Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ez annyira undorító, hogy Magyarországra mindenki szarik. Van letölthető tartalom, de nem veheted meg mert keleten laksz, és még lájvon sem teszem elérhetővé dupla áron se, nehogy valahogy mégis hozzájuss
Ilyenkor azért tökéletesen meg tudom érteni a warezolókat.A minap akartam venni egy "játékos" billentyűzetet. Hajlandó lennék 20000Ft-ot szánni egy billentyűzetre, ami egyébként 5000Ft-ot sem ér. És ennek ellenére nem gyártják magyar betűkészlettel. Egyik gyártó sem.
Ne mondja senki, hogy abba 15k-ba, amivel többért adják, mint egy rendes billentyűzetet, nem fér bele az 500 Ft-os magyar betűkészlet. Kurvára szarik ránk mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor azért tökéletesen meg tudom érteni a warezolókat.
Ne mondja senki, hogy abba 15k-ba, amivel többért adják, mint egy rendes billentyűzetet, nem fér bele az 500 Ft-os magyar betűkészlet. Kurvára szarik ránk mindenki.