- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki próbálta-e vagy használja-e, de az Androidos Foobar remote alkalmazással kapcsolatban érdeklődnék. Ezt úgy kell elképzelni, hogy felteszem a tabletemre, tudok egy megosztott windows-os könyvtárban tallózni, lejátszani pc-ről? Mert sajna az általam kedvelt lejátszók egyike sem tudja ezt. (n7player, Poweramp). Az ES Explorer saját lejátszójával tudok csak, de az nagyon fapados. A másik megoldás az lenne, hogy felmountolom a megosztott könyvtárat és akkor már látná az andoroid, mint mikor pendrivet dugok fel OTG-vel. Ugye a stock kernelje alapból nem képes erre (nincs benne cifs támogatás). Tettem fel módosított kernelt (XDA-s) (Lollipop 5.0.2-őt használok), ezzel a kernellel cifs manager segítségével már tudok mountolni, de hiába, a felmountolt könyvtárt üresnek látja.
Már minden Nexus 7 2013 fórumon érdeklődtem, de senki nem tud segíteni, csak annyit, hogy KitKat módosított kerneljével még jó volt, de nem akarok KiKatra visszatérni a Nexus 7-semmel. SZóval ha ez a foobar remote képes tallózni a megosztott könyvtárban akkor az nagy királyság lenne, hogy mountolás nélkül is tudnék wifin keresztül zenét hallgatni és nem kéne mindig pendriveot biggyeszteni a Nexus 7-re. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már minden Nexus 7 2013 fórumon érdeklődtem, de senki nem tud segíteni, csak annyit, hogy KitKat módosított kerneljével még jó volt, de nem akarok KiKatra visszatérni a Nexus 7-semmel. SZóval ha ez a foobar remote képes tallózni a megosztott könyvtárban akkor az nagy királyság lenne, hogy mountolás nélkül is tudnék wifin keresztül zenét hallgatni és nem kéne mindig pendriveot biggyeszteni a Nexus 7-re.