Hirdetés
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Egyszer már kérdeztem, hogy mi a különbség foo_input_packeddsd és a foo_input_sacd között. Akkor ezt a választ kaptam: Fandango-tól
Az egyik fórumon rákérdeztem és ezt a választ kaptam:
"The first one encapsulates the DSD into “DSD over PCM” (DoP) packets, which mean you can any PCM player as transport of the DSD signal to any DoP compatible player. The second one merely decodes the DSD signal to PCM. "
Ez azt mondja, hogy a foo_input_packeddsd tudja azt is mint a foo_input_sacd, de DSD közvetlenül lejátszó DAC-on is működik. Ezek szerint elég csak a foo_input_packeddsd használni, persze kérés, hogy a PCM jelre való átalakításban egyformák e?
Ezt az egészet jól értelmezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs