- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ebben tök igazad van, teljesen zavaró és játszhatatlan a telemetriával. Ezért én a visszajátszás közben kapcsolom be, és ott nézem meg, hogy pontosan miújság, de csak ha tuningolni akarok, mert egyébként nem nézem ezeket az értékeket.
Gebriel
Én is úgy nyomom, közepes, abs be, és a kocsi teljesítmény indexét szoktam úgy beigazítani, hogy izgalmas legyen. Általában a harmadik legmagasabb TI-hez igazítom, aztán ha az nagyon erős, vagy nagyon gyenge, akkor az kiderül az első versenyen, és utólag veszek ki tuningot, vagy adok még hozzá.Nem tudom a gumi hol kezd el érdekessé válni a Forza 3-ban, mert az eddigi leghosszabb versenyemen, kb 19 perc alatt úgy lezúztam az autót, hogy a végén már minden kínja volt, a gumi volt a legkisebb probléma
A Forza 2-ben 20 perc után már akár 30%-os kopás is volt, azt már simán érezni is lehetett egy R1-2-3-4 autónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Forza 2-ben 20 perc után már akár 30%-os kopás is volt, azt már simán érezni is lehetett egy R1-2-3-4 autónál.