Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Lacee1986 #7222 üzenetére
A vacsi dr Oetker - csokispudinggal ízesített zabpelyhe volt, amit forró vízben kellett feloldani. Kicsit sok volt benne a szénhidrát (40g), de még így is kb 50g-al a maximum alatt maradtam (188g / nap) a myfitnesspal szerint. Meg 56kcal-val a max kcal szint alatt.
Tudom, hogy nem ez volt a legoptimálisabb vacsi, de most ez volt nagy hirtelen megoldható.
-
válasz
Lacee1986 #6856 üzenetére
Ez hülyeség. Szóval ehetsz napi 3 tábla milka csokit ha ezzel mínuszban leszel a kalóriákkal.
Ha nincs meg a megfelelő ch-zsír-fehérje arány akkor elég érdekesen alakulhat a testkompozíció mégha a mérleg kevesebbet is mutat.Ezt a képet sztem már nagyon sok helyen lehetett látni
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest