Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott.
Ez a válasz:
You might be surprised, another 1.3.x while 1.4 is nearing stable status?
I realize that some people will stick with the 1.3 series, or are simply indifferent to the new features of 1.4 and have no desire to change their usage habits. I respect that. I myself say bad words about other software developers when I get functional changes that I did not ask for.
a gugli elé jól lefordította:
Lehet, hogy meglepte, egy másik 1.3.x, míg az 1.4 közeledik a stabil státuszhoz?Rájöttem, hogy egyesek az 1.3-as sorozathoz ragaszkodnak, vagy egyszerűen közömbösek az 1.4 új funkcióihoz, és nem akarják megváltoztatni használati szokásaikat. Tisztelem. Én magam mondok rossz szavakat más szoftverfejlesztőkről, amikor olyan funkcionális változtatásokat kapok, amelyeket nem kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest