- Xiaomi Mijia fogkefe - igen, leteszteltük
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Beleszaladtam egy érdekes dologba 1.3.7-es foobar-ral.
Elindítottam egy 320kbps mp3-as album lejátszását. Ezt követően elindítottam az Opera böngészőt (20+ füllel indul), ami lefrissítette magát 27.0.1689.69. Viszont, ha a böngészőben rákattintok egy olyan fülre, ami az indítás óta még nem volt megnézve vagy megnyitok egy új fület, akkor elnémul a foobar lejátszás, miközben a seek sávban szépen látható, megy a lejátszás tovább. Pár másodperc elteltével visszajön a hang és szól tovább, mintha mi sem történt volna.
Wasapi push, wasapi event és ks beállítással is produkálja. DS-el nem jelentkezik a probléma
Mit lehet ezzel kezdeni?
Szerk.
Itt ph!-n, ha lapozok a megnyitott topikban, akkor is bekussol a foobar. Múltkor ennyire nem volt problémás. Az Opera új verziója csinálhatja vagy ilyen lett volna korábban is csak nem böngésztem elindított zene lejátszással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest