagy ha bírod az erőset egy kis erős pistaKicsit összerottyan és már mehet is a kenyérre, rá sajt. Szépen megsütni. Mondjuk én erre is piros aranyat teszek ha kész, nekem úgy finom
-
ladybug
őstag
Bármilyen péksütemény (nagy kifli vagy bagett a legjobb). Megkened majonézzel, teszel bele pár levél salátát, reszelt sajtot, sonkás szalámit vagy sonkát, és kész is. Ezt variálhatod midenfélével. Pl teszel bele tojást, hagymát, másfajta sajtot, elhagyod a szalámit...ahogy tetszik és ízlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged