- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Például Photofiltre
-
LEFTHORSE1
őstag
Kárpát kanyar, Csiki medence.. minusz 10-nél a K850 automata lencsevédője nem nyilik ki, a T650 ha nagyon megfázik egy kissé kékes lesz a vele készült foto, a K750 zajt hallat fokuszálás közben, vigyázni kell rájuk hogy jó meleg helyen tartsuk, még jó hogy elférnek zsebben, nem mint azok a félkilós profi gépek
-
Lirion
addikt
Nekem korábbról szemüveg miatt megmaradt a jó szokásom, hogy mindig van nálam jó minőségű tisztító kendő (gőzöm sincs, miféle
, nem probléma megtörölgetni a lencsevédőt. De különben érdemes, mert még ha nem is látható a maszat a plexin nagyon leronthatja a képminőséget. Pródáld ki te is, hogy csinálsz egy képet simán, utána megtörölgetet a védőburkot és úgy is fotózol.
-
jooker82
nagyúr
Nincs a kamerával semmi gond,az én viewtym is ugyanilyen képeket csinál beltérbe.Automatán zavaros meg néha szintelen,de megfelelő beállitással lehet javitani.
Próbáld meg olyan távolságbol mint amikor a gyerekek a fotelbe ülnek.Ha lehet természetes fény legyen,de ha nincs elegendő fény akkor felkapcsolt világitásnál és az iso 100 legyen.Ugyanis ilyenkor a legkevésbé zavaros.Automatán meg iso 800 on már szintelen meg zavarosabb.A led egyáltalán ne villanjon.Próbáld automatán,vagy van olyan h party,v a borulttal de akkor az isot vidd 200 ra.Ezekkel lehet variálni.Elöbb utóbb sztem megtalálod a megfelelöt.
http://kepfeltoltes.hu/080913/P040508_16.42_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080913/P160708_17.27_01__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080913/P050508_15.12_www.kepfeltoltes.hu_.jpgItt van néhány kép kültéri ezeket iso 100 és borulttal/pedig sütött a nap/ csináltam és itt már azért vannak szinek.felteszek nemsoká egy beltérit is
-
jooker82
nagyúr
Beltérbe az én lg viewtym se tud többet,azt próbáldd beltérbe h felkapcsolt világitás mellett az isot 100-ra állitod a vakut kikapcsolod és borultra állitod,ha igy sötét akkor az isot vidd 200 ra.Egyébként a géppel minden rendbe.Majd rakdd fel ha sikerült
Milyen beállitásokkal csináltad? -
mrlujoak
veterán
Próbálj meg szintén ilyen rossz körülmények köztött állványról, vagy stabil felületről fotózni. Automatára mindent, és időzítővel exponálj. Így kiiktatható minden emberi tényező, ami elronthatja a képet. Ha ezen feltételek mellett is hasonló képeket kapsz hasonlóan rossz időjárásnál, akkor a kamerája ennyire képes ilyen fényviszonyoknál.
Én is lőttem párat a K850i-mel, kedden, amikor esett és borús idő volt.
Lassan, de mozgó autóból fényképeztem, lehúzott szélvédőnél.
[link]
[link]mrlujoak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest