- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
ha esetleg megválnál a kártyától, jó áron, akkorlehet, hogy megvenném.
-
clayman
aktív tag
3.8 -as catalystel még működik. Kikapcsolom az AGP gyorsítást, és a smartgart akkor megin bekalibrálja és rájön hogy 4x-es.
De a 4.8-as driverrel ugyanigy elszáll, és a smartgartot nem tudom rávenni hogy újratesztelje, mert a VPU recovery nem aktiválódik, és VGA módban nincs ATI control panel.. :(( -
clayman
aktív tag
naja, de én most levettem 4x -re az AGP-t és baszik működni.
-
djtörök
senior tag
ugyanilyen lapban haver connect3d radeon 9600-sa nem ment, csak 4x agp-vel
-
clayman
aktív tag
Nos a 4.2-es catalyst még felment. Vszeg az volt a baj hogy nem hardveresen ütöttem ki a 8x AGP-t.
-
clayman
aktív tag
Üdv!
3.7 -es catalyst driverrel 4x módban 5-10% teljesítményveszteséget még eltűrtem. Mivel a driver ősrégi minden szarul ment rajta.
De feltettem a 4.8-as catalystot erre most el sem indul rendesen a gép, VPU recovery nem működik és random pixelekkel van megtöltve a output.
4x-as AGP mode, fast write disabled/enabled-el is próbáltam de semmi.
valaki segítsen mert enyhén felb@xta az agyamat már ez a gép... úgy láccik teljesen inkompatibilis a videokari és az alaplapom? -
al_age
senior tag
sztem a 3.8-as catalyst lesz a ludas a dologban.
én is azt kaptam alapból a karimhoz (connect3d 9600 xt), de egyszerűen hihetetlen miket művelt...
szétestek a karakterek, nem nyíltak meg ablakok, aztán kb windows elindulása után 2 perccel a monitor is stand-by üzemmódra váltott.
most a 4.8-as catalyst van fent, eddig 3dmarkba ezzel értem el legtöbb pontot (próbáltam még: 4.4, 4.7, 4.9 beta catalystokat, valamint a 4.7-esre épülő omegát és unian-t is) és hibátlanul megy minden. -
+Bence+
tag
Esetleg BIOS update? :U
De nem akarlak rábeszélni... :) -
clayman
aktív tag
egy árnyalatnyit gyorsabb egy a7n8x-ben... 3dmark alatt ugy röpke 5-10% -al. Annyire nem brutális, de azért minusz pont az abitnak.
mindenekelőtt, -után- köszi mindenkinek a segítséget
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
4x-es agp beállítással megnézted már, hogy mit csinál?
-
clayman
aktív tag
mingyárt elkezdem kalapálni és eladom szilicium-réz-aluminium ötvözetként :O
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
Nem, és semmiből sem béta. Amugy ha rossz lenne a vchipset driver nem hiszem hogy tudnék írni a gépről.
-
I_Am
veterán
NF7 biosban tedd át az agp-t 4x-esre.
-
clayman
aktív tag
még egy érdekes kis kép:
-
clayman
aktív tag
hali!
Nos lenne itt nekem egy hatalmas problémám. Vásároltam egy 9800XT karit, beletettem egy abit AN7 lapkába. Szűz oprendszert is kapott( winxpsp1 ) továbbá biosban minden kritikus érték default.
És amint akármi hozzányúlna a grafikus processzorhoz, bejön a VPU-recovery egy hasonló képpel:
ugyanez történik bootnál is, már ott kikapcsol minden hardveres gyorsítást, csak nincs figyelmeztetés. Így a kari folyamatosan szoftveres módban üzemel. Amint a GPU(/VPU)-hoz hozzányúlok, pl. felbontást váltok és megpróbálná a driver üzembehelyezni, azon nyomba jön a VPU recovery warning.
A kártya jelen pillanatban a gyári 3.8-as catalyst driverrel fut, gyári hűtéssel stb. elméletileg minden fenn is van, egy régebbi 9500-ös, egy 9800se karival is ugyanezeket(sőt jóval kevesebb) install lépést tettem és tökéletesen működtek. Nem hinném hogy a kártya lenne a hibás, hiszen működött már 2 embernél is, beleértve akitől megvettem.
Plz. segítsetek mert ez igy nagyon kaki, előre is köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Microsoft Excel topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest