Hirdetés

Aktív témák

  • borsi

    tag

    Az összes büntetés megint hülyeség volt. Ki fog így próbálkozni? Tiszta helyzet nem nagyon van, hacsak nem hatalmas a különbség az autók között. És én nem tennék különbséget Hami és Massa esete között, mert Hami úgyanúgy öklelt volna, ha nem kap teret. Ezt Kimi szépen védte. Massa pedig bepróbálkozott, Hami is adhatott volna egy kis helyet, akkor is jobb poziból gyorsít ki, következő kanyarban tisztán elmegy. Ilyenért büntetni... :( De ha már büntettek, nem tehettek különbséget. Nem volt szép ezt elismerem, de Senna és Sumi sem azért lettek nagy bajnokok, mert mindig sportszerűek voltak. Vagy pont most élünk meg egy szemlélet változást a forma1-ben? Ez annyira nem tenne jót a versenynek, de legalább akkor legyünk kíméletlenül következetesek, legyenek lefektetve a szabályok mm pontosan, emberi tényezőt a döntéseknél próbáljuk minimalizálni. Mert ha az emberi tényező jelen van... Láthatjuk itt a fórumon, ugyanazokat az eseteket mennyire másképp ítéli meg a két oldal.

    Nah de a lényeg! ALONSO :R
    Kubica valóban ki tudta fékezni a rajtnál, de azért azt vegyétek figyelembe, hogy meg kellett várni amíg Kova kiszáguld a bukótérbe, addig nem tudott elfordulni. Természetesen ezt leszámítva, szerencsésen alakult a verseny, de azért megint oda kellett tennie magát. És az elfogultság beszél belőlem, de tavaly az érkezésével eléggé feljött az előző szezonban kissé harmatos Meki, és most azért a Rönó is úgy tűnik fejlődik. Érdekes összefüggést vélek felfedezni Alonso tehetsége, és a csapata teljesítménye között. Remélem marad, és megismétli Sumi teljesítményét, aki a Ferrariból csinált élcsapatot. Azért annyira unalmas versenyek ne legyenek :DDD
    Az idei évben tetszik nagyon, hogy van verseny, jó lenne minden évben 6-8 futamgyőztes!

    És még egy gondolat, mi lesz jövőre? Egy biztos, a Honda egy akkora csekkel várja Alonsót, hogy az iskolai 12 számjegyes számológépeink lefagynának, ha próbálnánk átváltani Forintra. Ha az előbbi gondolatmenetemhez hasonlóan gondolkodik Ross B., akkor Alonso nagy lehetőség a Hondának, sokat megér. De Alonso el akarja-e hagyni a Rönót?

    És szerintem még szintén nem egyszerű, de eleve ez az egész pénzügyi válság még be sem gyűrűzött az F1-be, pedig jó eséllyel be fog. Sorra mennek tönkre a bankok, a biztosítók sincsenek könnyű helyzetben. Ki tudja mi lesz az ING sorsa, Allianz, Santander..... Lehet biztosabb lenne, ha maga a gyár a szponzor. De az autóipar is elég gyenge, csődközelben a GM, a Ford, leáll 1-2 hétre több német autógyár. Közhely, de a fejlesztéshez sok pénz kell majd, és úgy tűnik az nem sok lesz. Vissza a dohány és italgyártókat!!

    Lehet a kanadai nagydíj kivétele a versenynaptárból, csak a kezdet?

    nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

Aktív témák