Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
tökre megértem...ugyanebben vagyok én is ps így xbox úgy azt is csak exkluzív gammák miatt venném meg amúgy nájne klájne konzol. de sok sok sőt nagyon sok gt5 videó után láttam meg a forza-t. hát halványan írom így videók alapján elbújhat a gt a forza mellett
amúgy én sem értem miért van "ekkora" eltérés a két konzol között nyilván azt a 4 betűt is meg kell fizetni.én multiformat-nál tervezem megvenni a xbox-ot.
a játékokat meg zavvi.com-ról (ingyenes a szállítás) és jócskán olcsóbbak a korongok mint nálunk
ha jól tudom xbox nem tud fullhd-t bár a ps3-nál is csak 1-2 cím ami tudja... de ha tévedek javítsatok ki

-
Mappa
addikt
válasz
Nesztovidis
üzenetére
frankon ment az hogy valamelyiket újonnan a másikat meg használtan... de maradok akkor xbox-nál. ps2 volt már... gt5-re meg sokan mondják gt4 feeling csak a belső nézet meg szebb grafika. de forza-ban a hangok áhhh az mindent visz

-
Mappa
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
ps2 azért adtam el mert jött egy új komplett pc...
ps3 mindig is akartam venni gt5, gow3 + a többi exkluzív címek. aztán csak feltettem a kérdést, hogy oké gran turismo! de a xbox-ra is van valami hasonló játék? aztán elkezdtem forza videókat nézni és hát igen csak megfogott voltaképp ez tett dilemmába.
most azt kell eldöntenem xbox mellett mi szól plusz cím... mert forza-n kívül mást nem tudok xbox-hoz sorolni. míg ps3 kapásból 3-4 cím ami érdekelne. megint nem tudok dönteni

-
Mappa
addikt
Hali!
sorry lehet kicsit off de tényleg nem tudok döntetni forza 3 vs gt5
voltaképp ott tartók már, hogy ez is jó lenne meg az is...
de két konzolt nem fogok vennina tehát: már majdnem odáig jutottam, hogy ps3+gt5 kombó és én el is lennék ezzel. de! aztán elkezdtem videókat nézegetni a forza 3- ról és azt kell hogy mondjam ha grafikában nem is veri a gt5 vagy legalább is nagyon közel van hozzá.. de hangokban 10x jobb a forza. úgyhogy dilemma van..
tehát elsősorban azokat kérdezném, akik mind2 játszottak és mik az észrevételeik/tapasztalatik stb. meg a hiányosságai a forza-nak pl.
előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vatera, Teszvesz topic
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon szépem értékelésedet 
de két konzolt nem fogok venni