Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
ne haragudj, de arra hogy egyesével magyarázgassak különbségeket, se időm, se energiám.
Ott van minden, képek pályákról, tereptárgyakról, a játékmenetről."A játékmenetről amiket olvastam az sem győzött meg. Pl. a sok ajándék autó miatt gyakorlatilag megint tele lesz a garázs autókkal." Ha olvastad a cikkemet akkor erről megint nem írok. ja, tele lesz a garázs. Hihetetlen vagy. Te biztos hogy az a Mérnök Úr vagy akit én eddig ismertem?
-
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Ez vicces...
Ott a fénykép egymás alatt a 3. és 4.részből. ugyanazon pálya részletek. Ott a videó amin egyszerre fut a 3. és a 4. rész egymás mellett.
Játszunk olyat, hogy kitalál több különbséget? Ezt te sem gondoltad komolyan amit írtál.
Most poénkodhatnék, hogy töröld meg a monitort, stb. Nem teszem. Szemmel látható a különbség és jó irányba.
Ha te azt mondod ugyanaz, hát legyen...
-
Osiris
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Néztem a neten, sajnos én sem találtam működőt eddig. Nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz e e téren változás és esetleg érkezik hozzá támogatás (de nem hinném, mert szerintem licenc díjat szed az ms a kormánygyártóktól). Képes lennék akár dlc formájában is megvenni a forza 3-hoz a g27 támogatás. Az ms kormány ugyan nem használhatatlan, de azért vannak sokkal jobb megoldások.
mgoogyi: Annyi mindent visszafejtettek már xboxon, csodálkozom, hogy ezt nem. Gondolom a (ms) kormányból kiérkező jelek valahogy kódolva vannak, ezért nem olyan egyszerű a dolog.
-
Helmoras
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
huhu köszi szépen így már világos minden
elég egyértelműek a dolgok, de nem jöttem volna rá egyhamar 
Bár a felkiáltó jel tehát a hibás kör nekem feljött már nem egyszer olyan esetekben ahol semmi oka nem volt rá az ut közepén mentem semmire nem mentem rá amire nem kellett volna, no meg olyan is volt már hogy hibáztam egyik kör elején (kicsúsztam picit) felkiáltó jel és utána semmi hiba az adott körben és a felkiáltójelet átvittem a kövi körre :S, ez vmi bug vagy csak én rontok el valamit ?:S
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Na itt is van egy "jó" példa. Itt ha olyan autóval indulok, amivel jó versenyt tudok összehozni az A-s autókkal, akkor a Carrera GT ellen esélyem nincs. Ha a Carrera GT ellen esélyes autóval indulok, akkor pedig máris csak két személyes a verseny, abba már egy A-s autó sem szólhat bele. A Boxster meg egy vicc mit keres ebben a mezőnyben, de a Cayman sem lehet senkinek ellenfele.

-
mgoogyi
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Ez elég nagy f*szság a régi motorosoknak. Nekem meg megérné eladni a játékot és megvenni az ultimate edition-t, ha dlc autót akarok. - már ha jó áron lesz az ultimate edition.
Bár még az autók felét se próbáltam ki azok közül, amiket mindenképp meg akarok venni a játékban.
Bár ennek az egésznek végeredményben csökkentenie kéne a kint lévő dlc-k árát, mert különben megcsappan a kereslet irántuk. -
mgoogyi
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Igen, a 6-os kanyarról beszélek.
A forzában az volt a bajom, hogy az első autóim egyikével, még mikor a játék elején voltam és a kontrollert se kezeltem precízen, akkor azon a kanyaron simán 130 körül vagy felette mentem át megerőltetés nélkül. A 120 GT4-ben meg G25 kormánnyal rengeteg kör után vált kivitelezhetővé jobbfajta autókkal. A hondák tudtommal jól kezelhetők, pláne egy középmotoros S2000.A gt-ben csak néhány versenyről éreztem, hogy kihívás, pl. amikor az ottani szuperversenyekből volt valami sorozat az itteni R1-es autóknak megfelelő szinten.
A legtöbb versenyen semmi lényeges megkötés nem volt, így simán lehetett addig tuningolni egy autót, hogy semmi kihívás ne legyen a versenyben. Bár az AI a forzás hardnál egy árnyalatnyival talán gyengébb volt, meg közel se volt ilyen agresszív.Szóval egy versenyt ugyanúgy tudsz megnehezíteni magadnak mindkét játékban, ha hasonló szintű vagy gyengébb autóval mész, mint a többiek. Én az utóbbi egy-két napban a nurburgringen csináltam saját multiplayer versenyt 7 AI-val, az AI-knak adok felsőkategóriás A (és esetleg alsókatos S autókat) én meg megyek mondjuk egy A550-es szintű kocsival. Úgy már hardon kapaszkodni kell és tök élvezetes tud lenni. Igazából egy ilyen versenyen szembesültem azzal, hogy a medium az mennyire alacsony fokozat.
Erről jut eszembe, hogy csináltam egy olyan versenyt is, hogy csupa C katos verda ugyanez a pálya és betettem egy DB9-est, ami ugye B katos és semmivel nem volt jobb, mint a tipikus c katos sportkocsik (impreza,lancer,skyline), sőt ha jól emlékszem csak a középmezőnyben volt valahol. Szóval én abban is erősen kételkedem, hogy ez a PI érték tényleg egy fiktív vagy valamilyen versenypályán elért eredményt tükröz. - mert ugyebár a Nurburgringnak a sok hosszú gyors szakasz miatt kedveznie kéne a sok hp-nak, ami a db9-nél megvan és mégsem elég gyors. Sokkal inkább valószínű, hogy csak van egy képlet a kocsi paramétereivel, aztán kijön valami és ez a PI érték.
Aztán ezt a képletet hozzáigazították néhány kocsihoz, aztán vagy jól számol más autókra vagy nem. Ezt arra is alapozom, hogy van néhány autó, ahol nagyon ki van centizve a tuning által okozott PI változás, pl. a lambo gallardo lp640 motorral full tuninggal pont R3 legvégén áll meg. -
plejik
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Értem.Csak mert gondolkodom hogy beszerzek egy boxot csak multihoz.Mennyi a 12 hónapos előfizetés, kb?És ezt mindig meg kell akkor ezekszerint venni.Csak mert jó lenne egy kis Forza multizás.
És nem szokott laggos lenni? azaz nem ugrál a másik kocsija, ami már egy kicsit élvezhetetlen vagy olyan mintha csak a gépen tolnád a többiekkel. 
Kösz a választ!
-
heihachi
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Kikapcsoltam mindent én is, már csak azért is, mert más különben szinte ugyanolyan minden autó, így meg teljesen más a vezetési élmény is.
A tuningolt gépek ellen, meg folyamatosan bújom a forza fórumot meg a storefrontot. Össze lehet vásárolni bika cuccokat, simán volt példa arra, h akár az 5-ik helyről legyorsuljam az embereket még az első kanyar előtt, de rosszabb esetben is indulásnál tudom tartani a pozíciómat, ami sokat segített, mert eddig esélyem sem volt bekerülni az élbolyba.
Egyébként igen, baromi nehéz online versenyre tuningolni, de nem lennék meglepve, h ha valaki írt már volna programot is erre, h az adott kategóriára nézve, mi a legoptimálisabb összeállítás.Na mindegy, még mindig azzal tudom nyugtatni magamat, h igazából talán csak egy hónapja, h elkezdtem egyáltalán szimulátorral játszani, de akkor is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, h kéne egy lista, h melyik pályára milyen autóval kell mennem. Még mindig sokszor nem tudom, h melyik pálya melyik és beválasztom a rossza autót.
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Online Ti, h szoktátok nyomni? Csak mert nem rég vettem észre, h A experten kívül, mindenhol be lehet kapcsolni a menetstabilizálót és a kipörgésgátlót is, én meg eddig csodálkoztam, h mindenki lehagy engem. Jó, h mondjuk 14-es szinttől nem tudok feljebb lépni vagy már 2 hete és azért sokszor rontok is, de akkor is. Egyébként szívesen megyek, de nem hiszem, h nagyon be tudnék szólni a versenybe.
-
Gulyo
tag
válasz
heihachi
üzenetére
Igazán kösz a válaszokat ... a gond az hogy a G25-öm van és nem vennék most új kormányt illetve ennél jobb most nem létezik ( OK Frex GP de az az elérhetetlen kategória ).
Kontrollerrel meg nem vagyok hajlandó játszani egy autós gamét
úgyhogy így marad a PS3 és GT5P kombó ill ha még kijön a XXI. századba a GT5 ...
Sajna kimaradok a Forzából
Még1x köszi !
( Egyébként akkor is érthetetlen miért nincs Xbox támogatása a kormányoknak vagy hogy is van ez ???
a kormánynak kell támogatni vagy a játéknak vagy oda-vissza
hogy is van ez ???
) -
heihachi
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Sőt, ott már az üzemanyag fogyása miatt is aggódni kell. Most olvastam a forza weboldalán a fórumon, egy srác hozzászólását:
R2 endurance, Le Mans Le Sarthe, DBR9 - 9. körben 30-40%-os kopás, és az üzemanyag addigra nullára kifogyott. Viszont ahogy írják ott a fórumon a 40% kopás itt nem olyan húzós, mint Forza2-ben volt. Mivel fogalmam nincs, mennyire vészes egy 40%-ban kopott slick gumi a valós életben, így nem tudok nyilatkozni ennek élethűségéről, gondolom, azért odafigyeltek erre.meduzah
Igen, ez nekem is örömteli volt, hogy ugyanaz jön fel
-
meduzah
csendes tag
válasz
heihachi
üzenetére
Számomra a forza 3 "telemetriája" sokkal használhatóbb menet közben mint a második részé volt. Ha előhívod és átlépsz mondjuk a gumikkal kapcsolatos adatokat tartalmazó képernyőre, majd elrejted, a következő előhíváskor egyből ezt a gumis képernyőt fogja beadni. Nem kell előröl kezdeni a lapozgatást. Nekem ez tetszik. Így akár egy rövidebb egyenesben is rá tudok nézni a gumik állapotára. Egyebet meg nem szoktam nézni.
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Igen, Igen
Azt nem tudtam, hogy ahol a sérülést mutatja ott mutatja a gumikopást is.
Hol kezdenek fontossá válni a gumik?Szerk: Most közepes ellenfél - abs be beállítással nem használom annyit a visszatekerést mint nehéz ellenfél - abs be - kipörgésgátló be-nél.
Kicsit izgibb így
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Amikor neki álltam írni akkor még a tied nem volt ott.
Amúgy a telemetriát írtad a fel gombra. Az verseny közben elég zavaró hiszen tele fossa mindennel a képernyőt. A másik viszont csak a lényeget mutatja, inkább használom azt, nem is érdekel más mint amit mutat. És el van jobb oldalt a fordulatszámmérő felett kicsiben.Vagy te úgy értetted hogy először felfele kel nyomni aztán lapozni jobbra?
Na, nem úgy akartam írni. Én kettő különböző dologról írtam! -
-
eddie17
addikt
Most mentem suzuka east-en 56.2xx már nem emlékszem.
Nem akarok nagyzolni, de ez a 63. idő a világon, így meg tudod nézni a visszajátszást, hát ha segít valamit.Más: Akkor már lehetne teljes a név, és akkor legyen ez a hivatalos forza fórum, és ne a box topikot szemeteljük tele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon szépem értékelésedet 
tenksz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na azt nem tudom elfogadni

De komoly!