- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Sziasztok,
ez lenne a probléma:
Preferences / Display /Columns UI /Colors and Fonts /Playlist Switcher
Tehát a playlistben az aktuális, aktív elem, amiből épp a zene szól, (azaz a selected item) jelölve van betűszínnel és háttérszínnel is.
De ha zenelejátszás közben belekattintok egy másik itembe (mappába), akkor ez a jelölés teljesen megszűnik, semmilyen módon nem jelöli, hogy az aktuálisan lejátszott zeneszám melyik mappáéban van.
A mappán belül (NG playlist) a zeneszámot már igen, ha egy másikra kattintok, (az lesz a selected item) a lejátszott számot akkor is sötétebb háttérrel jelöli.
De ha a playlisten belül egy másik mappában kutakodok, az aktuálisan játszott mappát sehogy sem jelöli. Egyfajta "inaktiv played item" vagy ilyesmi lenne jó.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest