Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira89
csendes tag
válasz Kickass #1793 üzenetére
"még csak tanulom nézzétek el nekem"
Kár volt mondani, mert ha nem szólsz, akkor fel sem tűnik. Szőrözés: a 3-as kép bal felső sarkában az a zöld növény kettős lett. (bemozdulás vagy nemtom, de persze nem az a kép lényege) Ettől eltekintve tökéletesek!!UI.: Tetszik mind a 4 kép témaválasztása!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Kickass #2139 üzenetére
Sajnos be kell látnom, hogy ez a 2. fekete N82-őm kamerája szarabb és nem tudok vele mit kezdeni. Ragyogó napsütésben ezeket produkálta.
A következőket állítottam be fényképezéskor:
Minden autómatikus, ISO kiválló
Szituáció mód tájkép
Fehéregyensúly napfényes
Remélem egy szoft frissítés majd segít, amennyiben lesz már szoft a telóra.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Kickass #2144 üzenetére
Nekem nem kell szürke...
Amúgy meg el...sztam, mert az ISO kiváló-t nem a napsütéshez találták ki, hanem a kevés fényhez. ISO gyengét kellett volna használnom. No mind1 majd holnap próba megint, de nem hinném, hogy sokat javítana a dolgon, hisz az autómatikus sem csinált hű, de jó képeket.
Ha nem oldja majd meg a szoft, akkor várok egy következő fasza fényképezős telóra. Nem szívesen adnám ezt el, mert feketében nagyon tetszik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
.bableWes
őstag
válasz Kickass #3671 üzenetére
igazad van. de azt szögezzük le: "e odaverte a kompakt Samumat a teló innye csak azt felejti el az illető h egy százezer forintos teló versenyez egy 15-19k-s kompakttal " ez attol függ, hogy milyen célra tervezett "épitett" telefont nézünk. mert ha pl 1 SEcyber-szériát - nem a mostani C sorozatot, hanem a k750i és k800i és k850i-t értem itt - nézzük, és ahogyan a sajtoban, és reklámokban, ujságokban, stb-ben... reklámozzák, azoknak a telefonoknak illene, elérni, ismétlem ELÉRNI, nem meghaladni a belépö kompaktok szintjét. mert lehet, hogy éppen a telefon kerülhet <100e-be hogyha nem a fényképezésre fektették a hangsulyt.
" csak vkinek mindig sikerül egy két jobban sikerült képet lőni és akkor jön... " egyszer max. kétszer egy ember életében összejöhet az a szerencse, hogy télleg ott van az a kép, nincs szinhiba, ca, éles a kép stb... de ez a ritka, vagy amint mondtad a hozzá nem értés.
nem vitatkozni akartam, csak kiegésziteni ami szerintem hiányzott.
de ebben mindenki egyetért szerintem, hogy a telefonal valo fényképezés hobbibak tökéletes - mint nekem is - de profi fotozásra nem telefont kell választani.
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
laca35
csendes tag
válasz Kickass #3671 üzenetére
Bocsi de a samsung digit nem belépö 45e volt igaz két éve a k800i meg56e szintén 2éve a és ált ugyanaz a minöségük csak sötét távolinál elöny a rendes vaku.a reni viszont nem néha hanem minden kinti képnél megfogja ill a benti vaku nélkülinél mesze jobb na most hol az az optika minösége .Fojt a reni most 67e Már egyszer leirtam ha valamire az van irva hogy fényképezögép ott ne 50-50 legyen az arány a jo és rosz képek közt.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz Kickass #3748 üzenetére
CA általában kép széleken, illetve a tárgy-égbolt találkozásánál alakul ki, még most sem értem Te mire gondolsz, de én azon képen nem látok CA-t.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest