-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
perempe
veterán
válasz
Weareus #3992 üzenetére
régen sokat hallgattam (Tubular bells 1 & 2), a Moonlight shadow az egyik első szám, amire emlékszem.
egyszer kértem vendéglőben harcsapaprikást túrós csuszával, de a ZS-kategóriás tészta megölte. ha rutinos vagy, akkor már csak a vizet teszed fel forrni, közben el tudsz készíteni pl. egy sztrapacskát. (azért sztrapacska, mert a tésztával többet kell vacakolni.) egy miskolci túratársam mondta, hogy botmixerrel nekiesnek, nem kézzel reszelik a krumplit. Szokytól annyit tanultam most, hogy a reszelt krumplira érdemes egyből lisztet szórni, hogy ne barnuljon. mindig tojás nélkül csinálom.
gyerekkoromban nagymamám a tésztát is maga csinálta[link] , azért volt sokkal finomabb, mint otthon...
-
perempe
veterán
válasz
Weareus #3988 üzenetére
Így tovább!
Véletlenül akadtam rá ugyanerre a csatornára a hét elején. Két nap alatt megnéztem ezeket tőle, pedig általában Brahms harmadikját vagy Csajkovszkij ötödikjét szoktam fogyasztani a főzős videók helyett:
resztelt máj
sztrapacska
mátrai borzaska (nem is hallottam róla)
cigánypecsenye (kipróbálom)
kakaós csiga
tökéletes rántott hús
hagyományos fasírt
csülök pékné módra
túrógombóc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged