- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
foobar2000 0.9.6.9-es verziót használok (alább nem akarom adni, mivel ugye érdemes mindenből a legfrissebb-et használni) és nagyon szeretném berakni ezt a skin-t:
http://re-9.deviantart.com/art/aero-81141822
Azt látom, hogy szedegetni kell hozzá plug-in-eket, amikből jórészt össze is szedtem már sokat (persze ezekből néhány nem kompatibilis), de szerintem a fő plug-in nem akar működni, pedig abból is a legújabb verzió van fent. Erről lenne szó:
foo_ui_panels 0.14.12 beta
Ugyanis a foobar beállításainál semmi PanelsUI almenüt sem találok, ahol gondolom a letöltött skin csomagot lehetne aktiválni.
A components listában sem jelzi ki a ddl fájlt, míg az összes többit igen.Ha mégis jó, csak én vagyok a béna, akkor örülnék, ha valaki leírná, hogyan lehetne előhozni ezt a PanlesUI menüpontot.
Vagy természetesen azt se bánom, ha valaki már korábban bekonfigolta magának pont ezt a skin-t, elküldi a fájlokat. Nagyon megköszönném.

Tisztelettel, Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest