Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Pierre75 #3983 üzenetére

Erre még nem figyeltem fel, bár logikátlannak érzem mert én mióta használom a Lyric Show Panel 3 a legfrissebb verzió belőle is 5 éves és én kb. azóta használom előtte a Minilyrics-et használtam ami volt fizetős, majd ingyenes aztán meg is szüntették a fejlesztését ha jól tudom akkor kerestem alternatívát és tértem át a Lyrics Show Panel 3-ra.

Amúgy ahogy nézem nekem is sima TXT fájlok vannak meg esetleg ahol van időzítés ott van mellé egy LRC fájl is.

Kiszűrni mi az amit megjelenít és mi az amit nem is elég macerás. Azt mondanám, hogy találnál egy jó letöltő kiegészítőt akár az eddig adatbázisodat ahova mentve voltak a szövegek kukázhatnád (persze legyen valahol meg) és tiszta lap.

Probléma max az lehet ha az adott dal címe már nem egyezik a TXT fájl nevével. Nekem volt olyan válogatásalbumom amin egy szám címét nem találta majd az eredeti albumot amin nem válogatásként volt a szám ott már megtalálta.

Kár, hogy ennyi macera van, az is kár, hogy viszonylag kevés az időzített -karaoke funkcióval is használható - dalszöveg.
    Nekem az is tetszene ha lenne mód egy másik ablakban vagy ha adott sort kijelölve annak fordítására igaz nyers fordítás lenne de segítene megérteni a számot.

Új hozzászólás Aktív témák