- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
AIMP-t használok pár éve, de a lyric plugin-ja nem vált be, így kipróbáltam a Foobar-t, aminek viszont igen. Volt némi tanulóidőszak, alapból nem játszotta le az ape-t, de megkapta a plugin-ját és lőn hang.
Lehet a minimal design mellett is érvelni, de nekem a default nem felelt meg, így már telepítés előtt találtam megfelelőt, elkínlódtam míg minden a helyére került benne (font stb). Van pár hiányosság amit esetleg utólag lehet pótolni vagy a megoldása kerülte el a figyelmemet, ezek megoldásában kérem a tanácsotokat:
1. a lejátszást mindig manuálisan kell elindítanom, de hozzászoktam az AIMP megoldásához, onnan folytatja ahol abbahagytam. Ha a Foobar tudja ezt, hol állíthatom be?
2. a skin-en látható, de elkerülte a figyelmem, nincs navigációs sáv. Utólag ez belerakható, ha igen hogyan? Illetve billentyűhöz hol rendelhetem hozzá az előre-hátra tekerést?
3. Egy Dell 7559-en használom RHA T20 füles Oehlbach USB Bridge dac-cal. Érdemes-e vacakolni a kimeneti eszköz Wasapi vs Asio beállításokkal. Ha igen a Foobar-ban ehhez a konfig-hoz mit javasolnátok?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest