-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
szabeska #10973 üzenetére
Nem vágom a különbséget a Tefal különböző szériái között, én eddig mindig személyesen vettem edényt. Gondolom minél drágább, annál vastagabb az alja, jobban elosztja a hőt (főleg gáztűzhelynél fontos).
Amit írtam, az általában erről az edény-típusról szólt:
- elég nagy felület, hogy tudj benne sütni
- elég magas oldalfal, hogy a szószos kaja beférjen
- van fedője, főzéshez pároláshoz ideális
- nem tapad le
- hosszú nyele van, nem égeti le a kezed ha mozgatni akarod -
pohár
félisten
válasz
szabeska #10964 üzenetére
höh, szerintem az felső karima lesz 28cm, jaja
én szeretem a wokot, szépen lehet benne pirítani, dobálni a cuccokat, de kinek hogy
max nézzetek szét még az oldalon, 10k fölött eszi a TEFAL30-as kódot, úgy már elég jó ára tud lenni sok dolognak, és az akciósokra is beveszi
-
pohár
félisten
válasz
szabeska #10960 üzenetére
ha nagyon nem találsz mást, Tefal 28cm wok 11k, és még rá tudsz tolni egy TEFAL30-as kuponkódot a -30%-hoz
-
válasz
szabeska #10960 üzenetére
Én mostanában főleg ezt használom: [link] Hivatalos oldal: [link] Érdemes elolvasni a tulajdonságait. A linkelt honlapon a leírás részben butaság, de ott a legolcsóbb.
Lényegében a Hexclad-hoz hasonló elven működik. Azt nem próbáltam, mert az ára miatt eszembe sem jutott: [link]
Érdekes egyébként, hogy a Berlinger Haus Eternal Collection szerintem előbb volt és a magyar forgalmazó nem is forgalmazza, nincs fent a honlapjukon. Az edény maga nagyon jó, tényleg alacsonyabb hőfok elég neki. Még egy wok-om van, ami nem az átlag wok méret, hanem kisebb, de azért jól használható. Azt pl. fém cuccokkal használom, de semmi baja.
Szerk: Serpenyőt kérdeztél és nem nagyobb főzésekre való edényt, ezt azért kiemelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged