Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Prof01!
"Gázt elengeded, kuplungot a fel/le váltással együtt megnyomod majd mehet megint a gáz. Ennyi. "
1. Sajnos elég nagy bug, de nem kell felengedni a gázt váltáskor, vagyis nem muszáj...
2. Szerintem molnarpeter nem ilyen tippre gondolt.Molnarpeter!
Nálunk a dzsojos versenyzők közt a legelterjedtebb "B" fel - "X" le váltás és a kuplung/kézifék felcserélésével "A"-ra kerül a kuplung (a kézi meg az "LB"-re). Így gyakorlatilag egy ujjal meg lehet nyomni a két gombot. A kuplungot és a váltás gombot.
Érdemes figyelni a telemetriát. Nem feltétlenül a piros határnál adja le a legnagyobb nyomatékot mindegyik kocsi. Van amit érdemes benegedni, vagy éppen hamarabb elváltani...
Ezen kívül sok tipp nincs. Drfitnél még nagyon hasznos a kuplung. Ha megindul kinyomod a kuplungot, ez által ismét betapad a kerék.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
"Infinity"
üzenetére
10? Hol adnak olyan keveset az LCE verzához?? haha
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bigadam94
üzenetére
Jaja, elsőként dicsértem a cikket, jó az egész oldal.
Viszont a gamekapocs.hu-n kitérnek az online részére is. Érdemes több tesztet is elolvasni. -
Crazyman33
senior tag
Drift kedvelők figyelem! Munkatársat keresek!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
"Infinity"
üzenetére
Régebiek közül az MS kormányát eszi a Box, és a Logitech Drive FX kormányt. Ezeket már nem gyártják, talán valahol találsz elfekvőben vagy használtan. Ja, és lehetett kapni még MadCatz kormányt, amiről itt olvashatsz egy véleményt: [link]
Persze ettől még lehet másnak jó és ennek a márkának is van újabb.Az új kormányokról itt olvashatsz. [link]
-
Crazyman33
senior tag
Özönlenek a képek, csak szemezgettem és így 33 darabot kiraktam. Nagyon durvák:
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
ne haragudj, de arra hogy egyesével magyarázgassak különbségeket, se időm, se energiám.
Ott van minden, képek pályákról, tereptárgyakról, a játékmenetről."A játékmenetről amiket olvastam az sem győzött meg. Pl. a sok ajándék autó miatt gyakorlatilag megint tele lesz a garázs autókkal." Ha olvastad a cikkemet akkor erről megint nem írok. ja, tele lesz a garázs. Hihetetlen vagy. Te biztos hogy az a Mérnök Úr vagy akit én eddig ismertem?
-
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Ez vicces...
Ott a fénykép egymás alatt a 3. és 4.részből. ugyanazon pálya részletek. Ott a videó amin egyszerre fut a 3. és a 4. rész egymás mellett.
Játszunk olyat, hogy kitalál több különbséget? Ezt te sem gondoltad komolyan amit írtál.
Most poénkodhatnék, hogy töröld meg a monitort, stb. Nem teszem. Szemmel látható a különbség és jó irányba.
Ha te azt mondod ugyanaz, hát legyen...
-
Crazyman33
senior tag
Újabb videó hegyek és képek a játékról
És még pár részlet (demó, Autovista lista, Rivális mód,stb.) bővebben ismét egy cikkben:
talan-most-sikeruelt-ami-a-3-nal-nemSajnos konkrétan a dragról nem mondott még semmit a Turn10.
-
Crazyman33
senior tag
Forza 3 Köridő Bajnokság értékes nyereményekkel.
Gyere és versenyezzz velünk!Forza 4 cikk azoknak akik tudni szeretnék mit is kapnak októberben. Összeszedtem az lényegesebb dolgokat egy kupacba: A profil importálás részletei, festés, online...
CIKK -
Crazyman33
senior tag
Újabb hosszútávú verseny. Lehet jelentkezni!
Nórdslájfe fórevör dvá! -
Crazyman33
senior tag
A cikk tetején van! haha
-
Crazyman33
senior tag
Újabb képek. Infineon és Indianapolisról. Tökéletes, kell ennél jobb?
-
Crazyman33
senior tag
Az EA keresztbe tett a Turn10-nek
-
Crazyman33
senior tag
Külön Bajnokság Silver tagsággal rendelkezőknek!
3 havi Gold előfizetést nyerhetsz! -
Crazyman33
senior tag
NASCAR online verseny, ha valakit érdekel!
-
Crazyman33
senior tag
Forza4 előrendelőknek ajándék autó, képek az autóról amit én is kaptam.
-
Crazyman33
senior tag
Forza4
Újabb videók: [link]
-
Crazyman33
senior tag
Froza4
Újabb képek: [link] -
Crazyman33
senior tag
Egy őszinte cikk és a kommentek:
[link] -
Crazyman33
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Amiről írtam (Köridő Bajnokság) annak pont az a lényege hogy bárki tolhatja.
Akár van Gold vagy, akár Silver, vagy ha nincs is neten a géped.A Goldnak, Silvernek látom az idejét, az Off-os játékos pedig fotót küld.
ez nem online móka. Egy autó, egy pálya és egy hete van mindenkinek hogy megfussa a leggyorsabb körét. Persze ugyanezzel a kombóval minden Vasárnap nyomjuk online is, de az Köridő Online verseny. Ez sima Köridő.
Ugyqan ilyen a Drift versenyünk is ahhoz sem kell Gold. A szabályokat anno úgy találtam ki hogy minél szélesebb réteg tudjon jönni.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Ja, igen így biztos nem fog működni. Ha előbb kérdezed a kompatibilitást akkor azt megírtam volna. Teljesen más a két második lemez a verzák közt. Pont emiatt kell az egészet újra húzni ha veziót vált az ember.
Akkor jöhet a reklamálás, aztán újra csere. Utána pedig tessék jönni versenyezni!
A mostani Bajnokságon 3 X 800 MS pont talál gazdára:
Ma éjfélig aki csatlakozik annak jó esélye van a nyereményekre. ettől függetlenül bármikor becsatlakozhat bárki a versenyeinkbe.
Hamarosan indul a 10 futamos Seat Leon Kupa
-
Crazyman33
senior tag
Megnyílt a PRH Shop:
-
Crazyman33
senior tag
Ma 00:00-órától él a Forza Racing oldal!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Autó, de tessék kapaszkodni és gyakorolni.
Pálya, valamelyik hegyi pálya (Fujimi) A-ból B-be. Amelyik szimpi és sok kanyar van rajta.
-
Crazyman33
senior tag
ha itt nem is, de ezen az oldalon biztosan talász a csapattagok közt:
-
Crazyman33
senior tag
Egy csapat: Forza Racing
Egy csapattag TrialbojNézzétek meg az általa készített videót! Kicsit elfogult vagyok, de szerintem nagyon komoly lett! Minden benne van!
Precíz munka! -
Crazyman33
senior tag
Én is vettem már átalakítót ami Xbox360 - PS3-ra van. Gondoltam ha dzsojhoz jó akkor kormánnyal is. Sok esélyt nem láttam rá, de nem került sokba így berendeltem. Azóta is ott áll a fiókban, nem működik. Szívesen vettem volna G25-t.
Csak reménykedek, hogy a 4-re valami megoldással előállnak kormány ügyben.
-
Crazyman33
senior tag
A Forzához kell a vinyó, abban az esetben ha szükséged van a szellemautóra és a ripléj mentésre.
Én egyedül a Forzánál találkoztam még eddig, hogy nem engedi kopizni a mentést, csak mozgatni.
Ettől még lehet archíválni, két hetente én is megteszem. Két perc az egész, ennyit megér mert szerintem nem véletlenül karikás az ördög szeme.Az MS-től kaptad a karcolt vinyót? Az faca.
-
Crazyman33
senior tag
Én is GT4-ről váltottam Forzára, csak még a kettőre.
Én nem igazán hasonlítgattam a két játékot. Szerintem a Forza3 hatalmas ugrás a GT4-hez képest. Max. a Forza kettőt hasonlítgattam volna hozzá.
Plusz te a GT4-et kormánnyal játszottad, ahogy a soraidból kiveszem.
(majd kitépi a kormányt a kezemből.)
Az megint más élményekkel gazdagít egy játékot.Szerk.
Ettől függetlenül érdekes volt olvasni. -
Crazyman33
senior tag
Elkészültem a Fészbúk oldallal:
-
Crazyman33
senior tag
"Csak mert gondolkodom hogy beszerzek egy boxot csak multihoz."
Pontosan így gondolkoztam én is. Van pár lemez amivel multizok és kész.A matricázás.
Jól mondja heihachi, lehet tükrözni.A kommunikálás headset-en keresztül megy. Ha éppen nem multizol akkor lehet üzeneteket is írni egymásnak.
Nézz be IDE, hátha érdekel.
-
Crazyman33
senior tag
Ezzel nem vagy egyedül, gondolom tudod.
Én sem vagyok egy húdegyors fosőr, de nem is a győzelem a legfontosabb főleg privátnál.Többen a köridőben is azért nem indulnak mert azt mondják kevesek oda. Na szerintem ilyen nincs. Ha már 3 olyan versenyző nevezne aki ezt vallja magáról hogy kevés, már rögtön lennének ellenfelek. Mehetne a harc a tizedekért is.
Plussz gyakorlásnak sem rossz, sem az onlájn sem a köridő.
-
Crazyman33
senior tag
Nézd meg EZT.
Ugyanígy csináld (persze a Photo ) addig a pontig, hogy megnyitod a wxPirs-el.
A fotóknál három fájl van. Neked a Thumb nevű fájl kell. jobb klikk extract. majd nevezd át úgy hogy a vége .jpg legyen és bármilyen képnézegető progival megnézheted.Viszont nem fogsz nagy képeket kapni sajnos (max 500X250), és más módszer nincs. Tehát marad a nagy képekhez a net.
-
Crazyman33
senior tag
Keresek MS kormányhoz pedálsort, alkatrésznek! Akár rosszat, bár attól függ mia rossz benne. Ha valaki tud szóljon legyen szíves!
-
Crazyman33
senior tag
Aki még nem vette meg a DLC-ket, az ne hagyja ki:
akció
Így már én is veszek jó párat. -
Crazyman33
senior tag
Haver ki akarja használni a 3X1 hónap ingyen Goldot.
Ami 3 különböző profilra van. Amit a Forzában elért az kuka ilyenkor? Vagy valahogy tudja folytatni ha másik gamertagot csinál.Előre is köszi a válaszokat.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
fasterware
üzenetére
Fel lehet másolni.
A Forza3 cakkom-pakk most 9,7 Gigát foglal a gépemen. Ebből az első lemez 6,8 Giga. Tehát a maradék 2,9-ben minden benne van. Értem ez alatt a 2. lemez, mentések, dizájnok, tuningok, ripléjek, fotók, DLC, Car Pack. Persze ezek egyénenként változnak.
Na és pont ezért írtam, hogy most. (Mondjuk te nem tudom hogy netre fogod-e dugni) Folyamat jönnek ki hozzá a különféle Car Pac-ok. Vannak fizetősök, de akad bőven ingyenes is.Plusz azt jó ha tudod hogy a HDD hiányában pápá a szellemautónak és a ripléj mentésnek is!
Ja! És szívesen várlak ITT, ha van kedved.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Redbreast
üzenetére
Nagy Gratula!
A segítségeket én már kezdéskor kikapcsoltam, nem régen pedig még rátettem a kuplungot.
Az ellenfelek is nehéz fokozaton voltak, de úgy vért izzadva sem tudtam győzni, csak nagyon ritkán. Inkább visszavettem, viszont így pedig szerintem marha könnyű nyerni. Bár hosszútávú versenyen még nem voltam..Kiváncsi vagyok te hogy boldogulsz.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Redbreast
üzenetére
Ez inkább kifejezetten offlájnosoknak van. Sőt lehetsz akár off, akár onlájn. A lényeg hogy nem a Box van a neten hanem a pc.
Ez mindent elárul: "XLink Kai felhasználó neved: *"
Haverral sokat nyomtuk így anno a Dirt2-t mikor megjelent.
De jó tudni hogy ilyen is van!
Akár mi is csinálhattunk volna ilyet, csak macerásabb. -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Redbreast
üzenetére
Nekem előbb volt kormányom mint boxom.
És előbb játszottam Race Pro-val mint Forza2-vl. Azt mondom nem rossz az sem, de nem Forza.
Toljál pár versenyt aztán meglátod. A 2 mellett elővettem. Mióta kijött a 3, nem volt a gépben a Pro. Nekem tetszik, de nem vagyunk egyformák! -
Crazyman33
senior tag
Nekem még nem sikerült, sajnos.
Viszont próbáld ki ezt a verdát: Nissan 370z
Hogy mi a titka azt nem tudom. Aki jobban ért a dolgokhoz talán majd segít.
-
Crazyman33
senior tag
(Gulyopapa!
Már gondolom tárgytalan, de hátha mást is érint.)Nekem is csalt MS kormányom, tehát nem kalibrálta magát középre. Gulyopapa küldött egy fordítást amiben nagyjából kiderült mit is kel tennem "Valami ilyesmi : fel kell nyitni a kormányt ( szétcsavarozni ) ilyen fogak vannak lent és egy sárga cucc amihez vezetékek mennek ... ezt ki kell csavarni úgy gondolja a baloldalit és meg kell mozgatni fel-le és a kormány is vele együtt fog mozogni ( szóval ki kell szabadítani a cuccot ) ... valami lyukat meg kell nagyobbítani az új csavarnak ( gondolom új, nagyobb csavart kell beletenni ) amit meg kell szorítani és at egészet visszatenni a helyére és a kormány elvileg egyenesben lesz ...
Remélem segítettem ... elég kesze-kusza szöveg ..."Azt ugye nem is kell mondanom, hogy a gari ugrik megbontáskor!
A kellékek:
T10 torx csavarhúzó
Fúrógép és fúrószár. A képen látható fúrószár direkt lyukak tágítására szolgál, tehát oldal irányba dolgozik.
Először a combtartó gumírozott talpat kell levenni (matrica alatt is van csavar!), aztán a kormány burkolatot.

Ott a kis sárga téglalap ami felelős a kormány középre állásáért. Vegyük ki a bal oldali csavart és bekapcsolt kormánynál mozgassuk meg, fel-le. Ekkor látni fogjuk hogy a legkisebb mozdulatra is már fordul a kormány. Jegyezzük meg nekünk melyik irányba kellene mozdítani a sárga téglalapot. Majd vegyük le és tágítsunk a bal oldali furaton, abba az irányba amerre nekünk kell.

Ha sokat kell mozdítani akkor tágítsunk az ellenkező irányba a másik furaton is, mert csak a bal oldali nem fog annyit engedni.
Magam is erre a sorsra jutottam, ezért jobb oldalra betekertem egy nagyobb fejű csavart.
Közepesen húzzuk meg a csavarokat, és még egyszer ellenőrizzük le hogy valóban középen áll meg kalibráláskor. Ha igen akkor lefixálhatjuk a csavarokat és mehet vissza a burkolat.Nekem egy kicsit kottyan a kormány fel-le irányba, hogy hozzá férjek a csapágyazáshoz, full mindent ki kellett volna szedni. Ehhez nem volt kedvem majd legközelebb.
A másik ok amiért nagyon jól jártam hogy szétszedtem. Mindig is azt hittem a gumírozott talp csavarjai egyben a burkolat csavarjai is. Emiatt nem is piszkáltam. A cockpitre való felfogatást pedig elég gagyi módon oldottam meg, pont a gumírozott borítás miatt.

Széles "túszejtő" ragszalaggal fogattam a laphoz.
Most hogy lekerült a talp része, annak a csavarhelyeit kihasználva simán felcsvaroztam a bútorlapra. Így azért kulturáltabb!
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem kevés óra és szerintem száznál is több réteg. Akinek van türelme és érzéke hozzá annak nem nehéz. Te is neki állhatsz, ha van kedved. Felmatricázhatsz bármilyen autót a játékban, közben nézed az erdetit képét. De nagyon pontos és alapos munka kell hozzá.
Megmondom őszintén sokat dolgozok photoshoppal., és egyszer neki ültem én is egy autónak, de feladtam. Nekem nincs türelem hozzá. Maradok a digitális ceruzánál.Amúgy virtuális tuning oldalak is vannak ahol komoly dolgokat művelnek photoshoppal.
hvtm -
Crazyman33
senior tag
Profi video, profi csapatmunka!
...Primordial Racing Hungarynek. Aki nem tudná kik ők, azoknak elmondanám, hogy az ő pályafutásuk a Forza Motorsport 2-ben indult. Autókat tuningoltak, festettek és adták el őket az aukciós házban. Szert tettek egy kis hírnévre, és ezt szeretnék tovább vinni a Forza Motorsport 3-ban is, ami több mint valószínű menni is fog nekik. Négyen vannak a csapatban, Medw, RetekMester, TruncateSchumi és Zozi80...
-
Crazyman33
senior tag
Mindig motorháztetős nézetben megyek.
Ha megfigyeled akkor vannak játékok ahol a különböző nézetek, különböző irányítóra van kitalálva.
Pl. A Dirt-ben dzsojjal simán mentél hátsó/külső nézetből.
Kormánnyal abban a nézetben vezethetetlen volt, faltól falig, főleg a szerpentineken. Viszont motorháztető nézetben kormánnyal nagyon szépen íven lehetett tartani.A kormányt és a kezet azért látod mert úgy nagyobb a filling. Hiszen a kocsiban is látod a kezed magad előtt. A múltkor a rokonnál vezettem a G25-el egy 124-es tv-n. Na az komoly volt, akkora volt a kormány a tv-n mint a kezemben.
A játékokban nem véletlenül van annyi beállítási lehetőség, Kormányholtjáték, pedálok, stb. Próbálgasd, előtte érdemes lefényképezni az alap beállítást. Nekem pl. nagyon nem volt jó az alap, főleg a féknél.
ekkro vettem észre, hogy mennyiszer kéne ütközésig tekernem a kormányt, ami kicsit macerás
Most akkor gondold el hogy én évekig 900 fokos (DFP) kormánnyal játszottam. Aztán jött a Forza és váltottam MS kormányra ami 200 fokos. Szerinted? Amint egy kicsit mozdítottam már falnak is mentem. Többek közt ezt is hiányolom az MS kormányból hogy nem lehet választani 200 vagy 900 közt. Fix 200 fok. -
Crazyman33
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A mellett hogy nem a Shift-et választottam az szól (és nem bántásból írom), hogy egy kalap kaki számomra. Utálom az árkádot. Kipróbáltam és kukáztam az első verseny után. Annyira reklámozták hogy majd most megmutatják mennyire szimulátor lett, meg minden, de nem sikerült. Folytatódott a sorozat. Össze/le-nyúlták a Gridet, Gt-t, Forzát, és a nyuszi helyett egy gnóm jött ki a kalapból.
NFS = árkád
Forza = most a top rííl drájving konzolon -
Crazyman33
senior tag
Ezt látnotok kell!!!!!!!!
A benchmark A(tesztpálya) külső területén ment a gyerek. Ami persze letölthető pálya, így előnyben van mivel mi magyarok ebből kimaradunk.
VIDEÓ -
Crazyman33
senior tag
Hát én is megsirattam a DFP-met mikor Boxot vettem. Nagy örömömre Találtam Boxhoz Logitech kormányt, és rögtön vettem. Életem legrosszabb döntése volt. Vagy az volt a baj hogy előtte két DFP-t elfogyasztottam, és az volt az alap követelmény. Való igaz az MS kormánya nem DFP, DFX, G25, GT, G27, stb. , de szerintem nagyon jóra sikerült.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Redbreast
üzenetére
Üdv. köztünk! Szintén 36.

Szintén volt GT-s.
A GT alatt elhasználtam 2 DFP-t. Persze ebben sokat segített néhány Lan parti. Kezdetektől fogva kormánnyal játszok ríldrájvingot. Szerintem dzsojjal játszani olyan mint gumival dugni. Jó, jó, de nem az igazi. Ezen nem kell senkinek megsértődni, ez az én véleményem.
Gyere Köridő versenyre, várunk! Majd valaki belinkeli, mert teloról macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest