- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Angelina87 #6241 üzenetére
A gyümölcscukor (fruktóz) fogyasztása nem ajánlott, és a gyümölcsöket is a reggeli ébredés után, vagy edzés előtt/után ajánlott fogyasztani. Az oka az, hogy a fruktózt a szervezet nem tudja az izmokba betölteni, hanem a májban tárolja el, csakhogy a máj kapacitása is véges, így ha az már nem tudja "befogadni", akkor zsírrá alakul. Reggelre (illetve alváskor) a máj kiüríti ezeket a raktárakat így az ébredés után bekerült fruktózt képes lesz eltárolni.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Angelina87 #6244 üzenetére
Szerintem ha 0 cukron vagy jó ideje megehetsz fél szelet tortát vagy egy egészet,ha utána sem fogsz többet fogyasztani cukrot.Én általában 2hónap 0 szénhidrát alatt fogyok 8kg-ot,ha utána eszek egy sütit nem nagyon számít nálam.
-
Huma
addikt
válasz
Miért akarsz cukrot enni?Önmagában a cukor csak szimpla energia. Nem egészséges. Ha van elég kalória akkor teljesen felesleges.
Ha mindenképp vágysz az édes ízre akkor ajánlanám a mézet. Iszonyat egészséges. -
ssj81
aktív tag
válasz
Egészséges étrend része abszolút,fogyókúráé nem biztos.
-
spammer
veterán
válasz
Angelina87 #6222 üzenetére
"Az miért van, hogy a kilókon nem látszik, de úgy tűnik, mintha formálódnék folyamatosan?"
Lehetséges, hogy izmot szedtél fel, miközben zsírt adtál le. És ugye az izom "tömörebb", ezért tűnsz vékonyabbnak, miközben a súlyod nem változik. Ha formálódsz és látod, hogy a zsírból megy le, akkor jó úton jársz, kilók ide vagy oda.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Angelina87 #6211 üzenetére
Szia.
Szerintem mindenkinél máshogy működik. Kérdés mennyire vagy hízékony alkat.
Annó én is ezzel a módszerrel toltam le nagyon sok kg-t, úgy, h a bevitt kaján gyakorlatilag semmit nem változtattam. Viszont minden nap tekertem 45-50 percet.
Aerob edzésként kell funkcionálnia a tekerésnek, s akkor történik zsírégetés.
Próbáld ki, ne csökkentsd a kaját, de a tekerés ne legyen elhanyagolva. Ha, nem mozdul a mérleg nyelve (szerintem fog), akkor nyilván csökkenteni kell a bevitt kalóriát, vagy éppen átalakítani az étkezésed - normális kajákat összeválogatva.
Nem tudom mennyire vagy elhízva, de a fogyás fokozatosságára is figyelj. Egy részből a hirtelen fogyás szintúgy megterheli a szervezet, nem beszélve a bőrnyúlásról.
Két naponta 45-50 perc tekerés is abszolút jó indulás.
S, ha szimpatikus az egész új "életvitel" és nem csonti formát akarsz elérni, tessék venni bérletet és eljárani edzeni.
..jár a szám tudom, sokat még én sem tudok felmutatni, de némi kontraszt talán látszik.
A két kép között kb 3 év telt el.
Hajrá!
mod.
Most látom a nicked, ha lány vagy bocs.
Minden ugyanúgy vonatkozik, kivéve a komolyabb súlyzós edzés, bár mostanság egyre több lányt látok 'izmosítani'.
-
spammer
veterán
válasz
Angelina87 #6211 üzenetére
Napi 1 óra elég. Étkezés pedig többször legyen kisebb adag. Szénhidrátot csökkenteni kell, tehát kell a diétás étrend mellé mindenképpen. A diéta nem azt jelenti, hogy nem eszünk meg salátázunk egész nap, hanem azt, hogy csökkentjük a szénhidrátot, és a fehérjebevitelt és a rostbevitelt pedig növeljük. A tekerés legyen egy monoton tempó, azaz állandó legyen a terhelés, de csinálhatsz intervallum edzést, tehát időközönként válthatsz nagyobb terhelésre, kardió tartományba, aztán megint vissza az "alapra".
Szerk: edzés hatására nyilván növekedhet az étvágy, hiszen pótolni kell a tápanyagot. A lényeg a diétás étrend szigorú betartása és a többször kisebb adag fogyasztása. DE ENNI KELL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest