Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Itt egy pár kép a k770i -vel készült,a Ferráris napfényes,a többi az albumban esti fotó.
Szvsz nem annyira rossz mint a nagytesó 850i,de ez csak szvsz ;o)
-
apuc
őstag
-
apuc
őstag
Ja,dehogy..Csak egy őrült akitől ezt a 7 éves fia és a 2 éves kislánya is örökölte..
ŐK KÉRTÉK hogy fényképezzem le a szájukat BELÜLRŐL mert meg akarják nézni a monitoron is..
Üzletkötő vagyok egyébként.Azért pakoltam fel,mert részletgazdag,jók a piros színhez mintaképnek...
Durva a rokkant parkolós Ferrari és a viharnyomok is mint képek,nem?Köszi a kommenteket!
Persze tudom hogy nem összehasonlitható a két típus,de mivel 30k körül láttam üzletben ÚJ 750-est,és én 50k-ért vettem 1 hónapja a k770-est,ideírok pár,számomra előnyt:
Egyébként a 770-esem NEM csinál olyan szép ,telt,színgazdag képeket mint a nemrég eladott k750-es,de mégis sokkal jobban szeretem mert:
-Nagyon szép a kijelzője/bár tényleg kicsi,de nem kisebb mint a 750-esé/
-A 3G miatt szuper gyorsan tudok rajta netezni.
-Elegánsabb,szebb/szerintem/,könnyebb,újabb tervezés-ja és ÚJ.
-Vettem hozzá egy HPM-70-es fülest,-3ezerért egyébként több minden állítható a zenejátszóján és hát....nem rossz a hangzás
-Kaptam egy 512-es M2-es memókártyát hozzá +3 ezerért/beszámítva a gyári 256-ost
-A "track ID" nem rossz,sok számnál csak emlékszem kb ki az előadó,de sokszor érdekelne,ez segít /rádiónál/
-Ha nem használom,lekapcsolom a 3G-t,mert így tovább bírja az aksi ha elutazunk.
-Nagyon tetszik a fényérzékelős kijelző.
-Sokkal szebben szól /SE-viszonylatban persze /a hangszórója is.
-A 3.15 Mpixel ha ránagyítasz egy képre jól jön azért..Van még sok előnye,képszerkesztő,stb,de MAGA a kép mint élmény a régebbi szoft+kameramodulos 750-esen jobb volt.
A nejemnek van egy utolsó szériás k750-je,na annak már nem jó a fotója,sőt.
Annal jobb a 770-esé...Egyébként a G800-as Samu és az N82 nekem viszik a pálmát...
-
apuc
őstag
[OFF][/OFF]Ja,még annyit van itt egy pár kép-igaz Canon 400D-vel csináltam,ezért OFF-viszont aki szereti a gyerekeket-nem csak a fogaikat ,annak teszem ide a linket:
Ja és szerintem is a telefont csak telefonnal érdemes összehasonlítani.
-
apuc
őstag
a 3.kép nagyon szuper!!
Aranyos cica-na és ez már igazi fotóminőségű fotó,pedíg telefon...Persze van ára is az N82-esnek,de úgy látom megéri..
Nem macera a Synbian állandó frissítés,telepítés,stb-vagy inkább jó buli?
Nem gond a mérete,súlya??/Bár én Ericsson -fun vagyok régóta,de ilyenkor irígykedek-meg a kollégám WLAN-os Nokia E-51-esét a free /Hot-spotnál/ net és Skype miatt nagyon irigylem...
-
apuc
őstag
K750i-vel készültek.
2006 október,napos időben.
Skanzen,Szentendre: -
apuc
őstag
Ráadásul KERESZBEN parkolt be,mert neki még ezt is lehet..
Na mindegy
Engem az ingatott meg a symbian felé,amikor a múlt havi telefonszámlám a 3G-s netezés miatt 25 000 ft volt...Ha lenne Wlan-os telóm,akkor hot-spotoknál/Pesten rengeteg helyen/ingyen netezhetnék vele...
Mert a munkám megengedi hogy napközben a nagy jövés-menés közben rákukkantsak pl.a Vatera,E-bay,stb-re..NEM mindegy mennyiért.. -
apuc
őstag
válasz Viktor0610 #1519 üzenetére
Ja,nem írtam hogy láttam amikor kiszálltak a Ferrariból.
Egy kellemes 20-as kokott és egy barátjának álcázott nyugdíjas korú belami.
De amit DIREKT megnéztem:SEHOL sem volt rokkantmatrica...
EnnyiA telefonszámlához csak annyi-amit ugyancsak nem írtam-hogy a cégem fizeti a számlát/de ők állíttatják be természetesen melyik díjcsomag és melyik szolgáltató/egy a baj,hogy 15 ezerig állják,így most 10k-t ki kellett fizetnem a saját hibámból..
Ameddíg a k750-esen netezgettem,addíg-mivel valószínűleg lassabb volt-nem szálltam el 15 ezer felett soha...
Ezert kapcsoltam le a 3G-t...mivel nem tudom úgysem megállni
+Az aksi is tovább bírja.Persze nem sírok,hiszen így is jó dolgom van..Csak ugye egy wlan-os telóval orrba-szájba lehetne sok helyen ingyé netezni,nem?
Köszi a hozzászólást,infót is!
-
apuc
őstag
Hát igen,erről beszéltem..EZ AZ amiért irigykedem én is a kolleganőmre..
Az a baj,hogy sokszor nekem nagyon jól jön,hasznos az internet a munkámban,és nagyon nem mindegy mennyiért ugye..
Ez az,amiért úgy érzem a SE kicsit lemaradt a pl Nokia mögött,így még az olyan hűséges híveiket is lassan elveszíthetik mint én is..
Hiszen fontos a használható fényképező,de szvsz egy még fontosabb dolog van a ma már nagyon jó és fejlett mobiloknák,az pedíg hogy mennyire jól és olcsón,gyorsan lehet netezni velük.
Itt pedíg a symbian nyert..Sajnos vagy hálistennek,ez van.. -
apuc
őstag
Nézegettem az Ericssonokat-amiket írtak róluk-és lassúnak írják őket..A G900-ról sem tudok semmit..
Egyedül az E 51-est próbáltam,és nagyon tetszett.Kicsi/a SE wlanosokhoz képest/,gyors,és nagy tudású.
Brutál erős procival dolgozik.
És nem egy vagyon az ára sem..
Kár hogy nem szeretem a Nokiákat..
De úgy tűnik az Ericsson lépéshátrányba került.
Vagy mégis meg kell változtatnom a véleményemet?.. -
apuc
őstag
válasz legiaap #1540 üzenetére
A k750i egy külön "ikon",ÍMÁDOM.Nekem is volt még a régi kamera+szoft,hát...kevés szebb képet láttam,megapixel ide-vagy oda.
Viszont más téren picit elavult telefon,valljuk be-igaz 30k-ért újat vehet bárki
Ár -értékben verhetetlen ,de nem egy hasítós manapság amikor nagynak és vastagnak számít+a kijelzője is elavult,se 3G,se villogás ../xenon.. /De akinek ezek nem fontosak hogy:Hű vazz de szuper,de szép,elegáns,vékony,könnyű,stb-stb..annak KÖTELEZŐ vétel
-
apuc
őstag
válasz Viktor0610 #1603 üzenetére
Köszi a segítséged,béna vagyok..
Szerinted mitől lehet a különbség a t650 és a k770 közt,mikor -elvileg-ugyanazok a paraméterei a kamerának,nem??
a szoft miatt lehet?? -
apuc
őstag
válasz Viktor0610 #1605 üzenetére
Köszi!Gyors reakció volt!!
-
apuc
őstag
-
apuc
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1659 üzenetére
Kifejezetten szuper képek!!
Tettél rá új szoftot??
Jó lenne ha a k770-em/hardver ugyanaz a kamerához/ ilyen képeket lőne.. -
apuc
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1691 üzenetére
Akkor jó
Már azt hittem ezek "alap" képek,és az enyém gyenge...
Persze a k800-at a SE-ok közül egyenlőre nem igen veri meg semmi..
a Nokiák,Samuk pedíg már behozták a hátrányukat,ahogy a felrakott képeket elnézem...
Ennyi volt a cyber-shot dicsősége? -
apuc
őstag
Fotók terén van ami kenterbe veri a SE K800-at,de csúnyán...
Szerencse hogy 80k körüli ára va,így majdnem 3db K800-at tudunk venni ennyiért,tehát ár-érték arányban MÉG MINDÍG a K800 a nyerő..
Igaz az is,ha netezik vele sokat valaki,a Nokia a WI-FI miatt behozhatja a nagy árkülönbözetet..
De az akkor is "csak" egy Nokia...
Még ha nagyon jól is néz ki..Persze az is "fáj"-mint SE fun-hogy szuper a Nokia videója
Nagyon neheztelek a SE-ra a f@stalicska videókért az elérhető árú telókban..Persze értem én az okokat.
Akinek nem tetszik ,vegyen Handycam-et. ..
Egyre nehezebb okosan venni telefon,főleg ha valaki sokat használja erre-arra...[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
Pár új kép a SE K800-al,itt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest