- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiJordi
tag
-
w333
félisten
Tetszik nagyon jó képek ...
(#49080) tib-bee
G4 részletgazdagabb, P9 képei pedig szebbek, nehéz eldönteni melyik a jobb !
(#49081) Tybike81
G6 -ra én is kíváncsi leszek
A G5 képei pedig engem nem győztek meg, kissé vízfestékszerű nem azt mondom hogy rossz, csak az hogy a G4 szerintem jobb egy kicsivel !
-
w333
félisten
Tévedés ... én 5db. számoltam
(a kép nagyon jól sikerült)
-
törölt tag
(#46753) Bibby
Jó kép, csak kár, hogy ilyen pici, megnéztem volna teljes felbontáson. Jobban meg lehet úgy ítélni a kamera tudását.
(#46767) Mozzarella
"Ami furcsa, hogy korábban szinte mindig az volt a Xiaomi mobilok fotós képességére a reakció, hogy olajfestmény."
Úgy is volt, látszik a fejlődés.
"Nem a mobil kamerája a jó, a fotós találja meg ügyesen (BalanceR) a témákat.
"
Mindkettő benne van, ahogy például BobTail lumiás képeinél is.
-
Bibby
addikt
Kicsúsztam a szerkesztésből, bocs.
Nokia 1020 még mindig. -
RaiDani
tag
-
Ágógreen
senior tag
én speciel utálom h valaminek "színei" vannak. ez csak annyit jelent h nem színhű. mintha ez valami felfogás kérdése lenne... ezért is vagyok nikon párti. ők állnak a legközelebb a valósághoz. carlzeiss lumia ms sony samsung canon pana csalóka nyalóka. iphone ezen a téren szintén jó. senkinek sincs kedve lightroomoztatni minden egyes képét. baromság
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem technikailag rendben van. A mosás bőven az általam 1020-aknál látott átlagos mosás mértéke alatt van, szóval tényleg nem vészes.
Mondjuk volt már nem egy kisebb optika is, aminél sikerült megoldani a tökéletes képszéleket is, szóval azért jogos lenne az én érzésem szerint az elvárás.
-
ForRedGlory
félisten
-
roti86
őstag
-
Blyan
félisten
Jó képet csak hosszú záridővel és megfelelő nagy érzékelővel - no meg bemozdulás nélkül lehet csinálni (objektívet már is említek).
Egyértelmű - és megoldhatatlan egy mobil telefon számára..Viszont a kevéssé szar már elég jó marketing értékű ahhoz, hogy eladni lehessen.
Lalll, úgy úgy!
-
DemonDani
addikt
ez inkább akkoriban volt igaz, mikor indult a topik. Mára azért sokat fejlődtek a kamerák, így mindenki komolyabb figyelmet szentel a képeknek. Legalábbis a többség szeretne, aztán vannak akinek nem tetszenek a kritikák, de mind1 inkább fotózgassunk, mert sok már a duma
-
MR007RM
addikt
És hogy értékelsz egy telefont? Ezekhez a telókhoz ember is kell. Főleg ha művészkedünk. Az én állatos makróim a mérvadóak? Nagyon megtisztelő.
De egy jó kritikát még mindig elolvasnék példákkal illiusztrálva.
(#21170) legiaap: És ha csalok?
Mennyire legyenek szarok?
(#21173) ForRedGlory: Jó a fotó tényleg. Gondolom a téma a méhecske. Ebben a méretbe nem a levegőből lekapva azért szerintem nem túl nehéz a mai telefonoknak. Van fejlődés. A múltkori fotóimnál nálam, mert sokat akartam meglátszott egy kis minőségi visszaesés, habár részleteiben bejött amit vártam. Valamit valamiért.
Nem könnyű téma. Közelebbit, részletgazdagabbat, nagyobbat próbálj. Én egy ideje azt próbálom. Kapok is érte.
-
MR007RM
addikt
Egyrészt nem tudsz jobbat mutatni, másrészt értelmesebb kritikát ócsárolás helyett. De ha magadat ezzel spanolod? Nem a fotóimat elemezted, hanem a 808-ra tettél valami tök felesleges megjegyzést.
"Mondjuk szerintem is kár makróra erőltetni" Te aztán tudod.
Lepke L Jó az észrevétel, gratula.
(#21140) irgum: Nem tragédia, hogy makroban nem olyan jó a 808......
A szakmai kritika mestere vagy. És remélem lejön itt nem az egebe való dícséretre gondoltam. A cicust hidd el könnyebb lekapni akárhányszór. Kicsit okosabb hozzászólásoknak jobban örülnék.
-
-
bigmasterg
addikt
Hihető szerintem, mert belenagyítva elég zizi az összes
_
Még pár Nokia N8-as kép.Ex motoromról utolsó képem. (Már új tulaj futóján)
Növény 1
Növény 2Amúgy már egy ideje galaxy nexus-t használok az N8 helyett. Hááát van egy 'pici' különbség a két telefon képe között. (Viszont minden másban jobb a nexus.) Rendes fényképezőgépem(FX dslr) mellett meg az N8 is csak bohóckodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest