Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha PC-én (foobar2000) hallgatok zenét (ez a ritkább), akkor Creative Sound Blaster X-Fi külső hangkártya és Audio-technica fejhallgató az eszköz. Egyébként pedig a Yamaha erősítőbe csatlakoztatott pendrive-ról JBL hangsugárzón keresztül szoktam zenét hallgatni. Többnyire CD-ékről van FLAC formátumba mentve, de persze vannak még a régi időkből LP-és, sőt még kazettákról lementett dolgaim is. Ezeket is FLAC-be konvertálom és nem mp3-ba, mert ha valamit kellene esetleg szerkeszteni rajtuk, legalább a meglévő minőséget kapjam kb. vissza. Végül is ezért álltam rá a 44,1 kHz-es FLAC-re. Persze ez elég helyigényes megoldás, de kapacitás van, nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest