- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
Roppant tudatosnak tunsz.
Kiváncsi lennék, a programodra. Edzés és kaja. Ha publikus,Amúgy, nagyon gondolkodok azon, hogy egy órával egy kicsit növeljem a motivációm. Akkor látnám, mikor mennyi kcalt égetek el, akár napközbe vagy bicajozásnál stb.
Mit gondoltok, mennyire lehet hiteles ? Mondjuk, telefonnál biztos hitelesebb lenne. Ti használtok valami órát ? -
Sterilzona
senior tag
válasz
callmeakos #8594 üzenetére
étkezési idopontot nem emlitettem
-
Sterilzona
senior tag
Megfelelo étrend megtalálása a legnagyobb dilemma, legalább is nekem. Ahogy eddig megtanultam a dolgokat, az a 50-60g fehérjéd baromi kevés. Suloyd alapján minimum 150g kellene
Ez az, sok.
callmeakos
nem vagyok szaki, de szerintem keveset eszel. Én azt vettem észre, minél tobbet eszek, anál jobb gyorsabb és hatásosabb a fogyásom is. Persze, nem hamburgert sajtos tésztával -
Sterilzona
senior tag
Azon tulvagyok már
2015 korul, mikor lefogytam 30 valahány kg-t, 3-4 hónapig napi szinten kocogtam fél orát. Utána, vissza vettem, s csak kétnaponta mentem.
Aztán egy ido után, elkezdett fájni a térdem, meg egyéb okok miatt abbahagytam. Legutobb, tavaly tavasszal kocogtam, heti 1-2 alkalommal csak, élveztem, de aztán megint abba hagytam.
Szóval, jo jo, de jobb ha az ember megtervezi mihez miért fut, csak ugy is hatásos, lemennek a kilok, izom es zsir. De az meg nem jo.
Mostanában, bicajozok -
Sterilzona
senior tag
Hajrá
Én novembert, decembert elengedtem, pia, edesség, viszonylag egészségtelen vackok. Aztán unnepek stb Gondoltam magamba biztos visszahiztam jo pár kg-t.
Január kozepén mértem magam, semmi plusz kg. Viszont, megváltozott a tesképem. Zsirosabb lettem, megint vastagabb lett uszogumim is
De most, 2 hete, visszaálltam a saját normál táplálkozásomra. -
Sterilzona
senior tag
válasz
Scarletiel #8569 üzenetére
Szerény véleményem szerint, a 2. sorba írottal már megbuktál. Közhely, de nem fogyókúrázni kell, ha nem életmódot váltani. Egy csomó pénzt, energiát, időt megspórolsz, ha egyből igy kezded. Mert aki olyan, hogy úgyis meghízik, vissza hízik, hiába fogysz le, nem biztos hosszú távon úgy maradsz. Persze, lehet helyre áll a szervezeted, lehet eleve valami falsul működik, és az is rátesz egy lapáttal, hogy el vagy hízva.
Egyél egészségesen, tisztán. Sok mozgás, akár otthoni edzés, Rengeteg folyadék, vagyis víz.
Dióhéjban. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
En 5 eve adtam le kb 35 kg-ot, 3-6 honap alatt. Tudatos taplalkozassal, rengeteg viz fogyasztassal, sok sporttal es 3 honapig minden nap futottam, jo, inkabb kocogtam 30 percet. Kaloriat nem szamoltam sosem. Rengeteget edtem ahhoz kepest, hogy sulyvesztes volt a celom. Nyilvan, olyat ettem, ami a hasznomra volt.
Aztan visszajott 20 kilo, nem figyeltem oda mit eszek, sokat dolgozok, konnyebbik utra terelodtem.
3 honapja kicsit megraztam magam, napi kicsi sport, rengeteg vizfogyasztas es tudatos etkezes eredmenye ujfent 16 kg, perpill. Kinlodas nelkul, mert tudom mit ehetek, s abbol bar mennyit. Most sem szamolok semmit, ahhoz lusta vagyok.
Ha melle meg futnek is, akkor pff. De azt mar megtanultam, ahhoz jobban ra lell keszulni, ha az ember a fizikai erejet valamelyest megakarja tartani.
Szerintem, alap tudassal is, vagy nemi utana olvasassal es odafigyelessel le lehet adni a plusz kilokat, ha lassan is, de menni fog.
Amugy meg, a titok a taplalkozas megreformalasaban van szerintem, a tobbi csak finomitas. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
3 hete belekezdtem az életmodváltásba, diéta, tokmindegy hogy hivjuk, szeretnék fogyni.
2 hét alatt lement 112rol- 107re.
Majd ma méretkezés után, 30 dekát hiztam, ugy, hogy semmi nem változott ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest