- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyula84 #46268 üzenetére
vagy azt, hogy 18+-os képek
mirci18: szerintem nagyon élhető kamerája van a L830-nak ! (jobb mint a Z3c-m)
android vagy win ezt te tudod mire használod, mind a 2 vonalon van jobb kamerás persze, de nekem egy időben volt Galaxy S5-öm meg Lumia 830 és sokszor a 830 képei jobban bejöttek mint a S5-tel készített fotók.BigBlackDog: te kénytelen vagy megnézni minden fotót, mert sokan elb***ák a linkeket, köztük én is néha
-----> Tartalom és szimpla minőség szerintem jó ötlet ! Én pont nem vagyok olyan ember aki a tartalomra utazik vagy lenne türelmem valami szép téma után kószálni...
Nem figyelek arra, hogy most belelóg az oszlop vagy sem a képbeSzevam: igaz
Quqesz:
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gyula84 #43339 üzenetére
Nyaralás, vagy esetleg hosszabb ideig tartózkodsz arrafelé? Utóbbi esetben jöhetnek még képek, szerintem szép hely lehet és ráadásul a képek minősége is elég korrekt.
Automata üzemmódban készültek, vagy volt valami babrálás is a beállításokkal?
(#43341) novinyul: Ez meg milyen telefon?
Mindenesetre a nevéhez képest korrektek a képek (abszolút értelemben meg egy középmezőnyt szavaznék neki).
-
Kasya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest