- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
sixpak #38601 üzenetére
üdv a klubban
, én 113kg vagyok és 183cm , a kezem sem kicsi de valahogy amióta elvették a jogsim és bkv-zok valahogy eléggé irritál,hogy azt kell néznem mikor ki löki meg a kezem és a telefon már landol is a földön...akkor már nem csak ittas vezetés miatt lenne ügyem hanem súlyos testi sértésért is
zsebben is nehezen fér el pedig nem vagyok 20 éves emo-s páva,hogy szűk gatyákat hordjak,kapaszkodni is kell ugye,esetleg sporttáska a kézben és akkor még fogjam a téglát is...
valahogy nekem már ezek az 5 col-os telefonok k*rva nagyok...még talán talán a G2 de nem tudom mi lesz belőle... -
gergo5991
őstag
válasz
sixpak #38565 üzenetére
letöltöttem a játékot, és kaptam egy sms-t hogy egy prémium szolgáltatás indult el a telefonomon, bár nem tudom mi ez, és kellet küldeni egy deaktiváló sms-t. szóval a kéretlen magától jött sms 10 euró volt, meg a deaktiváló is egy 10-es. játékot vagy appokat még nem vettem soha, alapból meg sincsenek adva a bankkártya adataim
Egyébként az aktivációs sms ficlkr-re is ingyenes? miért éri ezt meg nekik?
-
SOAD19
addikt
válasz
sixpak #38385 üzenetére
Köszi! Meg mertem volna esküdni,hogy feltöltésnél nyilvánoson hagytam, még direkt néztem is.
Átállítottam, remélem most már jó lesz.És a videók sorrendje fordított akart volna lenni.
(#38387) w333
Meg kellett örökítenem már.
(ez a pár perc meg csak belefér... úgyis van pár túlórám, amit nem fognak kifizetni, úgyhogy...) Nagy kedvenc a cégnél. Meg gondoltam, hátha kedvet kap majd egyik itteni kedves kutyás fórumtársunk egy kis kutyasétáltatós videó elkészítéséhez.
-
-
Buster17
addikt
válasz
sixpak #37523 üzenetére
Hát én simán regeltem egy felhasználói fiókot... de most sikerült belépnem és ott van a régi felhasználónevem is meg a képeim. Lehet már akkor is összekötöttem a facebookal és elmentette ezeket a dolgokat.
Viszont be van állítva, hogy automatikusan töltse fel a képeket de még semmit sem töltött fel..
szerk. Régebbi képeket nem tölti fel csak amit mostantól fogok csinálni...
-
törölt tag
válasz
sixpak #37069 üzenetére
(#37069) sixpak
Bírom a boxereket,
de nálam sajnos nem jöhetett szóba. A pásztorkutyák jobban bírják a hideget és kevésbé igénylik, hogy a gazdi sokat foglalkozzon velük.
(#37073) hito
Az a baj, hogy a nagyobb érzékelőhöz szükségszerűen vastagabb készülék méretek tartoznak, elvégre nagyobb szenzorra kell az objektívnek képet rajzolnia... Az mindenesetre döbbenetes, mennyire jó optikák kerülnek a telefonokba és az is, hogy mindezt milyen külméretek mellett érik el.
A csúcskompaktok mindenesetre megfontolandó alternatívát jelentenek: elég nagy a szenzor, fényerős és saroktól sarokig éles az optika és mindehhez nagyon jó szolgáltatások társulnak. A Pana LX100 legutóbb igencsak magasra tette a lécet ebben a mezőnyben.
(#37074) migabi24
Gyönyörűen dolgozik a gép!
-
törölt tag
-
Kasya
nagyúr
válasz
sixpak #36447 üzenetére
Nem is szerkesztettem meg a g3 alatt
Lehet elkezdem
Kar, hogy itt is romlik a minoseg, akar csak Nokia eseten -
akooos
veterán
válasz
sixpak #36447 üzenetére
Elvileg ugyanaz a szenzor van benne, legalábbis a külföldi oldalak alapján.
A videós részét tudja a G2 is, mondom, egy az egyben portolták a ROM-ját, tehát 4k, 120fps és full hd 60 fps megvan nálam is. Egyedül ez a képszerkesztő néz ki máshogy és hirtelen nem is találtam megoldást, hogy ez is meglegyen.De a kép még mindig baromi szép!
-
akooos
veterán
válasz
sixpak #36443 üzenetére
Gyári kamerával csináltad ezt?
Vagy miféle beállításokkal? Szerkesztve van vagy "csak" HDR?
(#36446) sixpak: Nekem rohadtul bejön, csak azért lepődtem meg, mert nekem a G2-n portolt G PRO 2 ROM van és a gyári kamerájával nem tudtam még ilyen szép HDR-t lőni. Pedig tudtommal nincs különbség a kamera között (csak az OIS+ ami a videónál jön ki)
-
Dilikutya
félisten
válasz
sixpak #36321 üzenetére
Én az Android beépített képszerkesztőjét nem találom, szerintem az Samsung-on nincs telepítve. Miért lenne jobb HDR program PC-re? Mármint van, a Photoshop-ban ismerem azt a funkciót, ami az eltérően exponált képekből készít HDR képet. Máshogy nincs is értelme, Egyetlen képből effekttel nem lesz olyan az eredmény.
-
rizso
addikt
válasz
sixpak #36073 üzenetére
Háááát, ég és föld? Szerintem nem
Alapból 5MP vs 8MP a két kép, szóval nem érdemes őket teljes méretben nézni. A másik kérdés, hogy a 930 képei szerkesztettek vagy sem, a telefonnal lőtt jpg-k, vagy pedig raw-ból utólag szerkesztett jpg (a .....Raw.jpg név alapján gyanítom az utóbbi). Szerkesztéssel pedig a 830 képeiből is lehet hasonlót csinálni (kicsit megszaladt a varázsecset, és sávos lett az ég, bocs
), és akkor már nem is olyan nagy a különbség a kettő között
-
hito
nagyúr
válasz
sixpak #35894 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Én nézegettem annak idején a készüléket. G2-nél nálam jobb, mert bővíthető. Jöhetne még kép dögivel
B1T3: Note 4 nekem az év egyik legjobban várt készüléke. Komoly esélyes nálam a 1020 helyére. És a kamera se lett rossz ahogy elnézem. Viszont az OIS sajnos elég hitványul lett összerakva. Rakat szar ha tényleg olyan, mint amit a youtube videókon produkál. Hullámzik a kép, mint egy unalmas meccsen a lelátón a közönség.
-
SOAD19
addikt
-
irgum
addikt
válasz
sixpak #35835 üzenetére
Videó közben látványos. Fotózásnál 1/4 sec lett a legalacsonyabb záridő, 5s-en nem ment 1/15 alá soha és gyakran lett még így is bemozdult a kép. 6 Plus-al akárhányat lövök, tényleg nem lesz bemozdult egy se, még ilyen alacsony záridő mellett se. Külső app-el le lehetne vinni 1/2 secre, de ezek még nem működnek, mert még egyik appem se frissült i6-ra.
-
SOAD19
addikt
válasz
sixpak #35835 üzenetére
Most ez a "fantasztikus" ironikusan értendő?!
Mert, azért annyira nem jók a képek szerintem. Pár kissé homályos, lehet még jobban oda kellene figyelnem a stabil tartásra.
A bokeh dologgal kapcsolatban meg:
Igazad van, rákerestem.
Bár nem értem, miért nem lehet egy is bokeh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest