- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
3 hónap alatt nem lehet annyi izmot felszedni, hogy érdemes legyen leszálkázni, sajnos ez van. Gyere át a gyúrós topicba, ott majd segítenek Neked a témában. Ne aggódj, lehet úgy is izmot növelni, hogy ne hízzon be az ember, csak lassan és nehezen (de ezt ne említsd a gyúrós topicban, mert akkor véged
)
-
LOTR
addikt
ha jól értettem 185cm/65kg vagy és egy 3 hónapos tömegelés után akarsz diétázni
na most -nem fogom pátyolgató stílusba írni, de nagyon durván sem... remélem- hát már bocs, de egy csont és bőr vagy kb
3 hónap tömegelés nálad majdhogynem semit nem fog jelenteni, mert vagy zsírt szedsz fel, vagy semmit, menj fel addig amíg akarsz súlyban, aztán meglátod, hogy kell e diétázni, de az tuti nem 3 hónap múlva lesz, 3 hónap alatt max 5kg-ot(ezt csak úgy írtam, lehet hogy ennyi sem lesz, lehet hogy több lesz, ha kevesebb, akkor nyílván kevesebb zsír lesz) tudsz szerintem felszedni, de az nem csak izom lesz, sőt....
na de majd az okosabbak írnak valami jót
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest