Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Pierre75
üzenetére
Erre még nem figyeltem fel, bár logikátlannak érzem mert én mióta használom a Lyric Show Panel 3 a legfrissebb verzió belőle is 5 éves és én kb. azóta használom előtte a Minilyrics-et használtam ami volt fizetős, majd ingyenes aztán meg is szüntették a fejlesztését ha jól tudom akkor kerestem alternatívát és tértem át a Lyrics Show Panel 3-ra.
Amúgy ahogy nézem nekem is sima TXT fájlok vannak meg esetleg ahol van időzítés ott van mellé egy LRC fájl is.
Kiszűrni mi az amit megjelenít és mi az amit nem is elég macerás. Azt mondanám, hogy találnál egy jó letöltő kiegészítőt akár az eddig adatbázisodat ahova mentve voltak a szövegek kukázhatnád (persze legyen valahol meg) és tiszta lap.
Probléma max az lehet ha az adott dal címe már nem egyezik a TXT fájl nevével. Nekem volt olyan válogatásalbumom amin egy szám címét nem találta majd az eredeti albumot amin nem válogatásként volt a szám ott már megtalálta.
Kár, hogy ennyi macera van, az is kár, hogy viszonylag kevés az időzített -karaoke funkcióval is használható - dalszöveg.
Nekem az is tetszene ha lenne mód egy másik ablakban vagy ha adott sort kijelölve annak fordítására igaz nyers fordítás lenne de segítene megérteni a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest