Aktív témák
-
venember83
nagyúr
A rossz taktika azert vicc. Ezzel a kocsival ezen a palyan nem lehetett maskepp menni. Ha ketszer megy ki akkor is harmadik, igy volt 1 kis esely, de mindegy, ki vagyok en, h mas allaspontjat logikailag megkerdojelezzem...
Kulonben ki vagyok en, h egyaltalan titeket es a szent istallotokat biraljam? Senki. Ezert remelem tovabbra is megy majd a Ferrari nevenek a bepiszkitasa, hisz valoban ok az idei ev fekete baranyai. Teny, minden mas csak a media kitalacioja es ostoba fantazmagoria, semmire sincs semmi bizonyitek, a 800 oldalnyi info is magatol vandorolt Coughlanhez s bujt ott el, anelkul, h barki is tudta volna s ezert nem is jelenthette senki.
Szep estet mindenkinek! Nem, nem alonsos estet, csak egyszeruen szepet, remelem nem baj?
JJános: hsz elso fele ment csak neked! -
manutdzoli
senior tag
Remélem még 5xvb sem lesz.
Az igaz hogy ha schumi és lonzi egész életükben együtt versenyeztek volna akkor valószínű hogy schumi lett volna jobb összetettben.Azért mert 2006-ban megverte alonso schumit attól függetlenül nem jobb.Schumi egy kicsit szerencsétlen volt,ha év elejétől jó lett volna a ferrari tuti már 8x vb-ként ülne jean todt mellett. -
manutdzoli
senior tag
Nekem sem a kedvencem Lonzi,de el kell ismerni hogy nagyon jó pilóta.
Ha tovább erősödik a bmw és a renault,akkor jövőre mégjobb évnek nézünk elébe.Jó lenne ha hasonló szinten lenne a ferrari,mclaren,bmw,renault,toyota,honda.Akkor már végigsorolhatnám az összes csapatot
A prodrive még egy nagy kérdés hogy milyen erős lesz jövőre. -
manutdzoli
senior tag
-
venember83
nagyúr
A forumon hamar letesz az ember arrol, h meggyozzon barkit is.
kieg: pl tapos topikban is hiaba gyozkodi az ember rengetegszer a lelkes ujoncot vagy senior tagot, s akkor ez meg a lightosabb, mert neha csak sikerul, de pl PH!olitika topikban mar tenyleg semmi ertelme a hozzaszolasnak. Csak idegeskedesre jo az egesz.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
PazsitZ
addikt
Én is így gondoltam (általában ez is van), viszont most Istanbulban - ha jól emlékszem az adatokra -, nem a végsebessége voltak belőve.
Azt viszont én is várom, hogy hoznák végre állandóan azt a formát, amit néha tudnak.
Ebben az esetben lehetne egy elég jó ''másodmezőny'' a Renault-val,Williams-el. -
-
ronaldo
őstag
Azt bírom, amikor egy kamion mögött megyek és a ''brigádautó'' (tudod, építkezésre ide-oda viszi vagy hozza az értelmileg felülkvalifikált munkásokat, természetesen céges autóval) 6-7 emberrel meg betonkeverővel megrakva akar kilőni mögülem, mikor történetesen egy 4x erősebb autóban ülök. Sokszor a pofámról leég a bőr. A kamion megelőzése után természetesen őt is meg kell előznöm, mert előttem tötyörög.
A buszos dolog meg valóban elkeserítő, azzal akarják kiváltani a megszűnt máv vonalakat, mikor se út, se busz, se járat. -
manutdzoli
senior tag
Kimiben szerintem rengetek tartalék van,ha engedték volna menni a győzelemért,bedarálta volna massát.
Ha hami nyerne a végén,egy újonc elver mindenkit...hát nem tudom.Főne a feje rendesen mindenkinek.Kimit sajnálnám,mert minden évben küzd,ha a merci 'rendes' autót ad alá,már 2x vb,mint alonso.De még semmi sajna.Nagyon örülnék ha a végén kimi örülhetne egy vb címnek. -
Motion_Blur
félisten
''Igen Kiminek sokkal nagyobb esélye van. Most is látszott, ha engedték volna vadulni, megette volna Maszatot. Lonzi most nem tudott volna massával mit kezdeni, és Hami sem. Azt kell mondjam, Lonzinak van a legnagyobb esélye, sajnos.''
Hö? Vagy csak én vagyok ennyire fáradt? -
manutdzoli
senior tag
Azért annyira nem gyenge lonzi.Jó,amit a hétvégén mutatott az nem sok,de csak egy 2x vb.Nem nagyon tudnám összehasonlítani a 4pilótát.Kimi nagyon,de nagyon gyors,őt tenném az első helyre,utána hármas holtverseny.Hamilton újonc létére nagyon szép teljesítmény mutat,ügyesen vezet,semmi csúszkálás és nagyon gyors;Alonso agresszív vezetési technika,nagyon keményen vezet,mindig tud villanni,nagyon gyors;Massa egy vérbeli brazil,schumi 'tanítványa'és ő is pokolian gyors.
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem:
Alonso >(=) Kimi > Hamilton > Massa
Legalábbis ennek ''kéne'' lennie az erősorrendnek, de Hamilton az utóbbi időkben sorra veri Alonsot. Massa vs. Kimi nem annyira egyértelmű, mert Kimi a versenyeken azért rendre gyorsabb, csak időmérőn nincs még itt fejben és ez gyakran a győzelembe kerül, de nem szakad le Massatól soha.
Hát ha Hamilton behúzná a VB-t, az szerintem elég nagy szegénységi bizonyítvány lenne a többieknek...
#132: ez és a reanul f1 song-os videok már annyiszor voltak linkelve ezen a fórumon, hogy számolni se lehetne, vagy ez új valakinek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest