- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz G-Guts #66484 üzenetére
Vanbenne valami, és érthető amit szeretnél, de kivitelezni nem egszerű. Hol lenne a határ? Most egyértelmű.Utólagos módosításnál másik topic. Kivétel a Raw. A gond az, hogy amellé is kellene az eredeti de szinte senki nem tartja be.
Ha lazítunk, csak azt érjük el, hogy gumi határok lesznek, betarthatatlan szabályrendszerrel.Az viszont egyértelműen látszik hogy a kezdeti célokat, már meghaladta a topic, és egyre jobban elmosódnak a határok.
Én igazából azt mondom, hogy lassan felesleges a két külön topic.
Szerintem simán megférne egy topikban a két vonal, azzal a kikötéssel, hogy a készülék típusa mellé kellene írni hogy eredeti e a kép.
Mondjuk a módosított képeknél zárójelben azt a priogramot mbeírni amivel módosítva lett.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz G-Guts #66484 üzenetére
De pont az a lényeg, hogy ha egy telefonnal nem tudsz szép képet csinálni, akkor nincs mit szépíteni azon.
Ez a topik lényege.
A RAW fotózás pedig más műfaj.
Azért van itt erre lehetőség, mert így derül ki, hogy a gyári kameraalkalmazás kikerülésével mit lehet kihozni a telefonból.
Azt viszont hangsúlyoznám a félreértések elkerülése érdekében, hogy én amellett vagyok, hogy legyen ott a nyers érintetlen kép is, hogy lássuk, miből lett alkotva az eredmény.siskad: szép képek!
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék