Hirdetés
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hali,
valószínűleg tovább fog csökkeni a játékosok száma az új játékokkal, amúgy azért kétlem,hogy olyan nagy mértékben, mert valljuk be a két játék illetve amiket felsoroltál külön kategóra. Viszont például magamról is tudom,hogy erős FPS beállítottságú vagyok, magam sem értem,hogy miért ezzel játszom még mindig. De valószínűleg a BFront2-re én is benevezek, majd kiderül. S4-re valami nagyon nagy újítást kell nekik felmutatni, de az igazat megvallva sokkal többet várok a Y2-től, márha lesz. S4-re viszont nagyon sok jó dolgot ígértek, amire kíváncsi vagyok. Szerintem húzhatod tovább ha eddig kibírtad, biztos lesz még akció később is.
Őszintén inkább azt mondanám,hogy ne vedd meg, ha annyira bejött volna a játék akkor már rég beruháztál volna rá. :] Prok vannak, de kaptam én már ki rep10-estől is. Szóval aki ügyes az ügyes lesz pár óra után, azért nem kell több száz órát beleölni,hogy kihozd magadból a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest